Pris på nye bremser til Volvo

Få prisen på reparation eller udskiftning af bremser til Volvo

11 oktober 2015, 11:45

Hvis din Volvo skal have kontrolleret eller skiftet bremser, kan du nemt få prisen på her på Autobutler.

Bremserne er en vigtig del af din bils sikkerhedsudstyr, så derfor bør du ikke køre, hvis du tror, at der er det mindste galt med dem.

Du kan nemt få en pris på kontrol eller udskiftning af bremser på din Volvo hos Autobutler. Vi har beregnet gennemsnitsprisen på bremseopgaver for en Volvo, baseret på alle de opgaver der er udført af værksteder, der er tilknyttet Autobutler:

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %
DKK 4.203 DKK 1.018 22 %

Da det er en gennemsnitspris, skal du være opmærksom på, at det kan svinge meget, i forhold til om det er en lille eller stor opgave på netop din Volvo. Hvis du vil have en nøjagtig pris på netop din opgave, kan du få tilbud.

Hvad er med i prisen?

Når du bestiller tilbud på Autobutler, er alle dele med i tilbuddet. Det er både reservedele, forbrugsstoffer (bremsevæske) og arbejdsløn.

Reservedelene koster ca. det samme på alle værksteder, så derfor kan timeprisen være en afgørende faktor for, hvem der er billigst.

Hvis du blot skal have skiftet bremseklodser og/eller bremseskiver, er der ikke så store variationer i tilbuddene, da det er en af de mere simple opgaver, og da timeprisen derfor ikke påvirker prisen helt så meget, som hvis det er en mere kompliceret opgave.

Hvis det derimod er den helt store udskiftning af bremseslanger eller bakker og kalibre, så skal der bruges flere timer til det, og så kan prisen variere mere.

Uanset hvilken type bremseopgave der skal laves, vil værkstedet have alle omkostninger med i tilbuddet. Hvis der opdages ekstra fejl på bilen, vil du blive kontaktet, så værkstedet vil kun præsentere dig for en større regning, hvis du har godkendt det.

Allerede inden reparationen har du prisen på skrift i din indbakke, så du trygt kan køre på værkstedet med sikkerhed for, hvor meget det kommer til at koste.

Hvordan ved jeg, at det er tid til at skifte bremser?

Normalt er det dit værksted, der gør dig opmærksom på, at bremserne snart skal skiftes. Det er en del af kontrollen ved et almindeligt serviceeftersyn.

Læs mere om: Kontrollér dine bremser

Du kan også opleve, at de bliver slidt hurtigere end nødvendigt, ved ekstrem bykørsel, kørsel i bjerge eller ved opståede fejl på bremserne.

Hvis det sker, vil du sikkert få en lysende lampe i instrumentpanelet, eller begynde at høre en skurrende eller pibende lyd, når du bremser. Det kan også være et tegn, hvis bilen kører lidt skævt, når du bremser – så kan bremseklodserne være blevet slidt skævt. Generelt er det godt at være opmærksom på, hvis noget i din bil begynder at reagere anderledes end det plejer, og især dine bremser da de er så stor en del af bilens sikkerhed.

Hvis det sker, er det tid til et eftersyn. Her på Autobutler får du tilbud fra værksteder i nærheden af dig, og du kan sidde hjemme, mens du beslutter dig for hvilket tilbud, der er det bedste, nemt og bekvemt. Du vælger det, der ser bedst ud i forhold til pris, andre bilejeres bedømmelser eller værkstedets beskrivelse af opgaven.

Hvordan passer jeg godt på min Volvos bremser?

Dine bremser vil blive slidt, lige gyldig hvordan du kører, men da bremseskifte eller -reparation kan være en bekostelig affære, er det værd at overveje et par kørevaner, som kan være med til at spare lidt på dine bremser.

Som så mange andre ting på din bil har bremserne godt af, at du kører ”pænt” – dvs. ikke laver for mange hurtige accelerationer og deraf hårde opbremsninger, da det slider meget mere på bremserne. Du kan fx prøve at være forudseende i forhold til, hvornår du skal bremse længere fremme, og så sætte bilen i frigear, så den bremser stille og roligt.

Læs mere om Volvo her

Alt om bilens bremser

Reparation af bremser

Få tilbud og sammenlign priser på bremser

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.