Autobutler i luften i Tyskland

Skrevet af Autobutler.dk d. 3. oktober 2013, 11.39

Autoreparation


Autobutler i luften i Tyskland

Værkstedsportalen Autobutler fik for få måneder siden en solid økonomisk indsprøjtning fra venturefonden Creandum blandt andet med sigte på at erobre Europa. Nu er autobutler.de i luften, og de første forespørgsler kom allerede få timer efter lanceringen.

Onsdag d. 2. oktober 2013 blev det muligt at sende sin autoreparation i udbud blandt tyske autoværksteder. I første omgang koncentrerer værkstedsportalen sig om Hamburg og Slesvig/Holsten, hvor man allerede fra start har sikret sig samarbejde med mere end 100 værksteder.

»Vi har store forventninger til Tyskland, og regner med lige så stor succes der, som vi har haft herhjemme og i Sverige. Målet er at få tilknyttet 500 autoværksteder i 2013 og nå 5.000 med udgangen af 2014. Vi vil også bestræbe os på at være stærke på flådestyring og på at få et tæt samarbejde med branchens reservedels- og dataleverandører«, siger adm. direktør og partner i Autobutler, Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Autobutler har eksisteret siden 2010, hvor portalen åbnede op i Danmark, og er nu ved at runde en milepæl med 100.000 formidlede opgaver. I 2012 gik turen til Sverige, og i de to lande har man tilsammen formidlet værkstedsopgaver for mere end 115 millioner kroner, til portalens knap 1.200 tilmeldte værksteder.

Fra oktober er det blevet muligt at sende sine opgaver i udbud i Tyskland, hvor Autobutler i første omgang koncentrerer sig om Hamburg og Slesvig/Holsten, og man har allerede fra start sikret sig samarbejde med mere end 100 værksteder. Herefter går turen til Nordrhein/Westfalen, Niedersachsen, Berlin og til sidst resten af Tyskland.

Med åbningen syd for grænsen har værkstedsportalen taget første skridt i den europæiske ekspansion, og har allerede nu indstillet sigtekornet på England, Norge og Holland, der alle efter planen skal have et medlem af Autobutler-familien i løbet af de kommende år.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Suzuki Splash – 2009
Værkstedet ringede selv op for at aftale tid. Det var rart. Bilen var klar til afhentning på det ...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Opret en opgave nu