Biler

  • Forside
  • Biler

Pris på udskiftning af kobling til Mercedes Benz

Pris på udskiftning af kobling til Mercedes Benz

Hvis din Mercedes Benz skal have skiftet kobling, kan du her få en ide om hvad det kan komme til at koste. På autobutler.dk har vi lavet et prisestimat for den gennemsnitlige pris på udskiftning af kobling til Mercedes biler udført på værksteder tilknyttet autobutler.dk.

Mercedes Benz blev grundlagt i 1926 i Stuttgart, og Mercedes er en af verdens førende bilfabrikanter af luksusbiler i den dyre prisklasse.

Lige fra grundlæggelsen har Mercedes Benz altid været synonym med kvalitet og stabilitet ud over det sædvanlige.

Mercedes tilbyder en lang række af modeller, lige fra A-klassens Hatchback til G-Klassens SUV.

I 2015 blev Mercedes Benz kåret til "Årets Bil" på verdensplan for deres C-Klasse, hvilket er første gang Mercedes har vundet den ære.

Gennem en bils levetid er der nogle dele der skal skiftes - og for en Mercedes Benz er det ikke anderledes. Koblingen er i næsten konstant brug, og på et tidspunkt skal den skiftes. Det er en af de lidt dyrere reparationer, og her får du gennemsnitsprisen:.

Gennemsnitspris: 7.845 kr.


Vi har lavet beregningen på de Mercedes Benz biler der har fået skiftet kobling på autobutler.dk, og fundet gennemsnitsprisen.

Hvis du ønsker en mere nøjagtig pris på udskiftning af koblingen til din Mercedes, kan du få 3 gratis tilbud fra værksteder i nærheden af dig, og vælge det bedste, ud fra andre bilejeres bedømmelser af værkstederne, opgave beskrivelsen eller prisen. På den måde sikrer du dig at få den bedste pris for udskiftning af koblingen.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hvordan kan jeg vide koblingen skal skiftes?

Selv om koblingen er en vigtig del af bilens funktionalitet, er det faktisk ikke til at sige hvornår den skal skiftes helt nøjagtigt. Der er ikke nogen kilometerbegrænsning på koblingen, da det kommer meget an på din kørestil og den type trafik du kører i. Bytrafik slider mere på koblingen end landevejs kørsel, under normale omstændigheder. Og hvis du filer på koblingen, er det helt galt.

Der er dog nogle tegn på at koblingen kan være ved at blive defekt, som du kan være opmærksom på:

Hvis det er svært at skifte gear, der kommer sære lyde, selv om pedalen er trykket i bund, kan det være tegn på en snarligt defekt kobling.
Det kan også være varieret motorlyd, uden du rører koblingen, eller en brændt lugt hver gang du skifter gear.

Hvorfor er koblingen en af de dyreste dele at skifte?

Det kan være rimeligt besværligt at skifte koblingen, så der bruges en god del timer på det. Timelønnen får altså en afgørende betydning for prisen, men selve koblingsdelene er heller ikke helt billige.

Netop når antallet af timer er afgørende for prisen for et koblingsskifte, kan det være en god ide at bruge autobutler.dk for at få 3 tilbud, og så have den tryghed at aftalen ligger på skrift i din Indbakke, og i autobutler.dk’s app.

Få 3 tilbud på koblingsskifte


Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

3 tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 446 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu