Tips til besøget på værkstedet

Sådan får du et godt værkstedsbesøg

Som bilejer kan man godt føle sig på Herrens mark, når man skal have serviceret eller repareret bilen. Men følger man fem gode råd fra værkstedsportalen Autobutler, er man godt på vej til et godt værkstedsbesøg. For det første bør man aftale prisen på det, man vil have lavet. Hvis man ikke ved, hvad bilen fejler, kan man bede om at få lavet en fejlsøgning som det første.

Mange af portalens værksteder ordener det, hvis man bagefter får serviceret eller repareret bilen hos det pågældende autoværksted. Man kan selvfølgelig også vælge at betale for fejlsøgningen og sende opgaven i udbud bagefter.

Få tilbud på fejlsøgning

Gå online og spar tid

Hvis du skal have et standardeftersyn eller godt ved, hvad bilen fejler, er det nemmere. Så går du online og opretter en forespørgsel på værkstedsportalen Autobutler. Hvis man ønsker et serviceeftersyn efter fabriksforskrifterne, kan man angive dette med et klik. Herefter får man tilbud, ofte meget hurtigt.

"På den måde slår man mange mange fluer med ét smæk. For ikke alene har man nu et skriftligt tilbud. Man har også – når man har valgt det bedste tilbud – en aftalt pris, et skriftligt tilbud, et værksted, der skal arbejde efter FDM's reparationsaftale, prismatch og garanti for, at værkstedet bruger såkaldte OE-kvalitetsreservedele," fortæller Peter Michael Oxholm Zigler, der er partner og medstifter af Autobutler. Bilistorganisationen FDM anbefaler i øvrigt, at man beder værkstedet om at gemme de udskiftede reservedele. Det kan være af afgørende betydning, hvis der opstår en tvist om, hvorvidt en reparation har været nødvendig. Dette kan man bede om på forhånd hos portalens værksteder.

De fem bud på et godt værkstedsbesøg:

  • Få et skriftligt tilbud - som hos Autobutler
  • Sørg for at få en fast pris. Jo bedre, du definerer opgaven, jo lettere bliver det for værkstedet at opfylde dette krav.
  • Kræv overholdelse af FDM's reparationaftale. Så skal værkstedet bl.a. ringe, hvis der dukker opgaver op, der koster ekstra.
  • Forlang prismatch, så du ikke kommer til at betale for meget. Autobutler har prismatch
  • Forlang, at værkstedet som minimum bruger OE-kvalitetsdele, der er af samme kvalitet som de originale

Få tilbud på reparation

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.