For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Vælg det rigtige anhængertræk

Anhængertræk

Du har brug for at kunne trække noget efter din bil, og så er et eftermonteret anhængertræk en logisk løsning.

Men hvordan vælger du den rigtige model anhængertræk til din bil? Der er flere forskellige muligheder, alt afhængig af hvad du skal trække, og dine øvrige behov.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Find det rigtige anhængertræk

Først skal du finde ud af hvor meget bilen må køre med, og udfra det kan du vælge et træk der kan klare vægten. Hvis du skal køre meget med tungere læs som campingvogn og store trailere, skal du sørge for at din nye trækkrog kan klare det.

Hvis du blot skal køre med trailer til genbrugspladsen og have cykler bagpå i en cykelholder, kan du vælge et billigere anhængertræk, og spare en del penge. Men du skal være opmærksom på, at hvis dit behov ændrer sig, kan det være at det træk du har, ikke kan klare belastningen i længden.

Ud over fastmonterede træk der kan være special designede, findes der to populære modeller i danmark. De er begge svanekrogen, der enten kan være fastmonteret eller aftagelig.

Fastmonteret anhængertræk

Med et fastmonteret anhængertræk har du altid mulighed for at spænde trailer eller campingvognen på krogen, eller måske en cykelholder, bagageboks eller barnevognskasse.

Det ser måske ikke så kønt ud at have anhængertrækket siddende fast altid, men det er praktisk. Og så kan du undgå buler i bagskærmen, hvis der er en der kommer til at køre op bagi dig.

Jydekrog


Aftageligt anhængertræk

Hvis du synes det er grimt altid at køre rundt med et anhængertræk, kan du have et aftageligt der ligger i bagagerummet når du ikke bruger det.

Det tager næsten ingen tid at sætte på eller fjerne, så du har ingen undskyldning for ikke at køre affaldet på genbrugspladsen. Til gengæld kan du få større skader på bagenden, hvis der er en der kører ind i dig bagfra.

Det er en smagssag

Når du skal vælge, er det udelukkende dig selv der skal beslutte om det er den ene eller den anden model du vil have monteret. Der er ikke nogen umiddelbar stor fordel med den ene frem for den anden.

Få 3 tilbud på anhængertræk

Alt om anhængertræk og jydekrog

Billigt anhængertræk

3 tilbud og sammenlign priser på anhængertræk

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer