Spar tusindvis af kroner på tandremsskift på værkstedet

Skrevet af Autobutler.dk d. 6. april 2016, 15.31

Spar tusindvis af kroner på tandremsskift på værkstedet

I København kører Peter Klippmann i disse dage rundt i sin VW Carawelle med et stort smil. For han har netop sparet 5.000 kroner på at få sin bil på værksted. Se hvordan.

Tandremmen var røget

På en kold januar eftermiddag gik Peters VW Carawelle fra 1998 i stå. Efter lidt fejlsøgning gik det hurtigt op for ham, at der var tale om en tandrem som var røget.

Skift af tandrem er efter bilservice og rustbeskyttelse den mest typiske reparation blandt danske bilejere. For den bliver slidt, og efter et vist antal kilometer går den i stykker. Afhængig af bilmodel er tandremsskift en dyr reparation. Og selv om Peter godt vidste, at hans reparation kunne blive dyr, så fik han alligevel et chok hos det lokale mærkeværksted som krævede 12.000 kroner for at skifte hans tandrem.

Peter Klippman var ikke tilfreds med den pris mærkværkstedet ville have for den forholdsvis simple reparation, og valgte i stedet at lægge opgaven i udbud på værkstedsportalen autobutler.dk. Efter få dage fik han et tilbud, han ikke kunne sige nej til. Internetpris var 6.287. Samlet set sparede han over 5.000 kroner.


Billigt skift af tandrem på bil med autobutler.dk


Men Peter kiggede ikke udelukkende på prisen. For selv om prisen er vigtig, så ville han først og fremmest finde et værksted, som er til at stole på. Det fandt han hos autobutler.dk som ud over åbne brugerbedømmelser giver to års garanti, stikprøvekontroller via FDM og en udvidet kvalitetsgaranti.

Spørg om prisen, når bilen skal på værksted

De danske bilværksteder har ikke faste priser – og prisen på samme job kan derfor sagtens svinge flere tusinde kroner mellem de enkelte værksteder. Det er årsagen til at flere og flere nu bruger internet, når bilen skal til service eller reparation.

»Der er 2,3 mio. bilejere i Danmark og vi kan se at flere og flere kigger efter flere værksteder, når bilen skal fikses. Værkstederne har forskellige spidskompetencer – og priser. Det giver derfor god mening at finde de rigtige specialister til dit arbejde, frem for blot at køre hen til det dyre mærkeværksted«, forklarer Peter Zigler, der er partner i autobutler.dk.

Senest har Konkurrencestyrelsen undersøgt priserne via en megafonundersøgelse hvor 5.000 danskere er blevet spurgt om de har prøvet at forhandle sig til bedre priser på værkstedet. Styrelsen anbefaler bilejerne til at være kritiske forbrugere, og til at forhandle om priserne.


Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Priser på tandremsskift

Hos autobutler.dk kostede et tandremsskift i gennemsnit i 2015 4.603 kr.

Prisen for et tandremsskift fordel på forskellige bilmærker:


Bilmærke Pris på tandremsskift
Audi 5.779 kr.
Citroën 4.232 kr.
Ford 4.155 kr.
Hyundai 4.201 kr.
Kia 4.139 kr.
Peugeot 4.268 kr.
Renault 4.904 kr.
ŠKODA 4.916 kr.
Toyota 4.315 kr.
Volkswagen 5.049 kr.
Ø Pris på tandremsskift 2015 4.603 kr.

Læs artiklen "Spar tusindvis af kroner: Sådan får du rabat hos mekanikeren" på Søndagsavisen.dk »


Alt om tandrem, kilerem og ventilatorring

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opel Astra – 2008
Hurtig og kompetent værksted.
3H Automotive A/S
2860 Søborg
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu