Pris på udskiftning af kobling til Mercedes Benz

Skrevet af Autobutler.dk d. 19. august 2015, 09.15

Pris på udskiftning af kobling til Mercedes Benz

Hvis din Mercedes Benz skal have skiftet kobling, kan du her få en ide om hvad det kan komme til at koste. På autobutler.dk har vi lavet et prisestimat for den gennemsnitlige pris på udskiftning af kobling til Mercedes biler udført på værksteder tilknyttet autobutler.dk.

Mercedes Benz blev grundlagt i 1926 i Stuttgart, og Mercedes er en af verdens førende bilfabrikanter af luksusbiler i den dyre prisklasse.

Lige fra grundlæggelsen har Mercedes Benz altid været synonym med kvalitet og stabilitet ud over det sædvanlige.

Mercedes tilbyder en lang række af modeller, lige fra A-klassens Hatchback til G-Klassens SUV.

I 2015 blev Mercedes Benz kåret til "Årets Bil" på verdensplan for deres C-Klasse, hvilket er første gang Mercedes har vundet den ære.

Gennem en bils levetid er der nogle dele der skal skiftes - og for en Mercedes Benz er det ikke anderledes. Koblingen er i næsten konstant brug, og på et tidspunkt skal den skiftes. Det er en af de lidt dyrere reparationer, og her får du gennemsnitsprisen:.

Gennemsnitspris: 7.845 kr.


Vi har lavet beregningen på de Mercedes Benz biler der har fået skiftet kobling på autobutler.dk, og fundet gennemsnitsprisen.

Hvis du ønsker en mere nøjagtig pris på udskiftning af koblingen til din Mercedes, kan du få 3 gratis tilbud fra værksteder i nærheden af dig, og vælge det bedste, ud fra andre bilejeres bedømmelser af værkstederne, opgave beskrivelsen eller prisen. På den måde sikrer du dig at få den bedste pris for udskiftning af koblingen.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hvordan kan jeg vide koblingen skal skiftes?

Selv om koblingen er en vigtig del af bilens funktionalitet, er det faktisk ikke til at sige hvornår den skal skiftes helt nøjagtigt. Der er ikke nogen kilometerbegrænsning på koblingen, da det kommer meget an på din kørestil og den type trafik du kører i. Bytrafik slider mere på koblingen end landevejs kørsel, under normale omstændigheder. Og hvis du filer på koblingen, er det helt galt.

Der er dog nogle tegn på at koblingen kan være ved at blive defekt, som du kan være opmærksom på:

Hvis det er svært at skifte gear, der kommer sære lyde, selv om pedalen er trykket i bund, kan det være tegn på en snarligt defekt kobling.
Det kan også være varieret motorlyd, uden du rører koblingen, eller en brændt lugt hver gang du skifter gear.

Hvorfor er koblingen en af de dyreste dele at skifte?

Det kan være rimeligt besværligt at skifte koblingen, så der bruges en god del timer på det. Timelønnen får altså en afgørende betydning for prisen, men selve koblingsdelene er heller ikke helt billige.

Netop når antallet af timer er afgørende for prisen for et koblingsskifte, kan det være en god ide at bruge autobutler.dk for at få 3 tilbud, og så have den tryghed at aftalen ligger på skrift i din Indbakke, og i autobutler.dk’s app.

Få 3 tilbud på koblingsskifte


Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56719 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Citroen C1 – 2013
Apex Auto
2610 Rødovre
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu