For at give dig en bedre oplevelse, gemmer vi informationer om dit besøg på www.autobutler.dk. Læs mere

Priser på bilreparation

Pris på udskiftning af kobling til Volvo

Pris på udskiftningen af kobling til Volvo

Hvis du skal have udskiftet koblingen på din Volvo, kan du bruge autobutler.dk prisberegner til at finde gennemsnitsprisen for arbejdet.

I 1927 blev Volvo grundlagt i Sverige og er nu ejet af den Kinesiske bilgruppe Geely. Volvo har altid sat sikkerhed i fokus, hvilket er forståeligt når det har været henvendt til de svenske vejrforhold i de kolde måneder.

Volvo udviklede 3-punkts selen der nu er standard i alle køretøjer.

De mest populære Volvo modeller strækker sig lige fra herregårdsbilen V70 til direktørbilen S60. I 2014 havde Volvo et rekordår med næsten en halv mio. solgte biler på globalt plan. Årsagen var kraftig vækst i både Kina og Europa.

Efterhånden som din Volvo bliver ældre, er der forskellige dele der skal udskiftes, og koblingen er en af de mere besværlige og dyre. Heldigvis sker det kun 1 eller 2 gange i bilens totale levetid og de fleste værksteder har udført et koblingsskift mange gange.

Vi har beregnet gennemsnitsprisen på alle de koblingsudskiftninger på Volvobiler der hidtil er foretaget af værksteder tilknyttet autobutler.dk:

Gennemsnitspris: 6.540 kr.


Hvis du, efter at have set pris estimeringen, gerne vil have et mere nøjagtigt bud på hvad udskiftningen kommer til at koste, kan du få 3 gratis tilbud fra værksteder nær dig, og derefter vælge det bedste tilbud. Med et par simple klik får du nemt og bekvemt 3 tilbud inden for 24 timer.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hvordan ved jeg at koblingen bør skiftes?

Der er ikke noget bestemt kilometertal på din kobling, det afhænger meget af hvordan du kører, hvordan du kører og mange andre forhold, så derfor er udskiftningen ofte en pludseligt opstået reparation.

Der er en del signaler du kan være opmærksom på, for at undgå koblingen går i stykker midt på vejen, og i stedet bliver repareret i god tid.

Hvis koblingen er svær at skifte, der kommer sære lyde eller der kommer en lugt af brændt når du skifter gear, så kan det være koblingen skal serviceres. Det kan også være stigninger og fald i motorlyden uden du rører koblingen.

Hvordan er prisen på koblingsskifte sat sammen?

Udskiftning af koblingen kan være en af de dyrere reparationer, da svinghjulet ofte skal skiftes, og det kræver en del timer at komme til selve koblingen.

Når reparationen afhænger meget af timer der bruges på reparationen, kan det betale sig at se sig godt for, når der vælges værksted. Ved at bruge autobutler.dk får du 3 gratis tilbud i Indbakken så du selv kan vælge den bedste, og samtidig har du ro i maven ved at have aftalen på skrift.

Få 3 tilbud på koblingsskifte


Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

3 tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det sikrer at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på altid at få den bedste pris.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 362 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu