4-sporet vej med kø

Sidder fast i trafikken

En bilkø er frustrerende og stjæler tid, som kunne have været brugt til noget andet.

Vi har derfor undersøgt, hvordan tiden i bilkøer ikke bare kan bruges bedre, men også til noget som giver mening for dig. Prøv selv!

Når du er alene i bilen:

Styrk dit netværk

Styrk dit netværk

Hav din mobiltelefon med dig og sørg for at bruge dit headset. Når du holder i kø, kan du bruge tiden til at holde kontakt med dit netværk og med personer, som du egentlig burde ringe til, men aldrig får taget dig sammen til at kontakte. Jo længere tid, du holder i bilkø, desto bedre bliver dine relationer til dit netværk.

Bliv bedre til sprog

Bliv bedre til sprog

Du har altid drømt om at lære spansk? Der er gode sprogkurser, som du kan bruge via mobilen eller bilens højtalere. Jo længere tid, du holder i bilkø, desto bedre bliver dine sprogkundskaber.

Noter det ned

Noter det ned

Du har alt for travlt til at holde i kø? Hent en app, som kan få din telefon til at fungere som diktafon. Så kan du tage noter, gøre dine to-do lister færdige. Notere indkøbsliste til den næste børnefødselsdag, fest eller ferie. Du kan også bruge diktafonen til arbejdet. Har du et nyt eller kompliceret projekt på arbejdet, så har du nu tiden til at diktere dine tanker. Eller har du nogensinde drømt om at skrive en bog? Så glæd dig til den næste bilkø. Jo længere en bilkø, desto mere får du dikteret.

Få tilbud på reparation

Bliv lykkeligere

Bliv lykkeligere

Masser af undersøgelser har vist, at intet gør os mere lykkelige end at glæde andre. Gør det til en vane at tænke over, hvordan du kan gøre andre glade, mens du holder der i bilkøen. Noter dine tanker på diktafonen. Det koster ikke dyrt at være venlig mod andre - så jo længere tid du er i bilkøen, desto flere ideer får du til at gøre andre glade.

Når du er sammen med andre i bilen

Bliv overrasket

Bliv overrasket

Hvor godt kender du egentlig dem, du kører sammen med? Selv nære familiemedlemmer har historier, som du sikkert ikke kender. Del historierne, når I alligevel sidder i bilkø. Jo længere tid, du sidder i kø, desto bedre lærer du dine medpassagerer at kende.

Klassens bedste

Klassens bedste

Hvis du har børn med, kan du bruge tiden i kø til at hjælpe dem med at blive endnu bedre til at studere. Har din datter problemer med geografi? Gæt på Europas hovedstæder! Din søn klarer sig dårligt i matematik? Lav regneopgaverne sammen der i bilkøen, og stil fx sjove spørgsmål til hvad forskellige engelske ord mon kan betyde. Ligegyldigt hvad emnet er, kan tiden gå hurtigt, hvis man sætter hjernen i aktivitet - og det giver samtidig dine børn en viden, som gør dem bedre i skolen.

Hvis du ikke kører bilen

Lær din bil at kende!

Lær din bil at kende

Ved du, hvornår bilen skal til service, eller hvad de forskellige lamper i instrumentbrættet advarer om? Måske har du endda en fartpilot, som du ikke kender fuldt ud? Jo mere kø, desto bedre lærer du din bil at kende.

Læs og lær

Læs og lær

Hvornår havde du sidst tid til at læse? Om aftenen er man tit for træt. Læg en bog i bilen, som du altid har drømt om at læse, eller en bog om et emne, som du gerne vil vide mere om. Jo mere kø, desto mere får du læst.

Få tilbud på reparation

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 211 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.