Du kan spare mange penge på tandremsskifte ved at sammenligne tilbud

Spar tusindvis af kroner på tandremsskift på værkstedet

06 april 2016, 15:31

I København kører Peter Klippmann i disse dage rundt i sin VW Carawelle med et stort smil. For han har netop sparet 5.000 kroner på at få sin bil på værksted. Se hvordan.

Tandremmen var røget

På en kold januar eftermiddag gik Peters VW Carawelle fra 1998 i stå. Efter lidt fejlsøgning gik det hurtigt op for ham, at der var tale om en tandrem, som var røget.

Skift af tandrem er efter bilservice og rustbeskyttelse den mest typiske reparation blandt danske bilejere. For den bliver slidt, og efter et vist antal kilometer går den i stykker. Afhængig af bilmodel er tandremsskift en dyr reparation. Og selv om Peter godt vidste, at hans reparation kunne blive dyr, så fik han alligevel et chok hos det lokale mærkeværksted som krævede 12.000 kroner for at skifte hans tandrem.

Peter Klippman var ikke tilfreds med den pris, som mærkværkstedet ville have for den forholdsvis simple reparation, og han valgte i stedet at lægge opgaven i udbud på værkstedsportalen Autobutler. Efter få dage fik han et tilbud, han ikke kunne sige nej til. Internetpris var 6.287. Samlet set sparede han over 5.000 kroner.

Billigt skift af tandrem på bil med Autobutler

Men Peter kiggede ikke udelukkende på prisen. For selv om prisen er vigtig, så ville han først og fremmest finde et værksted, som er til at stole på. Det fandt han hos Autobutler som ud over åbne brugerbedømmelser giver to års garanti, stikprøvekontroller via FDM og en udvidet kvalitetsgaranti.

Spørg om prisen, når bilen skal på værksted

De danske bilværksteder har ikke faste priser – og prisen på samme job kan derfor sagtens svinge flere tusinde kroner mellem de enkelte værksteder. Det er årsagen til, at flere og flere nu bruger internet, når bilen skal til service eller reparation.

»Der er 2,3 mio. bilejere i Danmark, og vi kan se, at flere og flere kigger efter flere værksteder, når bilen skal fikses. Værkstederne har forskellige spidskompetencer – og priser. Det giver derfor god mening at finde de rigtige specialister til dit arbejde, frem for blot at køre hen til det dyre mærkeværksted«, forklarer Peter Zigler, der er partner i Autobutler.

Senest har Konkurrencestyrelsen undersøgt priserne via en megafonundersøgelse, hvor 5.000 danskere er blevet spurgt om, hvorvidt de har prøvet at forhandle sig til bedre priser på værkstedet. Styrelsen anbefaler bilejerne til at være kritiske forbrugere, og til at forhandle om priserne.

Få tilbud på reparation

Priser på tandremsskift

Hos Autobutler kostede et tandremsskift i gennemsnit i 2015 4.603 kr.

Prisen for et tandremsskift fordelt på forskellige bilmærker:

Bilmærke Pris på tandremsskift
Audi 5.779 kr.
Citroën 4.232 kr.
Ford 4.155 kr.
Hyundai 4.201 kr.
Kia 4.139 kr.
Peugeot 4.268 kr.
Renault 4.904 kr.
ŠKODA 4.916 kr.
Toyota 4.315 kr.
Volkswagen 5.049 kr.
Gennemsnitspris på tandremsskift 2015 4.603 kr.

Læs artiklen "Spar tusindvis af kroner: Sådan får du rabat hos mekanikeren" på Søndagsavisen.dk »

Alt om tandrem, kilerem og ventilatorring

Få tilbud og sammenlign priser på tandrem

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.