For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Sidder fast i trafikken

Kø-kørsel er frustrerende og stjæler tid

En bilkø er frustrerende og stjæler tid, som kunne have været brugt til noget andet.

Vi har derfor undersøgt, hvordan tiden i bilkøer ikke bare kan bruges bedre, men også til noget som giver mening for dig. Prøv selv!

Når du er alene i bilen:


Styrk dit netværk


Styrk dit netværk

Hav din mobiltelefon med dig og sørg for at bruge dit headset. Når du holder i kø kan du bruge tiden til at holde kontakt med dit netværk og med personer, som du egentlig burde ringe til, men aldrig får taget dig sammen til at kontakte. Jo længere tid, du holder i bilkø, desto bedre bliver dine relationer til dit netværk.

Bliv bedre til sprog


Bliv bedre til sprog

Du har altid drømt om at lære spansk? Der er gode sprogkurser som du kan bruge via mobilen eller bilens højtalere. Jo længere tid, du holder i bilkø, desto bedre bliver dine sprogkundskaber.

Noter det ned


Noter det ned

Du har alt for travlt til at holde i kø? Hent en app som kan få din telefon til at fungere som diktafon. Så kan du tage noter, gøre dine to-do lister færdige. Notere indkøbsliste til den næste børnefødselsdag, fest eller ferie. Du kan også bruge diktafonen til arbejdet. Har du et nyt eller kompliceret projekt på arbejdet, så har du nu tiden til at diktere dine tanker. Eller har du nogensinde drømt om at skrive en bog? Så glæd dig til den næste bilkø. Jo længere en bilkø, desto mere får du dikteret.

Bliv lykkeligere


Bliv lykkeligere

Masser af undersøgelser har vist at intet gør os mere lykkelige, end at glæde andre. Gør det til en vane at tænke over, hvordan du kan gøre andre glade medens du holder der, i bilkøen. Noter dine tanker på diktafonen. Det koster ikke dyrt, at være venlig mod andre - så jo længere tid du er i bilkøen, desto flere ideer får du til at gøre andre glade.


Når du er sammen med andre i bilen


Bliv overrasket


Bliv overrasket

Hvor godt kender du egentlig dem, du kører sammen med? Selv nære familiemedlemmer har historier, som du sikkert ikke kender. Del historierne når I alligevel sidder i bilkø. Jo længere tid, du sidder i kø, desto bedre lærer du dine medpassagerer at kende.

Klassens bedste


Klassens bedste

Hvis du har børn med, kan du bruge tiden i kø til at hjælpe dem med at blive endnu bedre til at studere. Har din datter problemer med geografi? Gæt på Europas hovedstæder! Din søn klarer sig dårligt i matematik? Lav regneopgaverne sammen, der i bilkøen, stil sjove spørgsmål til hvad forskellige engelske ord mon kan betyde. Ligegyldigt hvad emnet er kan tiden gå hurtigt hvis man sætter hjernen i aktivitet - og det giver samtidig dine børn en viden, som gør dem bedre i skolen.


Hvis du ikke kører bilen


Lær din bil at kende!


Lær din bil at kende

Ved du, hvornår bilen skal til service, eller hvad de forskellige lamper i instrumentbrættet advarer om? Måske har du endda en fartpilot, som du ikke kender fuldt ud? Jo mere kø, desto bedre lærer du din bil at kende.

Læs og lær


Læs og lær

Hvornår havde du sidst tid til at læse? Om aftenen er man tit for træt. Læg en bog i bilen som du altid har drømt om at læse, eller en bog om et emne, som du gerne vil vide mere om. Jo mere kø, desto mere får du læst.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer