For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Autobutler i luften i Tyskland

03 oktober 2013, 11:39

Autoreparation
Værkstedsportalen Autobutler fik for få måneder siden en solid økonomisk indsprøjtning fra venturefonden Creandum blandt andet med sigte på at erobre Europa. Nu er autobutler.de i luften, og de første forespørgsler kom allerede få timer efter lanceringen.

Autobutler.de

Onsdag d. 2. oktober 2013 blev det muligt at sende sin autoreparation i udbud blandt tyske autoværksteder. I første omgang koncentrerer værkstedsportalen sig om Hamburg og Slesvig/Holsten, hvor man allerede fra start har sikret sig samarbejde med mere end 100 værksteder.

»Vi har store forventninger til Tyskland, og regner med lige så stor succes der, som vi har haft herhjemme og i Sverige. Målet er at få tilknyttet 500 autoværksteder i 2013 og nå 5.000 med udgangen af 2014. Vi vil også bestræbe os på at være stærke på flådestyring og på at få et tæt samarbejde med branchens reservedels- og dataleverandører«, siger adm. direktør og partner i Autobutler, Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Autobutler har eksisteret siden 2010, hvor portalen åbnede op i Danmark, og er nu ved at runde en milepæl med 100.000 formidlede opgaver. I 2012 gik turen til Sverige, og i de to lande har man tilsammen formidlet værkstedsopgaver for mere end 115 millioner kroner, til portalens knap 1.200 tilmeldte værksteder.

Fra oktober er det blevet muligt at sende sine opgaver i udbud i Tyskland, hvor Autobutler i første omgang koncentrerer sig om Hamburg og Slesvig/Holsten, og man har allerede fra start sikret sig samarbejde med mere end 100 værksteder. Herefter går turen til Nordrhein/Westfalen, Niedersachsen, Berlin og til sidst resten af Tyskland.

Med åbningen syd for grænsen har værkstedsportalen taget første skridt i den europæiske ekspansion, og har allerede nu indstillet sigtekornet på England, Norge og Holland, der alle efter planen skal have et medlem af Autobutler-familien i løbet af de kommende år.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 303 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi hjælper dig med alle typer af reparationer