Anhængertræk eller jydekrog

Sådan får du et billig anhængertræk

22 september 2015, 10:17

Du finder de billigste anhængertræk til eftermontering online. Køb et selv og få din mekaniker til at montere det, eller pres ham lidt i pris, når du ved, hvad selve anhængertrækket koster, hvis han selv skal fremskaffe det.

Det lyder selvfølgelig meget nemt, men der er lidt arbejde i det. Ofte kan du finde priserne online på, hvad de forskellige anhængertræk koster, men nå så det skal monteres, skal du sørge for, at det sker hos en autoriseret mekaniker, så du kan få det synsfrit, for ellers skal bilen til syn igen, hvis du f.eks. selv monterer det.

Hvis du har købt trækket selv, kan du få Autobutler til at indhente priser på monteringen.

Hvilken type anhængertræk foretrækker du?

For rigtig mange bilister er det en kæmpe fordel at få et anhængertræk eftermonteret på sin bil, hvis den ikke havde det fra starten af. Der er et par forskellige typer trækkroge, så først skal vælge den model, der passer dig bedst.

I Danmark bruger vi stort set kun svanemodellen, så du skal sådan set bare overveje, om det skal være fastmonteret eller aftageligt anhængertræk.

Hvad du vælger, afhænger af om du synes det er pænt altid at køre rundt med Jydekrogen synlig, eller om en uspoleret flad bagende er pænest.

Det har også betydning, hvor meget du reelt skal køre med anhænger, for hvis det er dagligt eller bare et par gange om måneden, kan det være en fordel med et fastmonteret anhængertræk.

Du kan også vælge et aftageligt, og så blot lade det sidde monteret altid, men du risikerer, at de dele, der sættes sammen, og det der holder anhængertrækket fast, bliver rustent og tærer op eller ikke kan skilles ad igen.

Køb et nyt anhængertræk

Når du har fundet ud af, hvad dit behov er, skal du bare finde det billigste sted at købe anhængertrækket, og hvem der skal montere det.

Vi har i Danmark ikke så meget tradition for endnu at handle på eBay, men her kan du faktisk ofte finde nogle ekstremt lave priser. Du skal dog være meget opmærksom på, om de er mærket korrekt, for at de må bruges i Danmark. Netop derfor vælger de fleste, at handle i en dansk online butik i stedet for.

[Anhængertræk

De billigste anhængertræk er brugte

Hvis du selv kan montere anhængertrækket, kan du købe et brugt f.eks. på dba.dk og på denne måde få den billigste løsning på et eftermonteret anhængertræk. Du kan kun få et synsfrit træk, hvis det er et autoriseret værksted, der udfører monteringen, så du skal også bestille tid til et syn.

På auktionssites kan du byde både på nye og brugte anhængertræk og på den måde finde et anhængertræk så billigt som muligt. Hvis du vil være sikker på garanti og sådan noget, kan du tjekke nogle online butikker ud og finde den billigste nye på den måde.

Eftermontering af anhængertræk

Du kan selv installere anhængertrækket, hvis du vil spare på timeprisen. Dog skal du være opmærksom på, at det skal gøres forsvarligt, og bilen skal som nævnt synes efterfølgende, inden du kører med anhænger, ellers får du en bøde, hvis du bliver standset.

De fleste vil gerne have en mekaniker til at montere anhængertrækket, og her kan du med fordel få tilbud her på Auotbutler. Derefter vælger du det bedste tilbud, og du bestemmer selv, hvad du vil lægge vægt på, enten prisen, hvor langt væk værkstedet er, beskrivelsen af de forskellige tilbud eller ud fra de anmeldelser, værkstedet har fået af andre bilejere.

Få tilbud på anhængertræk

Alt om anhængertræk og jydekrog

Billigt anhængertræk

Få tilbud og sammenlign priser på anhængertræk

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 60%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16582 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 221 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.