Biler

Pris på udskiftning af kobling til VW

Udskiftning af kobling

Hvis koblingen på din VW trænger til at blive udskiftet, er du sikkert interesseret i at få en pris på opgaven i god tid. Med prisberegneren på autobutler.dk kan du få den gennemsnitlige pris på opgaven med det samme, men du kan også få 3 gratis tilbud der passer nøjagtig til din bil.

VW (folkevogn) blev etableret i 1935 og er siden vokset til en af verdens største bilproducenter, med et salg på 9,7 millioner biler i 2013 på verdensplan. Især Golf og Polo har været populære i Europa, og begge er kåret til bedst sælgende bilmodeller i Europa 2014. Golfen vandt også betegnelsen Årets bil på verdensplan i 2013, og samtidig årets bil i Europa.

I løbet af en folkevogns livstid, skal der være service, reparationer og udskiftning af forskellige bildele med jævne mellemrum. Selv om koblingen bruges konstant, skal den sjældent skiftes. Alligevel er udskiftning af kobling en af de reparationer værkstederne mestrer og udfører ret ofte.

Autobutler.dk har beregnet den gennemsnitlige pris for udskiftning af kobling på en Volkswagen foretaget af de værksteder, der er tilknyttet autobutler.dk:

Gennemsnitspris: 7.255 kr.


Vi har brugt et omfattene antal reparationer for at bregne den gennemsnitlige pris for et koblingsskift på en VW. Hvis du har brug får en mere nøjagtig pris på udskiftningen af din VWs kobling, kan du få 3 gratis tilbud fra værksteder i nærheden, hurtigt, nemt og bekvemt.

Danmarks billigste hjulskift - kun 249 kr. Bestil på autobutler
Spar op til 40% på andre reparationsopgaver og serviceeftersyn - klik her »

Hvad består prisen på et koblingsskifte af?

Det kan være en ret bekostelig affære at få skiftet kobling, da den først og fremmest afhænger af hvilken model du har, men dernæst også af værkstedets timepris.

Koblingen er en af de reparationer der udføres mange af på værkstederne, så de har stor rutine. Men samtidig er et koblingsskifte ret tidskrævende, da drivhjulet ofte skal skiftes også. Da det samtidig er en omfattende operation, der ofte kræver adskillelse af mange dele før der er fri plads for motoren, vil prisen i høj grad afhænge af tiden der bruges på det.

Derfor kan det også være en fordel at få 3 tilbud som du kan sammenligne, og vælge det bedste, enten ud fra pris, afstand til værksted eller andre brugeres bedømmelser.

Hvordan ved jeg om koblingen skal skiftes?

Der er ingen serviceintervaller på din bils kobling, eller en kilometerstand for brug, så det er helt op til koblingens tilstand om den skal skiftes eller ej. Derfor kan det også være en god ide at passe på den, for at få den til at holde så længe som muligt.

Rigtig mange rider på koblingen ved lyskryds og standsninger, hvilket giver unødvendig slidtage på koblingen.

Hvis du får problemer med at skifte kobling, kan det helt klart være en af tegnene på at den snart bør skiftes.

Der er flere advarselssignaler du bør være opmærksom på. især de små ændringer, der kan være svære at fornemme, fordi det sker over tid. Men hvis du bemærker at det er sværere at skifte kobling end normalt, eller der kommer anderledes lyde når du kobler ud kan det være koblingen skal have et eftersyn. Der kan også komme en brændt lugt, eller endnu mere tydeligt hvis motoren stiger og falder i omdrejninger uden du rører koblingen.

Disse er alle signaler på at der kan være noget galt med koblingen, og du bør få en professionel til at kigge på bilen. Når du booker tid til bilreparation hos autobutler.dk får du aftalen på skrift, og du kan selv vælge det bedste af de tre gratis tilbud du får.

Få 3 tilbud på koblingsskifte


Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

3 tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 446 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu