Blog

  • Forside
  • Blog

Autobutler og BilZonen indgår samarbejde

08 december 2014, 11:40

Bilbatteri
Danmarks største værkstedsportal autobutler.dk indgår nu samarbejde med BilZonen om at tilbyde danskerne den bedst mulige løsning på værkstedsopgaver og køb og salg af deres brugte bil.

Flere og flere bruger internet, når bilen skal til service eller reparation. Danmarks største værkstedsportal havde i november således over 100.000 besøgende, som brugte siden til at finde autoværksted og læse tips om reparation af bilen.

BilZonen

Som led i målet om at blive Danmarks største aktører på bilområdet integreres Autobutlers service direkte på BilZonens partnersites som f.eks. bilen.dk og bil-sitet.dk, der giver adgang til mere end 550.000 danske bilejere.

Vi kan gensidigt øge trafikken hos hinanden. BilZonen får som anerkendt formidler af brugte biler en profilering over for bilejerne, samtidig med at autobutler.dk tilbyder bilejere at finde et godt værksted til bilen via BilZonens anerkendte partnersites som f.eks. EkstraBladets bil-sitet.dk og Berlingske Tidendes bilen.dk, forklarer partner Peter Michael Oxholm Zigler fra autobutler.dk, der hver måned besøges af over 100.000 danskere.

Jeg ser samarbejdet som en oplagt mulighed for at tilbyde vores brugere den bedste pris, når de skal gøre deres bil salgsklar, siger BilZonens adm. dir, Frank Espersen.

Bilejere bruger gerne internet

Bilbranchen har flyttet sig fra fysiske butikker til internet og samarbejdet mellem de to store brancheaktører er blot seneste eksempel på en branche i forandring. Muligheden, for at brugeren kan søge biler hos flere forskellige forhandlere og samtidig i ro og mag bestille et værksted til at gøre deres egen bil salgsklar, er en favorabel løsning både for brugeren og de to samarbejdspartnere BilZonen og Autobutler. Beslutningen understøttes af brugerundersøgelser fra autobutler.dk, der viser, at bilejerne i høj grad er optagede af, at det skal være enkelt at finde et værksted til sin bil, og at man skal kunne stole på sit værksted. Det er især muligheden for at bedømme og læse andres brugeranmeldelser af værksteder, der trækker kunderne hjem bag computeren.

Om autobutler.dk

Autobutler er den eneste værkstedsportal i Danmark, der målrettet tilbyder at indhente tre uforpligtende tilbud på værkstedsopgaver. Det er gratis og kræver blot, at man indtaster sine biloplysninger. Virksomheden er blevet en af Europas førende online markedspladser for bilreparationer med søsterselskaber i Tyskland, England og Sverige.

Om BilZonen

BilZonen, der blev etableret i 2006, er en internetportal for alle med interesse for biler. Portalen fungerer primært som onlinemarkedsplads for køb og salg af brugte biler. BilZonen rummer de seneste nyheder og guides fra bilverdenen samt test af nye biler. Bilzonen.dk har 20 partnere blandt nationale og regionale medier, heriblandt store danske mediekoncerner som Berlingske, JP/Politiken og TV2.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din reparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 446 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu