Vælg det rigtige anhængertræk

Skrevet af Autobutler.dk d. 5. august 2015, 11.47

Anhængertræk

Du har brug for at kunne trække noget efter din bil, og så er et eftermonteret anhængertræk en logisk løsning.

Men hvordan vælger du den rigtige model anhængertræk til din bil? Der er flere forskellige muligheder, alt afhængig af hvad du skal trække, og dine øvrige behov.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Find det rigtige anhængertræk

Først skal du finde ud af hvor meget bilen må køre med, og udfra det kan du vælge et træk der kan klare vægten. Hvis du skal køre meget med tungere læs som campingvogn og store trailere, skal du sørge for at din nye trækkrog kan klare det.

Hvis du blot skal køre med trailer til genbrugspladsen og have cykler bagpå i en cykelholder, kan du vælge et billigere anhængertræk, og spare en del penge. Men du skal være opmærksom på, at hvis dit behov ændrer sig, kan det være at det træk du har, ikke kan klare belastningen i længden.

Ud over fastmonterede træk der kan være special designede, findes der to populære modeller i danmark. De er begge svanekrogen, der enten kan være fastmonteret eller aftagelig.

Fastmonteret anhængertræk

Med et fastmonteret anhængertræk har du altid mulighed for at spænde trailer eller campingvognen på krogen, eller måske en cykelholder, bagageboks eller barnevognskasse.

Det ser måske ikke så kønt ud at have anhængertrækket siddende fast altid, men det er praktisk. Og så kan du undgå buler i bagskærmen, hvis der er en der kommer til at køre op bagi dig.

Jydekrog


Aftageligt anhængertræk

Hvis du synes det er grimt altid at køre rundt med et anhængertræk, kan du have et aftageligt der ligger i bagagerummet når du ikke bruger det.

Det tager næsten ingen tid at sætte på eller fjerne, så du har ingen undskyldning for ikke at køre affaldet på genbrugspladsen. Til gengæld kan du få større skader på bagenden, hvis der er en der kører ind i dig bagfra.

Det er en smagssag

Når du skal vælge, er det udelukkende dig selv der skal beslutte om det er den ene eller den anden model du vil have monteret. Der er ikke nogen umiddelbar stor fordel med den ene frem for den anden.

Få 3 gratis tilbud på anhængertræk


Alt om anhængertræk og jydekrog

Billigt anhængertræk

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Opret en opgave nu