For at give dig en bedre oplevelse, gemmer vi informationer om dit besøg på www.autobutler.dk. Læs mere

Priser på bilreparation

Få prisen på udskiftning af koblingen på din Ford

26 august 2015, 15:28

Pris på udskiftning af kobling på Ford

Hvis du står overfor at skulle udskifte koblingen på din Ford, kan du bruge vores pris beregning der viser den gennemsnitlige pris på de reparationer af Ford koblinger der har været lavet af værksteder der er med hos autobutler.dk.

Henry T Ford grundlagde Ford i 1903, som efterfølgende er vokset til en af de største bilproducenter i verden. Ford Fiesta og Ford Focus modellerne er de mest populære i europa, og har begge opnået at være med i top 10 bedst sælgende bilmodeller i europa for 2014.

Som med alle biler, er der slitage igennem hele bilens livstid, afhængig af hvor meget du bruger den. Reparationer og udskiftning af bildele er nødvendige, for at være en ansvarsfuld Ford ejer. En af bildelene, der skal udskiftes på et tidspunkt, er koblingen, som er en meget vigtig, men desværre også en lidt dyr del. Men der er penge at spare, hvis du sender din koblingsopgave i udbud fx på autobutler.dk. Vi har netop beregnet den gennemsnitlige pris på en reparation af koblingen på Ford biler udført af et værksted der er tilsluttet autobutler.dk:

Gennemsnitspris: 6.963 kr.


Hvis du vil have et helt nøjagtigt tilbud på hvad det vil koste at få skiftet eller repareret din Fords kobling, kan du få 3 gratis tilbud fra værksteder i nærheden af dig. På den måde får du både det bedste tilbud, og du får det på skrift i din indbakke, så du trygt kan køre på værkstedet og få udført reparationen til en fastsat pris.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hvad er indeholdt i reparationen?

Reparation af koblingen er en af de dyreste reparationer, selvfølgelig afhængig af hvilken model, og hvor alvorligt det er.

På nogle modeller skal svinghjulet udskiftes, hvilket giver et væsentligt tidsforbrug, der trækker prisen op, ud over at selve delene der skal bruges også er i den dyre ende. Hertil kommer olie og miljøafgifter.

Bildele, tilbehør og arbejdsløn tilsammen gør at koblingen hurtigt bliver en af de dyreste reparationer, så derfor er det godt at det er en af de mere langtidsholdbare bildele, så reparationen er højest et par gange i bilens levetid.

Netop på grund af prisen kan det være en god ide at få tilbud fra flere værksteder, inden du sender bilen af sted. På autobutler.dk får du dem skriftligt, så du kan være sikker på de holder.

Hvordan ved jeg om koblingen skal skiftes?

Koblingen er en yderst vigtig del af bilens dele, så det er altafgørende vigtigt at den virker optimalt, glider let, og at det er til at finde koblingspunktet.

Du bruger nærmest koblingen konstant, og alligevel er der ikke bestemte serviceintervaller hvor den skal skiftes. Derfor kan det være en god ide, at være opmærksom på de signaler der kan være for at koblingen er ved at være slidt op.

Et af de første signaler på en slidt kobling, er hvis det begynder at blive svært at skifte gear, eller der kommer en mærkelig lyd eller lugt når du skifter gear.

Du kan også risikere at motorlyden bliver ustabil. Normalt stige og falder motorlyden kun når du træder på speederen eller slipper den, men hvis det sker uden du selv bevæger speederen, kan det meget vel være en slidt kobling der er skyld i det.

Det kan også være du netop træder på koblingen, uden der sker noget, og bilen bare holder sig på samme hastighed, mens motoren spinner lystigt kraftigere end før.

Alle disse signaler kan indikere problemer med koblingen, og du bør ikke ignorere dem, men udelukke at det ikke er noget andet der gør det, og så ellers få repareret koblingen, da kørsel med en defekt kobling kan få katastrofale konsekvenser.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Ekstra tip!

Hvis du filer på koblingen, er det netop en af de situationer hvor du kan slide unødigt på koblingen. Du skal finde koblingspunktet, og så koble ud mens du giver gas. hvis du giver mere gas før du slipper koblingen, stiger motorlyden, uden bilen kører hurtigere.

Det kaldes at file på koblingen, og betyder der er en hurtigt svingende svingarm, mens koblingspladen ikke drejer så meget med rundt, og når du så slipper, skal en hurtigt drejende genstand falde i hak med en næsten stillestående skive, hvilket du nok kan forestille dig ikke er så hensigtsmæssigt, og faktisk giver unødvendigt slid.

Få 3 tilbud på koblingsskifte


Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

3 tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det sikrer at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på altid at få den bedste pris.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 354 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu