Pris på udskiftning af kobling til VW

Skrevet af Autobutler.dk d. 17. august 2015, 10.45

Udskiftning af kobling

Hvis koblingen på din VW trænger til at blive udskiftet, er du sikkert interesseret i at få en pris på opgaven i god tid. Med prisberegneren på autobutler.dk kan du få den gennemsnitlige pris på opgaven med det samme, men du kan også få 3 gratis tilbud der passer nøjagtig til din bil.

VW (folkevogn) blev etableret i 1935 og er siden vokset til en af verdens største bilproducenter, med et salg på 9,7 millioner biler i 2013 på verdensplan. Især Golf og Polo har været populære i Europa, og begge er kåret til bedst sælgende bilmodeller i Europa 2014. Golfen vandt også betegnelsen Årets bil på verdensplan i 2013, og samtidig årets bil i Europa.

I løbet af en folkevogns livstid, skal der være service, reparationer og udskiftning af forskellige bildele med jævne mellemrum. Selv om koblingen bruges konstant, skal den sjældent skiftes. Alligevel er udskiftning af kobling en af de reparationer værkstederne mestrer og udfører ret ofte.

Autobutler.dk har beregnet den gennemsnitlige pris for udskiftning af kobling på en Volkswagen foretaget af de værksteder, der er tilknyttet autobutler.dk:

Gennemsnitspris: 7.255 kr.


Vi har brugt et omfattene antal reparationer for at bregne den gennemsnitlige pris for et koblingsskift på en VW. Hvis du har brug får en mere nøjagtig pris på udskiftningen af din VWs kobling, kan du få 3 gratis tilbud fra værksteder i nærheden, hurtigt, nemt og bekvemt.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hvad består prisen på et koblingsskifte af?

Det kan være en ret bekostelig affære at få skiftet kobling, da den først og fremmest afhænger af hvilken model du har, men dernæst også af værkstedets timepris.

Koblingen er en af de reparationer der udføres mange af på værkstederne, så de har stor rutine. Men samtidig er et koblingsskifte ret tidskrævende, da drivhjulet ofte skal skiftes også. Da det samtidig er en omfattende operation, der ofte kræver adskillelse af mange dele før der er fri plads for motoren, vil prisen i høj grad afhænge af tiden der bruges på det.

Derfor kan det også være en fordel at få 3 tilbud som du kan sammenligne, og vælge det bedste, enten ud fra pris, afstand til værksted eller andre brugeres bedømmelser.

Hvordan ved jeg om koblingen skal skiftes?

Der er ingen serviceintervaller på din bils kobling, eller en kilometerstand for brug, så det er helt op til koblingens tilstand om den skal skiftes eller ej. Derfor kan det også være en god ide at passe på den, for at få den til at holde så længe som muligt.

Rigtig mange rider på koblingen ved lyskryds og standsninger, hvilket giver unødvendig slidtage på koblingen.

Hvis du får problemer med at skifte kobling, kan det helt klart være en af tegnene på at den snart bør skiftes.

Der er flere advarselssignaler du bør være opmærksom på. især de små ændringer, der kan være svære at fornemme, fordi det sker over tid. Men hvis du bemærker at det er sværere at skifte kobling end normalt, eller der kommer anderledes lyde når du kobler ud kan det være koblingen skal have et eftersyn. Der kan også komme en brændt lugt, eller endnu mere tydeligt hvis motoren stiger og falder i omdrejninger uden du rører koblingen.

Disse er alle signaler på at der kan være noget galt med koblingen, og du bør få en professionel til at kigge på bilen. Når du booker tid til bilreparation hos autobutler.dk får du aftalen på skrift, og du kan selv vælge det bedste af de tre gratis tilbud du får.

Få 3 tilbud på koblingsskifte


Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56719 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Citroen C1 – 2013
Apex Auto
2610 Rødovre
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu