Få prisen på koblingsskifte til en Audi

Hvad koster udskiftningen af din Audis kobling?

28 august 2015, 15:02

Uanset hvilken bil du køber, vil der altid være brug for reparation og service på din Audi i løbet af dens levetid. Gear og kobling bruger du nærmest konstant, især ved bykørsel, så der er en del slitage, og på et eller andet tidspunkt vil det være nødvendigt med en udskiftning af koblingen. Netop koblingen er en af de reparationer, som værkstederne ofte udfører, så de har god erfaring med processen.

Koblingen holder som regel i mange år, men hvis det er længe siden, du har fået ny kobling, eller hvis du har en brugt Audi, så kan det være, at det er ved at være på tide. Hvis du er interesseret i at kende prisen på udskiftning af koblingen på Audi, har vi beregnet den gennemsnitlige pris på netop denne reparation, udført af værksteder på Autobutler.

Spar i gennemsnit*
3.136 kr. / 23%

Efter grundlæggelsen i 1932 har Audi konsolideret sig som en af verdens mest populære og bedst sælgende bilproducenter af luksusbiler. Med deres slogan ‘Vorsprung durch Technik’ (forspring gennem teknik) og logoet med de fire ringe, er de blevet berømte verden rundt som repræsentanter for tysk kvalitetshåndværk og ingeniørarbejde.

Audi har en bred vifte af modeller, lige fra deres Q7 SUV, til deres A1 hatchback, med deres A3-model der ligger i Top 10 bedst sælgende bil modeller i Europa 2014. Det giver en bil til enhver smag og tegnebog.

Prisen er beregnet på tværs af Audi-modeller og -årgange, så vær opmærksom på, at prisen til netop din bil kan afvige. Hvis du ønsker mere nøjagtige bud på netop din Audi, kan du få tilbud på udskiftning af kobling. På den måde kan du sammenligne priser og vælge et godt tilbud, evt. ud fra beskrivelse eller de anmeldelser værkstedet har fået.

Når du opretter din opgave på Autobutler, modtager du tilbud fra værksteder nær dig. Derefter kan du i ro og mag sammenligne tilbuddene og finde ud af, hvad der skal være det udslagsgivende i dit valg: Prisen, beliggenheden af værkstederne, bedømmelser fra andre bilejere eller en kombination af det hele.

Hvad er indeholdt i prisen på udskiftning af kobling?

Den største del af udgiften dækker arbejdsløn. Når koblingen skal udskiftes, er det ofte nødvendigt at skille en del af motoren ad, hvilket betyder, at det tager væsentlig længere tid end så mange andre reparationer.

Andre udgifter i forbindelse med en koblingsudskiftning er selve svinghjulet, der ofte skal skiftes samtidig med koblingen, samt olie til smøring af koblingen.

Det har også betydning, hvilken model og type din Audi er.

Når nu arbejdslønnen er den største del af udgiften, betyder det også, at prisen på reparationen kan svinge meget, da der er ret store forskelle på timepriserne. Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at du får et prisestimat fra flere værksteder som her på Autobutler.

Sådan ved du, om koblingen skal skiftes

En velfungerende kobling er altafgørende for en smidig og elegant kørsel. Du bruger koblingen hele tiden, så det er vigtigt, at du er opmærksom på de ofte små tegn, der er på at den er slidt og bør efterses eller udskiftes.

Hvis bilens hastighed er ujævn, altså stiger og falder uden du gør noget selv, kan det være koblingen, der er slidt.
Hvis gearskiftet er besværligt og larmer, eller hvis koblingspunktet føles for langt, eller skærer tænder, er det også en indikation af, at der kan være noget galt med koblingen.

Hvordan passer jeg godt på koblingen i min Audi?

Som alle andre dele i bilen er der nogle små ting, du kan gøre, for at prøve at slide mindst muligt på din Audis kobling. Meget af det drejer sig om vaner under din kørsel:

  • Undgå at bruge koblingen som ”hjælpespeeder” – start altid i laveste gear
  • Undgå at file på koblingen.
  • Pas på ikke at lade din hånd hvile på gearstangen, efter du har skiftet gear. Det lyder måske i småtingsafdelingen, men du risikerer at udsætte skiftemekanismen i det manuelle gear for unødvendigt slid, da de mekaniske dele inde i gearkassen vil blive ved med at presse op mod det roterende tandhjul.
  • Sæt bilen i frigear, når du parkerer – vinden kan ellers godt stå og rykke i bilen, og dermed slide på koblingen, hvis bilen holder i 1. gear.

Hvis du ønsker mere nøjagtige bud på netop din Audi, kan du få tilbud på udskiftning af kobling. På den måde kan du sammenligne priser, og vælge et godt tilbud, evt. ud fra beskrivelse eller de anmeldelser værkstedet har fået.

Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

Få tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.