For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Sådan får du et godt værkstedsbesøg

Fejlsøgning på bil

Som bilejer kan man godt føle sig på Herrens mark, når man skal have serviceret eller repareret bilen. Men følger man fem gode råd fra værkstedsportalen autobutler.dk, er man godt på vej til et godt værkstedsbesøg. For det første bør man aftale prisen på det, man vil have lavet. Hvis man ikke ved, hvad bilen fejler, kan man bede om at få lavet en fejlsøgning som det første. Mange af portalens værksteder ordener det, hvis man bagefter får serviceret eller repareret bilen hos det pågældende autoværksted. Man kan selvfølgelig også vælge at betale for fejlsøgningen og sende opgaven i udbud bagefter.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Gå online og spar tid

Hvis du skal have et standardeftersyn eller godt ved, hvad bilen fejler, er det nemmere. Så går du online og opretter en forespørgsel på værkstedsportalen autobutler.dk. Hvis man ønsker et serviceeftersyn efter fabriksforskrifterne kan man angive dette med et klik. Herefter får man tre tilbud, ofte meget hurtigt. - På den måde slår man mange mange fluer med ét smæk. For ikke alene har man nu et skriftligt tilbud. Man har også – når man har valgt det bedste tilbud – en aftalt pris, et skriftligt tilbud, et værksted, der skal arbejde efter FDMs reparationsaftale, prismatch og garanti for, at værkstedet bruger såkaldte OE-kvalitetsreservedele, fortæller Peter Michael Oxholm Zigler, der er partner og medstifter af autobutler.dk. Bilistorganisationen FDM anbefaler i øvrigt, at man beder værkstedet om at gemme de udskiftede reservedele. Det kan være af afgørende betydning, hvis der opstår en tvist om, hvorvidt en reparation har været nødvendig. Dette kan man bede om på forhånd hos portalens værksteder.

 

De fem bud på et godt værkstedsbesøg:

  • Få et skriftligt tilbud - som hos autobutler.dk
  • Sørg for at få en fast pris. Jo bedre, du definerer opgaven, jo lettere bliver det for værkstedet at opfylde dette krav.
  • Kræv overholdelse af FDMs reparationaftale. Så skal værkstedet bl.a. ringe, hvis der dukker opgaver op, der koster ekstra.
  • Forlang prismatch, så du ikke kommer til at betale for meget. Autobutler.dk har prismatch
  • Forlang, at værkstedet som minimum bruger OE-kvalitetsdele, der er af samme kvalitet som de originale

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer