For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Spar tusindvis af kroner på tandremsskift på værkstedet

Spar tusindvis af kroner på tandremsskift på værkstedet

I København kører Peter Klippmann i disse dage rundt i sin VW Carawelle med et stort smil. For han har netop sparet 5.000 kroner på at få sin bil på værksted. Se hvordan.

Tandremmen var røget

På en kold januar eftermiddag gik Peters VW Carawelle fra 1998 i stå. Efter lidt fejlsøgning gik det hurtigt op for ham, at der var tale om en tandrem som var røget.

Skift af tandrem er efter bilservice og rustbeskyttelse den mest typiske reparation blandt danske bilejere. For den bliver slidt, og efter et vist antal kilometer går den i stykker. Afhængig af bilmodel er tandremsskift en dyr reparation. Og selv om Peter godt vidste, at hans reparation kunne blive dyr, så fik han alligevel et chok hos det lokale mærkeværksted som krævede 12.000 kroner for at skifte hans tandrem.

Peter Klippman var ikke tilfreds med den pris mærkværkstedet ville have for den forholdsvis simple reparation, og valgte i stedet at lægge opgaven i udbud på værkstedsportalen autobutler.dk. Efter få dage fik han et tilbud, han ikke kunne sige nej til. Internetpris var 6.287. Samlet set sparede han over 5.000 kroner.


Billigt skift af tandrem på bil med autobutler.dk


Men Peter kiggede ikke udelukkende på prisen. For selv om prisen er vigtig, så ville han først og fremmest finde et værksted, som er til at stole på. Det fandt han hos autobutler.dk som ud over åbne brugerbedømmelser giver to års garanti, stikprøvekontroller via FDM og en udvidet kvalitetsgaranti.

Spørg om prisen, når bilen skal på værksted

De danske bilværksteder har ikke faste priser – og prisen på samme job kan derfor sagtens svinge flere tusinde kroner mellem de enkelte værksteder. Det er årsagen til at flere og flere nu bruger internet, når bilen skal til service eller reparation.

»Der er 2,3 mio. bilejere i Danmark og vi kan se at flere og flere kigger efter flere værksteder, når bilen skal fikses. Værkstederne har forskellige spidskompetencer – og priser. Det giver derfor god mening at finde de rigtige specialister til dit arbejde, frem for blot at køre hen til det dyre mærkeværksted«, forklarer Peter Zigler, der er partner i autobutler.dk.

Senest har Konkurrencestyrelsen undersøgt priserne via en megafonundersøgelse hvor 5.000 danskere er blevet spurgt om de har prøvet at forhandle sig til bedre priser på værkstedet. Styrelsen anbefaler bilejerne til at være kritiske forbrugere, og til at forhandle om priserne.


Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Priser på tandremsskift

Hos autobutler.dk kostede et tandremsskift i gennemsnit i 2015 4.603 kr.

Prisen for et tandremsskift fordel på forskellige bilmærker:


Bilmærke Pris på tandremsskift
Audi 5.779 kr.
Citroën 4.232 kr.
Ford 4.155 kr.
Hyundai 4.201 kr.
Kia 4.139 kr.
Peugeot 4.268 kr.
Renault 4.904 kr.
ŠKODA 4.916 kr.
Toyota 4.315 kr.
Volkswagen 5.049 kr.
Ø Pris på tandremsskift 2015 4.603 kr.

Læs artiklen "Spar tusindvis af kroner: Sådan får du rabat hos mekanikeren" på Søndagsavisen.dk »

Alt om tandrem, kilerem og ventilatorring

Få 3 tilbud og sammenlign priser på tandrem

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
  • Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
  • Sammenlign priser hos flere værksteder.
  • Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.
Trustpilot
God 8.7 / 11789 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer