Få pris på et serviceeftersyn til din Toyota

Få en god pris på Toyota serviceeftersyn

En undersøgelse foretaget af Autobutler tilbage i 2014 viser, at Toyota-bilejere i gennemsnit har deres bil færrest gange på værksted i løbet af et år.

Ingen bilejer slipper helt for at skulle have bilen på værksted, om du så ejer en Toyota eller ej. Det gælder fx et serviceeftersyn sådan cirka en gang om året – eller ved hver 15.000-30.000 km.

Vi har hjulpet dig lidt og beregnet gennemsnitsprisen på et Toyota serviceeftersyn foretaget af værksteder tilknyttet Autobutler:

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %
DKK 2.160 DKK 640 24 %

Det er faktisk den laveste gennemsnitspris blandt 15 forskellige bilmærker. Vær dog opmærksom på, at prisen er beregnet på tværs af modeller og årgange, og at prisen på dit Toyota serviceeftersyn dermed kan afvige fra ovenstående.

Autoriseret eller uautoriseret værksted?

Alle værksteder, der er tilknyttet Autobutler, er forpligtet til at udføre bilservice af høj kvalitet, og vil altid, med mindre andet er blevet aftalt, følge servicehåndbogens anvisninger.

Ifølge EU-lovgivningen skal bilproducenterne gøre alle data, serviceskemaer og service-bulletiner fuldt tilgængelige for det frie marked, og dermed også de frie værksteder.

Derfor kan det godt betale sig at undersøge, om et serviceeftersyn af din Toyota kan udføres lige så godt, men billigere, hos et ikke-autoriseret værksted.

Kig efter TSM-certifikatet

Toyota er kendt for at have Danmarks mest tilfredse værkstedskunder, og der er meget at glæde sig over som Toyota-bilejer.

Vælger du at køre din bil til et autoriseret Toyota værksted, så kig efter, om værkstedet har et TSM-certifikat.

Et TSM-certifikat betyder nemlig, at alle værkstedsprocesserne er blevet gennemgået, og det er derfor din sikkerhed for, at din bil altid serviceres på den korrekte og mest effektive måde.

Toyota lover bl.a., at din bil bliver serviceret af Toyota-uddannede teknikere, at der sker en opdatering af bilens minicomputere ved faste intervaller, og at der udelukkende bruges originale Toyota-produkter og reservedele. Værkstederne gennemgår din bils Toyota-service historie, og på den måde kan man som bilejer blive vejledt i forhold til fremtidige bilreparationer.

Servicetjek+, Sundhedstjek++ og Sikkerhedstjek+++

Hos Toyotas autoriserede værksteder findes der 3 forskellige servicepakker:

 • Servicetjek+
 • Sundhedstjek++
 • Sikkerhedstjek+++

Servicetjek+ er det mindste og omfatter de 14 vigtigste punkter, som lys og lygter, dækkontrol, motorolieskift samt visuel tjek af bremser.

Et Sundhedstjek++ er en smule mere omfattende, mens det store Sikkerhedstjek+++ omfatter 40 forskellige punkter (bremserør, drivaksler, styretøj m.m.), og ligesom Sundhedstjek++ så omfatter Sikkerhedstjek+++ også 12 måneders "Toyota Vejhjælp".

Når du bestiller dit serviceeftersyn gennem Autobutler, vil du altid få tilbud på et service, der som minimum svarer til Service+. Hvis du gerne vil have tilbud på et af de større services, bedes du notere det i kommentarfeltet, når du her bestiller din opgave.

Hvad skal et serviceeftersyn indeholde?

Tilbud i samme stil som ovennævnte kan man selvfølgelig også få hos et ikke autoriseret Toyota værksted, og man skal huske på, at uanset hvilken type værksted du vælger, så bevarer du garantien på din bil, så længe serviceeftersynet bliver udført som beskrevet i bilens servicemanual.

Samtidig er det vigtigt altid at huske på, at uanset valg af værksted, så skal du sikre dig, at der udelukkende bruges originale reservedele eller OEM-godkendte reservedele. Det sikrer nemlig, at din bils gensalgsværdi forbliver høj.

Nedenfor har vi listet de punkter, der som minimum skal indgå i et serviceeftersyn:

 • Horn, lys, lygter (Udvendig)
 • Visker-/vasker-funktion kontrolleres
 • Lys inkl. kontakter indvendigt, kontrolleres
 • Batteri og batteripoler kontrolleres
 • Dæk kontrolleres (dæktryk og mønsterdybde)
 • Motorolie samt oliefilter udskiftes
 • Luftfilter kontrolleres
 • Koblingskabel kontrolleres og justeres
 • For- og bagbremser, visuel kontrol
 • Prøvekørsel

Vælges et mere omfattende eftersyn vil styretøj, drivaksler, drivremme, bremserør m.m. også blive kontrolleret og eventuelt udskiftet.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type serviceeftersyn din bil trænger til, så ring til vores dygtige og uafhængige support på 77 34 32 21, og så kan vi rådgive dig.

Brug Autobutler til at indhente tilbud

Når du laver en forespørgsel på Autobutler får du tilbud fra værksteder tæt på dig, så du kan sammenlige priserne. Du kan selv vælge, om det alene skal være prisen, som er afgørende for dit valg af værkstedet, eller om det også skal være distancen til mekanikeren eller brugeranmeldelser.

Alle værksteder kan udføre service, samtidig med at garantien bevares – også selvom det ikke er et autoriseret Toyota værksted.

Mere om bilservice og reparation

Bilervice

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

 • Få tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar op til 70%*
 • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 193 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.