Autobutler lancerer i Tyskland

Autobutler i luften i Tyskland

03 oktober 2013, 11:39

Værkstedsportalen Autobutler fik for få måneder siden en solid økonomisk indsprøjtning fra venturefonden Creandum blandt andet med sigte på at erobre Europa. Nu er Autobutler i luften i Tyskland, og de første forespørgsler kom allerede få timer efter lanceringen.

Autobutler i Tyskland

Onsdag d. 2. oktober 2013 blev det muligt at sende sin autoreparation i udbud blandt tyske autoværksteder. I første omgang koncentrerer værkstedsportalen sig om Hamburg og Slesvig/Holsten, hvor man allerede fra start har sikret sig samarbejde med mere end 100 værksteder.

»Vi har store forventninger til Tyskland og regner med lige så stor succes der, som vi har haft herhjemme og i Sverige. Målet er at få tilknyttet 500 autoværksteder i 2013 og nå 5.000 med udgangen af 2014. Vi vil også bestræbe os på at være stærke på flådestyring og på at få et tæt samarbejde med branchens reservedels- og dataleverandører«, siger adm. direktør og partner i Autobutler, Christian Legêne.

Få tilbud på reparation

Autobutler har eksisteret siden 2010, hvor portalen åbnede op i Danmark og er nu ved at runde en milepæl med 100.000 formidlede opgaver. I 2012 gik turen til Sverige, og i de to lande har man tilsammen formidlet værkstedsopgaver for mere end 115 millioner kroner til portalens knap 1.200 tilmeldte værksteder.

Fra oktober er det blevet muligt at sende sine opgaver i udbud i Tyskland, hvor Autobutler i første omgang koncentrerer sig om Hamburg og Slesvig/Holsten, og man har allerede fra start sikret sig samarbejde med mere end 100 værksteder. Herefter går turen til Nordrhein/Westfalen, Niedersachsen, Berlin og til sidst resten af Tyskland.

Med åbningen syd for grænsen har værkstedsportalen taget første skridt i den europæiske ekspansion og har allerede nu indstillet sigtekornet på England, Norge og Holland, der alle efter planen skal have et medlem af Autobutler-familien i løbet af de kommende år.

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16546 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 210 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.