Få den bedste pris på et koblingsskift

Skrevet af Autobutler.dk d. 22. september 2016, 17.36

Pris på koblingsskift

Efterhånden som din bil bliver ældre, er der forskellige dele, der skal udskiftes. Gear og kobling bruges konstant, især ved bykørsel, og derfor kan det ikke undgås, at der kommer slitage på denne del af bilen.

På de fleste nyere biler holder koblingen meget længe, men har du en ældre bil er det meget sandsynligt at koblingen på et tidspunkt skal skiftes. En velfungerende kobling giver en smidig og behagelig kørsel, og det er vigtigt, at du er opmærksom på de små tegn, der kan afsløre om din bils kobling er slidt og bør efterses eller eventuelt udskiftes.

Det kan være vanskeligt at sige præcis, hvornår koblingen på din bil skal skiftes, men der er til gengæld en række signaler, som du skal være opmærksom på, og som kan give dig en indikation af, om tiden måske nærmer sig.

  • For det første må det ikke være svært at træde koblingen i bund og skifte gear. Er det tilfældet kan det være et tegn på, at koblingen er ved at være slidt og skal skiftes.
  • For det andet må der ikke være stigende eller faldende lyde fra motoren (som ved et normalt gearskift) uden, at du rører ved koblingen.
  • For det tredje er det vigtigt, at du er opmærksom på, at gearskiftet ikke er besværligt og larmer (skærer tænder). Det kan være tegn på, at der er noget galt med koblingen.
  • Sidst men ikke mindst må det ikke være svært at finde koblingspunktet, og bilen må heller ikke ryge ud af gear.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Oplever du nogle af ovenstående symptomer, skal du straks kontakte dit lokale autoværksted. Jo længere tid du venter, jo værre bliver det.

Autobutler.dk har undersøgt gennemsnitspriserne på et koblingsskift for en række populære bilmærker. Undersøgelsen er baseret på mere end 2.619 bilejere, som i 2015, via autobutler.dk, har forespurgt på et tilbud på udskiftning af koblingen på deres bil.

Gennemsnitsprisen, fordelt på de forskellige bilmærker, var på 5.683 kr., men der kan være store besparelser, hvis du gør dit forarbejde og er villig til at køre lidt efter værkstedet. Nedenfor ses priser for de 10 mest populære bilmærker:

Gennemsnitspriser på koblingsskift 2015
Gennemsnitspriser på koblingsskift 2015
Gennemsnitspriser på koblingsskift 2015

Hér kan du downloade gennemsnitspriserne på udskiftning af kobling som PDF-fil »

Gør som mere end 300.000 andre bilejere allerede har gjort. Få 3 tilbud på vores værkstedsportal, autobutler.dk, og husk på, at når man bruger autobutler.dk er du blandt andet sikret FDMs stikprøvekontrol, 24 måneders reparationsgaranti og aftaler på skrift. Vi giver vores brugere gennemsigtighed og tryghed og sikrer, at alle reparationer og værkstedsbesøg fås til en fair pris.

Få det bedste tilbud på udskiftning af kobling

Ved et koblingsskift udskiftes ofte både kobling og svinghjul. Det betyder samtidig også, at det er en opgave, som tager væsentlig længere tid end så mange andre bilreparationer.

autoværkstederne er et koblingsskift en standardopgave. Prisen på selve koblingen, plus øvrige reservedele, er stort set konstant. Nogle værksteder har dog mere favorable procentaftaler end andre, men der hvor der vil være den største forskel er på timeprisen og det samlede antal timer, som er afsat til opgaven.

Når du får 3 gratis tilbud fra autobutler.dk kan du sammenligne de modtagne tilbud, og se hvor meget hver enkelt værksted regner med det koster. Du vælger herefter det bedste tilbud, som kan være ud fra pris, afstand til værksted, eller hvor godt opgaven er beskrevet.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Forlæng levetiden på bilens kobling

Et koblingsskift hænger ikke udelukkende sammen med, hvor mange kilometer din bil har kørt, men er også afhængig af måden, som du kører på. Nedenfor får du 4 hurtige tips til, hvordan din kobling slides mindst muligt.

  • Undgå at file på koblingen. Træd koblingen i bund, skift gear og slip så koblingen helt igen. Brug speederen og ikke koblingen til at styre farten.
  • Holder du i et lyskryds, så sid ikke med koblingen i bund, men sæt i stedet bilen i frigear og træd på bremsen.
  • Ved parkering kan du enten bruge håndbremsen eller efterlade bilen i gear. Har du bilen stående i gear kan kraftig vind få bilen til at bevæge sig, og da koblingspladen i den situation er spændt op mod drivhjulet, vil det slide på koblingen.
  • Skift hurtigt gear og gør det med omtanke. Vær ikke for lang tid om at skifte gear og kan du springe et gearskifte over og eksempelvis gå fra 1. gear til 3. gear, så slider du mindre på koblingen.

Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
BMW 528i – 1997
Flinke og hjælpsomme. Skulle have sporet bilen. Rattet sad lidt skævt efter første sporing. Det ...
Vestegnens Autocenter
2620 Albertslund
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu