Sidder fast i trafikken

Skrevet af Autobutler.dk d. 17. juli 2015, 17.32

Kø-kørsel er frustrerende og stjæler tid

En bilkø er frustrerende og stjæler tid, som kunne have været brugt til noget andet.

Vi har derfor undersøgt, hvordan tiden i bilkøer ikke bare kan bruges bedre, men også til noget som giver mening for dig. Prøv selv!

Når du er alene i bilen:


Styrk dit netværk


Styrk dit netværk

Hav din mobiltelefon med dig og sørg for at bruge dit headset. Når du holder i kø kan du bruge tiden til at holde kontakt med dit netværk og med personer, som du egentlig burde ringe til, men aldrig får taget dig sammen til at kontakte. Jo længere tid, du holder i bilkø, desto bedre bliver dine relationer til dit netværk.

Bliv bedre til sprog


Bliv bedre til sprog

Du har altid drømt om at lære spansk? Der er gode sprogkurser som du kan bruge via mobilen eller bilens højtalere. Jo længere tid, du holder i bilkø, desto bedre bliver dine sprogkundskaber.

Noter det ned


Noter det ned

Du har alt for travlt til at holde i kø? Hent en app som kan få din telefon til at fungere som diktafon. Så kan du tage noter, gøre dine to-do lister færdige. Notere indkøbsliste til den næste børnefødselsdag, fest eller ferie. Du kan også bruge diktafonen til arbejdet. Har du et nyt eller kompliceret projekt på arbejdet, så har du nu tiden til at diktere dine tanker. Eller har du nogensinde drømt om at skrive en bog? Så glæd dig til den næste bilkø. Jo længere en bilkø, desto mere får du dikteret.

Bliv lykkeligere


Bliv lykkeligere

Masser af undersøgelser har vist at intet gør os mere lykkelige, end at glæde andre. Gør det til en vane at tænke over, hvordan du kan gøre andre glade medens du holder der, i bilkøen. Noter dine tanker på diktafonen. Det koster ikke dyrt, at være venlig mod andre - så jo længere tid du er i bilkøen, desto flere ideer får du til at gøre andre glade.


Når du er sammen med andre i bilen


Bliv overrasket


Bliv overrasket

Hvor godt kender du egentlig dem, du kører sammen med? Selv nære familiemedlemmer har historier, som du sikkert ikke kender. Del historierne når I alligevel sidder i bilkø. Jo længere tid, du sidder i kø, desto bedre lærer du dine medpassagerer at kende.

Klassens bedste


Klassens bedste

Hvis du har børn med, kan du bruge tiden i kø til at hjælpe dem med at blive endnu bedre til at studere. Har din datter problemer med geografi? Gæt på Europas hovedstæder! Din søn klarer sig dårligt i matematik? Lav regneopgaverne sammen, der i bilkøen, stil sjove spørgsmål til hvad forskellige engelske ord mon kan betyde. Ligegyldigt hvad emnet er kan tiden gå hurtigt hvis man sætter hjernen i aktivitet - og det giver samtidig dine børn en viden, som gør dem bedre i skolen.


Hvis du ikke kører bilen


Lær din bil at kende!


Lær din bil at kende

Ved du, hvornår bilen skal til service, eller hvad de forskellige lamper i instrumentbrættet advarer om? Måske har du endda en fartpilot, som du ikke kender fuldt ud? Jo mere kø, desto bedre lærer du din bil at kende.

Læs og lær


Læs og lær

Hvornår havde du sidst tid til at læse? Om aftenen er man tit for træt. Læg en bog i bilen som du altid har drømt om at læse, eller en bog om et emne, som du gerne vil vide mere om. Jo mere kø, desto mere får du læst.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Opret en opgave nu