Det er en simpel opgave at eftermontere jydekrog på de fleste biler

Vælg det rigtige anhængertræk

05 august 2015, 11:47

Du har brug for at kunne trække noget efter din bil, og så er et eftermonteret anhængertræk en logisk løsning.

Men hvordan vælger du den rigtige model anhængertræk til din bil? Der er flere forskellige muligheder, alt afhængig af hvad du skal trække, og dine øvrige behov.

Få tilbud på anhængertræk

Find det rigtige anhængertræk

Først skal du finde ud af, hvor meget bilen må køre med, og ud fra det kan du vælge et træk, der kan klare vægten. Hvis du skal køre meget med tungere læs som campingvogn og store trailere, skal du sørge for, at din nye trækkrog kan klare det.

Hvis du blot skal køre med trailer til genbrugspladsen og have cykler bagpå i en cykelholder, kan du vælge et billigere anhængertræk og spare en del penge. Men du skal være opmærksom på, at hvis dit behov ændrer sig, kan det være, at det træk du har, ikke kan klare belastningen i længden.

Ud over fastmonterede træk, der kan være specialdesignede, findes der to populære modeller i Danmark. De er begge svanekrogen, der enten kan være fastmonteret eller aftagelig.

Fastmonteret anhængertræk

Med et fastmonteret anhængertræk har du altid mulighed for at spænde trailer eller campingvognen på krogen, eller måske en cykelholder, bagageboks eller barnevognskasse.

Det ser måske ikke så kønt ud at have anhængertrækket siddende fast altid, men det er praktisk. Og så kan du undgå buler i bagskærmen, hvis der er en der kommer til at køre op bagi dig.

Jydekrog

Aftageligt anhængertræk

Hvis du synes, det er grimt altid at køre rundt med et anhængertræk, kan du have et aftageligt, der ligger i bagagerummet, når du ikke bruger det.

Det tager næsten ingen tid at sætte på eller fjerne, så du har ingen undskyldning for ikke at køre affaldet på genbrugspladsen. Til gengæld kan du få større skader på bagenden, hvis der er en, der kører ind i dig bagfra.

Det er en smagssag

Når du skal vælge, er det udelukkende dig selv, der skal beslutte om det er den ene eller den anden model, du vil have monteret. Der er ikke nogen umiddelbar stor fordel med den ene frem for den anden.

Få tilbud på anhængertræk

Alt om anhængertræk og jydekrog

Billigt anhængertræk

Få tilbud og sammenlign priser på anhængertræk

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.