Hvad koster nye bremser til Mercedes?

Få pris på reparation eller skift af bremser til Mercedes

11 oktober 2015, 11:46

Vedligeholdelse af dine bremser på din Mercedes er en af de vigtigste funktioner, der altid bør være i orden. Prisen kan variere meget, afhængig af opgavens omfang, men du kan sagtens få en ide om det.

Bremserne på din Mercedes bliver slidt konstant under kørslen, når du bremser, og hvis du kører meget bykørsel, er der større slitage end ved lange ture.

Vi har beregnet, hvad det i gennemsnit har kostet at få lavet bremser på værksteder tilknyttet Autobutler for Mercedes-Benz biler:

Spar i gennemsnit*
1.270 kr. / 26%

Prisen er et gennemsnit af alle bremseopgaver, som kan variere meget afhængig af, om det er en simpel opgave med at skifte bremseklodser, eller mere omfattende med hele bremsesystemet inkl. bremsevæske.

Hvis du vil kende prisen på netop din bremseopgave, får du tilbud fra de nærmeste værksteder, så du kan sammenligne og vælge det bedste.

Hvad er med i prisen?

Når du får tilbud, er alt inklusiv. Både reservedele, forbrugsstoffer og arbejdsløn.

Bremseopgaver er en ganske bred betegnelse for en række opgaver, der er meget forskellige. Det kan indebære service, reparation eller simpelthen skifte af en række forskellige dele. Nogle af opgaverne er ganske simple, mens andre er mere komplicerede, og derfor er der også stor forskel i prisen på opgaverne. Det er fx relativt simpelt at skifte bremseklodser og bremseskiver, mens skift eller reparation af bremsebakker og tromlebremse er noget mere kompliceret.

Udskiftning af bremsebakker til fx bagbremser eller håndbremsen er også en af de mere avancerede opgaver, som også ofte betyder, at bremserne skal justeres bagefter.

Reservedele til opgaven er som oftest en ganske fast udgift i de tilbud du modtager – mens antal timer, som værkstedet skal bruge, samt timeprisen kan variere en del, så her kan det virkelig betale sig at sammenligne tilbud.

Hvordan ved jeg, at det er tid til bremseskifte?

For det meste kan værkstedet fortælle dig til det almindelige serviceeftersyn, hvornår det er tid til at få efterset og skiftet bremserne. Men hvis det ikke sker, kan du selv lytte efter.

Meget ofte er det en skurende eller skrigende lyd, der indikerer, at der er noget galt med bremserne. Du kan også risikere, at bremselampen lyser i instrumentpanelet. Generelt er det vigtigt at være opmærksom på, om bremserne eller bilen reagerer anderledes, end den plejer. Fx kan den trække til siden, når du bremser, eller bremsepedalen kan være henholdsvis meget hård eller ryge helt i bund, når du bremser – så bør du få tjekket dine bremser.

Læs mere om: Kontrollér dine bremser

Tips til at passe godt på din Mercedes-Benz’ bremser

Du kan ikke undgå, at din Mercedes’ bremser bliver slidt med tiden, men du kan godt hjælpe med til, at de holder så lang tid som muligt. Generelt hjælper det meget at køre stille og roligt, bremse i god tid, så du ikke behøver at ”stå på bremsen”. Fx kan du sætte bilen i frigear, så den stille og roligt bremser, hvis du kan se, at du længere fremme skal bremse.

Når du skal have bilen på værksted, kan du med fordel få tilbud, hvor du kan vælge det, der er bedst for dig, enten ud fra prisen, andre bilejeres bedømmelser af værkstederne eller de jobbeskrivelser værkstederne har lavet. Ofte vil du sikkert kombinere det, så det er helheden, og ikke blot en enkelt del der får indflydelse på dit valg.

Læs mere om Mercedes-Benz her

Alt om bilens bremser

Reparation af bremser

Få tilbud og sammenlign priser på bremser

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.