Spar tusindvis af kroner på anhængertrækket

Skrevet af Autobutler.dk d. 16. september 2013, 12.57

Nyt anhængertræk

Spar tusinder på eftermontering af anhængertræk

Anhængertræk, Jydekrog, trækkrog, tilkoblingsanordning. Kært barn har mange navne og for anhængertrækkets vedkommende også mange funktioner. Hvad enten man er campist, der skal have flyttet sin vogn fra A til B, husejer der skal deponere haveaffaldet på genbrugsstationen eller blot har brug for at kunne tage cyklen med på ferien, så er anhængertrækket uundværligt.

Skal man have eftermonteret et anhængertræk, skal man dog være opmærksom på, at der er store prisforskelle på, hvor man får monteret trækket. Er man villig til at krydse kommunegrænsen, kan der være flere tusinde kroner at spare. I juni måned foretog autobutler.dk en beregning på vegne af B.T., der viste, at den gennemsnitlige besparelse for at få monteret anhængertræk var på 23 %, og for visse bilmærker var der mere end 3.000 kr. at spare på at sende sin opgave i udbud på autobutler.dk.

Se hele beregningen her

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

At syne eller ikke at syne

En meget vigtig ting man skal være opmærksom på, i forbindelse med at man får monteret anhængertræk, er, at ens køretøj skal omregistreres, og nu gælder det om at holde tungen lige i munden:

  1. Er din bil ældre end otte år, skal du have den forbi en synshal til et registreringssyn uanset hvad, når du har fået eftermonteret et anhængertræk.
  2. Er din bil under otte år gammel, er det ikke altid nødvendigt med et registreringssyn.

Er anhængertrækket monteret af et godkendt værksted eller en autoriseret forhandler, kan man få en såkaldt ”Erklæring om synsfri sammenkobling”, som værkstedet/forhandleren har underskrevet og stemplet. Erklæringen skal man så medbringe i en synshal, der herefter bekræfter, at anhængertrækket er synsfrit. Så snart det er gjort, er anhængertrækket godkendt til brug.

Se hvordan bilejere bedømmer værksteder der monterer trækkrog

Følgende skal dog være opfyldt, såfremt man vil slippe for registreringssyn:

  • Registreringsattesten til såvel trækkende køretøj som til påhængskøretøjet skal have anført ”Synsfri sammenkobling”
  • Anhængertrækket skal være fastmonteret
  • Anhængertrækket skal være forsynet med et øje

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre, når du har fået eftermonteret anhængertræk, så spørg værkstedet, når du opretter opgaven.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

7- eller 13-polet stik?

På et nyt anhængertræk, skal du vælge om du vil have et 7- eller 13-polet stik (antal kontakter i selve stikket). Tommelfingerreglen er, at 7- polet typisk er til almindelig brug med trailer, mens 13-polet er til campingvogne og lignende.

Er du i tvivl, så spørg værkstedet, når du opretter opgaven.

Alt om anhængertræk og jydekrog

Billigt anhængertræk

Få gratis 3 tilbud på nyt anhængertræk

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Toyota iQ – 2010
God stemning, service og priser
Byens Bilsalg - Teknicar
5000 Odense C
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Opret en opgave nu