Få den bedste pris på tandremsskift

Skrevet af Autobutler.dk d. 25. august 2016, 13.33

Få den bedste pris på tandremsskift

Tandremmen er en af motorens vigtigste funktioner. Det er nemlig tandremmen, der styrer samspillet mellem stempler og ventiler. Remmen er fremstillet af et stærkt gummi materiale, som over tid og ved store temperaturudsving kan mørnes, flosse og slå revner i overfladen.


Hvis tandremmen sprænger, mens bilen er i gang, kan der ske uoprettelige skader på motorens ventiler og stempler. I værste fald kan det betyde, at motoren skal udskiftes.

Derfor er det vigtigt at holde øje med tandremmen på din bil. Og det er især vigtigt, hvis du har købt en brugt bil og ikke ved, hvornår der sidst blev foretaget en udskiftning af tandremmen på bilen.

Det er imidlertid de færreste bilejere der ved, hvornår det er tid til at få foretaget et tandremsskift. Men rent faktisk så fremgår det som oftest af bilens servicebog, hvor det oplyses, hvor mange kilometer bilen må have kørt eller også hvor gammel bilen må være, førend tandremmen skal skiftes. Er du i tvivl, så er det altid en god ide at spørge mekanikeren næste gang bilen er på værksted.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hvad koster et tandremsskift?

At få skiftet tandrem kan godt være en bekostelig affære. Tandremmen i sig selv koster ikke alverden, men det kan, afhængig af bilmærke og model, være en vanskelig og tidskrævende opgave at få remmen af og den nye tandrem monteret. Er vandpumpen drevet af tandremmen, kræver det også en udskiftning af vandpumpen. Arbejdslønnen er altså den største udgift og derfor skal du være ekstra opmærksom på værkstedernes timepris, hvor der kan være store forskelle.

Autobutler.dk har undersøgt prisen på et tandremsskift baseret på 4.594 tandremsskift foretaget i 2015 via autobutler.dk. Gennemsnitsprisen er på 4.323 kr. og dækker bl.a. over de 10 mest populære bilmærker:

Gennemsnitspriser på skifte af tandrem 2015
Gennemsnitspriser på skifte af tandrem 2015
Gennemsnitspriser på skifte af tandrem 2015

Hér kan du downloade gennemsnitspriserne på tandremsskifte som PDF-fil »

Hos autobutler.dk får du 3 tilbud på skift af tandrem, og du kan sammenligne værkstederne både på pris, men også på andre bilejeres bedømmelser. Det er nemt at søge efter dit sædvanlige værksted, og lade det være et af de valgte til opgaven. Vi hjælper dig på en enkel og overskuelig måde, med at finde det bedste værksted til prisen.


Tid til et tandremsskift –
det skal du være opmærksom på

En tandrem er ikke vedligeholdelsesfri og skal typisk udskiftes ved ca. 120.000 - 240.000 km. Eller hver 4-10 år alt afhængig af antal kørte kilometer. I din bils servicemanual, står der nogle intervaller for, hvornår et tandremsskift skal ske.

Vær sikker på at få den rigtige tandrem

Før i tiden var tandremmen en kantet og trapezformet størrelse. I dag er en tandrem buet og mere elastisk. Det betyder også, at den holder væsentligt længere.

Hvis bilen holder meget stille

Tandremmen kan blive stiv, hvis der går lang tid imellem du kører. For bilejere med lav kilometertal er det derfor ekstra vigtigt at skifte tandremmen med et års interval.

Før bilferien starter

Når bilen er pakket med et par hundrede kilos baggage, og strækninger på flere tusinde kilometer tilbagelægges, så belastes bilen mere end normalt. Derfor kan det være en god ide at overveje en udskiftning før en længere bilferie, da tandremmen ikke bør være mør, træt eller revnet.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Gode råd om tandremsskift

  • Find ud af, hvornår tandremmen skal skiftes.
  • Vær sikker på, at servicebogen er ajourført – ellers kan du ikke stole på den.
  • Ved køb af brugt bil: Spørg til sælgeren, hvornår tandremmen sidst blev skiftet.
  • Er du i tvivl, så få tandremmen skiftet, inden det går galt.

Brug autobutler.dk for at få den bedste pris og bedste service. Du er garanteret en høj kvalitet. Derudover kan du læse andre brugers bedømmelser, for at føle dig tryg, når du bestemmer dig for et værksted. Samtidig gives der to års garanti på dine reparationer, ligesom samarbejdet med FDM sikrer dig som bilejer, at værkstederne løbende bliver udsat for stikprøvekontrol. Det er din garanti for at kvaliteten er i top på alle værksteder, som samarbejder med autobutler.dk.


Alt om tandrem, kilerem og ventilatorring

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Hyundai i10 – 2009
God og hurtig service til den aftalte pris.
Gummiværkstedet - Hella Service Partner
8700 Horsens
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Opret en opgave nu