Pris på udskiftning af kobling til Volvo

Skrevet af Autobutler.dk d. 18. august 2015, 09.07

Pris på udskiftningen af kobling til Volvo

Hvis du skal have udskiftet koblingen på din Volvo, kan du bruge autobutler.dk prisberegner til at finde gennemsnitsprisen for arbejdet.

I 1927 blev Volvo grundlagt i Sverige og er nu ejet af den Kinesiske bilgruppe Geely. Volvo har altid sat sikkerhed i fokus, hvilket er forståeligt når det har været henvendt til de svenske vejrforhold i de kolde måneder.

Volvo udviklede 3-punkts selen der nu er standard i alle køretøjer.

De mest populære Volvo modeller strækker sig lige fra herregårdsbilen V70 til direktørbilen S60. I 2014 havde Volvo et rekordår med næsten en halv mio. solgte biler på globalt plan. Årsagen var kraftig vækst i både Kina og Europa.

Efterhånden som din Volvo bliver ældre, er der forskellige dele der skal udskiftes, og koblingen er en af de mere besværlige og dyre. Heldigvis sker det kun 1 eller 2 gange i bilens totale levetid og de fleste værksteder har udført et koblingsskift mange gange.

Vi har beregnet gennemsnitsprisen på alle de koblingsudskiftninger på Volvobiler der hidtil er foretaget af værksteder tilknyttet autobutler.dk:

Gennemsnitspris: 6.540 kr.


Hvis du, efter at have set pris estimeringen, gerne vil have et mere nøjagtigt bud på hvad udskiftningen kommer til at koste, kan du få 3 gratis tilbud fra værksteder nær dig, og derefter vælge det bedste tilbud. Med et par simple klik får du nemt og bekvemt 3 tilbud inden for 24 timer.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hvordan ved jeg at koblingen bør skiftes?

Der er ikke noget bestemt kilometertal på din kobling, det afhænger meget af hvordan du kører, hvordan du kører og mange andre forhold, så derfor er udskiftningen ofte en pludseligt opstået reparation.

Der er en del signaler du kan være opmærksom på, for at undgå koblingen går i stykker midt på vejen, og i stedet bliver repareret i god tid.

Hvis koblingen er svær at skifte, der kommer sære lyde eller der kommer en lugt af brændt når du skifter gear, så kan det være koblingen skal serviceres. Det kan også være stigninger og fald i motorlyden uden du rører koblingen.

Hvordan er prisen på koblingsskifte sat sammen?

Udskiftning af koblingen kan være en af de dyrere reparationer, da svinghjulet ofte skal skiftes, og det kræver en del timer at komme til selve koblingen.

Når reparationen afhænger meget af timer der bruges på reparationen, kan det betale sig at se sig godt for, når der vælges værksted. Ved at bruge autobutler.dk får du 3 gratis tilbud i Indbakken så du selv kan vælge den bedste, og samtidig har du ro i maven ved at have aftalen på skrift.

Få 3 tilbud på koblingsskifte


Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56719 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Citroen C1 – 2013
Apex Auto
2610 Rødovre
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu