Få prisen på udskiftning af koblingen på din Ford

Skrevet af Autobutler.dk d. 26. august 2015, 15.28

Pris på udskiftning af kobling på Ford

Hvis du står overfor at skulle udskifte koblingen på din Ford, kan du bruge vores pris beregning der viser den gennemsnitlige pris på de reparationer af Ford koblinger der har været lavet af værksteder der er med hos autobutler.dk.

Henry T Ford grundlagde Ford i 1903, som efterfølgende er vokset til en af de største bilproducenter i verden. Ford Fiesta og Ford Focus modellerne er de mest populære i europa, og har begge opnået at være med i top 10 bedst sælgende bilmodeller i europa for 2014.

Som med alle biler, er der slitage igennem hele bilens livstid, afhængig af hvor meget du bruger den. Reparationer og udskiftning af bildele er nødvendige, for at være en ansvarsfuld Ford ejer. En af bildelene, der skal udskiftes på et tidspunkt, er koblingen, som er en meget vigtig, men desværre også en lidt dyr del. Men der er penge at spare, hvis du sender din koblingsopgave i udbud fx på autobutler.dk. Vi har netop beregnet den gennemsnitlige pris på en reparation af koblingen på Ford biler udført af et værksted der er tilsluttet autobutler.dk:

Gennemsnitspris: 6.963 kr.


Hvis du vil have et helt nøjagtigt tilbud på hvad det vil koste at få skiftet eller repareret din Fords kobling, kan du få 3 gratis tilbud fra værksteder i nærheden af dig. På den måde får du både det bedste tilbud, og du får det på skrift i din indbakke, så du trygt kan køre på værkstedet og få udført reparationen til en fastsat pris.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hvad er indeholdt i reparationen?

Reparation af koblingen er en af de dyreste reparationer, selvfølgelig afhængig af hvilken model, og hvor alvorligt det er.

På nogle modeller skal svinghjulet udskiftes, hvilket giver et væsentligt tidsforbrug, der trækker prisen op, ud over at selve delene der skal bruges også er i den dyre ende. Hertil kommer olie og miljøafgifter.

Bildele, tilbehør og arbejdsløn tilsammen gør at koblingen hurtigt bliver en af de dyreste reparationer, så derfor er det godt at det er en af de mere langtidsholdbare bildele, så reparationen er højest et par gange i bilens levetid.

Netop på grund af prisen kan det være en god ide at få tilbud fra flere værksteder, inden du sender bilen af sted. På autobutler.dk får du dem skriftligt, så du kan være sikker på de holder.

Hvordan ved jeg om koblingen skal skiftes?

Koblingen er en yderst vigtig del af bilens dele, så det er altafgørende vigtigt at den virker optimalt, glider let, og at det er til at finde koblingspunktet.

Du bruger nærmest koblingen konstant, og alligevel er der ikke bestemte serviceintervaller hvor den skal skiftes. Derfor kan det være en god ide, at være opmærksom på de signaler der kan være for at koblingen er ved at være slidt op.

Et af de første signaler på en slidt kobling, er hvis det begynder at blive svært at skifte gear, eller der kommer en mærkelig lyd eller lugt når du skifter gear.

Du kan også risikere at motorlyden bliver ustabil. Normalt stige og falder motorlyden kun når du træder på speederen eller slipper den, men hvis det sker uden du selv bevæger speederen, kan det meget vel være en slidt kobling der er skyld i det.

Det kan også være du netop træder på koblingen, uden der sker noget, og bilen bare holder sig på samme hastighed, mens motoren spinner lystigt kraftigere end før.

Alle disse signaler kan indikere problemer med koblingen, og du bør ikke ignorere dem, men udelukke at det ikke er noget andet der gør det, og så ellers få repareret koblingen, da kørsel med en defekt kobling kan få katastrofale konsekvenser.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Ekstra tip!

Hvis du filer på koblingen, er det netop en af de situationer hvor du kan slide unødigt på koblingen. Du skal finde koblingspunktet, og så koble ud mens du giver gas. hvis du giver mere gas før du slipper koblingen, stiger motorlyden, uden bilen kører hurtigere.

Det kaldes at file på koblingen, og betyder der er en hurtigt svingende svingarm, mens koblingspladen ikke drejer så meget med rundt, og når du så slipper, skal en hurtigt drejende genstand falde i hak med en næsten stillestående skive, hvilket du nok kan forestille dig ikke er så hensigtsmæssigt, og faktisk giver unødvendigt slid.

Få 3 tilbud på koblingsskifte


Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56719 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Citroen C1 – 2013
Apex Auto
2610 Rødovre
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu