Pris på nye bremser til Audi

Bremseskift til Audi – se prisen her

11 oktober 2015, 11:43

Bilens bremser er livsvigtige, så derfor er det også altafgørende, at de er i god form, både sommer og vinter. Men hvad er prisen på reparation eller udskiftning af bremser på din Audi?

På Autobutler får du tilbud på din bremseopgave, men hvis du er meget nysgerrig, har vi fundet gennemsnitsprisen på bremseopgaver udført af værksteder tilknyttet Autobutler:

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %

Det er en gennemsnitspris på alle bremseopgaver udført på alle modeller og årgange af Audi, og der er stor forskel på bremseopgaver, så vær opmærksom på, at netop din bremseopgave kan være mere eller mindre kompliceret. Hvis du ønsker at få en god pris på en bremseopgave på lige præcis din Audi, kan du få tilbud fra værksteder i nærheden af dig, hvor du har andre bilejeres bedømmelser af værkstedet, beskrivelse af tilbud og prisen at gå efter.

Hvad er inkluderet i prisen?

Tit opdager man, at ens bremser er slidte, når bilen er til service, hvor værkstedet så oftest også laver en visuel kontrol af bremserne.

Når du har en bremseopgave, der skal laves, er der flere forskellige niveauer af bremseopgaver, hvor det kan være noget simpelt som at skifte bremseklodser og bremseskiver, eller lidt mere kompliceret som bremsebakker og tromlebremse. Derfor er det svært at sige præcis, hvad din bremseopgave på din Audi vil indeholde.

Ud over selve reservedelene kommer der arbejdsløn, der afspejles af værkstedets timepriser. Hvor mange timer, arbejdet tager, afhænger selvfølgelig af selve opgaven, men mange opgaver med bremser ryger ofte op i en del timer, da du kan risikere, at andre dele skal afmonteres først.

For eksempel udskiftning af bremsebakker til enten bagbremser eller håndbremsen, som er mere besværlige at skifte og efterfølgende ofte kræver en ny justering af bremserne. En anden opgave, som ofte løber op i mange timer, er udskiftning af de langsgående bremserør. Disse bremserør går ofte forbi brændstoftanken, som enten skal sænkes ned eller afmonteres helt for at montere de nye bremserør ordentlig.

Derfor kan der ryge en del timer på tilbuddet, og derfor betyder timeprisen også meget – så der er ofte en del af spare, hvis du indhenter tilbud flere steder fra.

Hvordan ved jeg, at det er tid til at få skiftet bremser?

Det kan være svært selv at vide, hvornår ens bremser trænger til at blive skiftet, for de bliver løbende slidt, og så er det ikke sikkert, at man opdager den gradvise ændring. Her et par små tips til, hvordan du måske kan spotte, at dine bremser er slidt:

 • Hvis de begynder at larme, når du bremser, kan det være en god ide at få dem undersøgt.
 • Hvis bremserne larmer, når du drejer, er det formentlig tegn på, at bremsekaliberen og bremseskiven sidder forkert i forhold til hinanden.
 • Hvis det er lige efter et regnvejr, kan du godt risikere, at der har sat sig fugtighed på tromlebremserne, der ruster og derefter giver nogle skingre skrigende lyde fra sig i en periode, indtil du har slebet rusten af. Hvis lydene forsvinder, så kan dine bremser lidt endnu, men hvis den bliver der, skal du få dem tjekket.
 • Hvis du får en skurrende lyd fra bremserne, er det sandsynligt, at bremseklodsen er slidt ned, så klipsen, der holder bremseklodsen, nu rammer bremseskiven.
 • De fleste Audi-modeller har sensor på minimum én bremsekaliber, så du får en advarsel i displayet, når den bremseklods eller skive er slidt ned til en vis grænse.
 • Hvis bilen trækker til siden, når du bremser, kan bremseklodserne være slidt skæve.
 • Når bremsepedalen ryger helt i bund, når du træder på bremsepedalen, før de reelt virker, så mangler systemet nok bremsevæske. Kør bilen på værksted og få mekanikeren til at undersøge, om der er problemer med et utæt bremsesystem.
 • Oplever du lige modsat, at bremsepedalen er meget hård at træde ned, skyldes det sandsynligvis, at bremseforstærkeren er gået.

Hvis du ikke får nogen advarsler, kan du kontrollere bremseklodser og skiver manuelt, eller få værkstedet til at kontrollere dem ved serviceeftersyn, eller de to gange om året der skiftes mellem sommerdæk og vinterdæk.

Hvis du har brug for hjælp, kan du altid ringe til vores support på 77 34 32 21, eller sende en mail til [email protected].

Sådan passer du godt på din Audis bremser

Det kræver ofte ikke andet end ændring af at par små vaner at passe bedre på tingene, og det samme gælder bremserne i din Audi. Vi har listet et par gode råd her:

 • Sæt farten så meget ned, du kan, inden du skal bremse. Fx kan du sætte bilen i frigear, hvis du kan se, at du skal bremse op lidt længere fremme. Bremsesystemet bliver mindre slidt, jo lavere hastighed bilen har.
 • Undgå unødvendige accelerationer og bratte opbremsninger – det kræver måske lidt ændring i kørestil, hvis det ellers er en tendens, du har, men det betaler sig tilbage i form af forlænget levetid på bremserne.

Alt om bilens bremser

Reparation af bremser

Få tilbud og sammenlign priser på bremser

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

 • Få tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar op til 70%*
 • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.