Pris på et Peugeot serviceeftersyn

Få en god pris på Peugeot serviceeftersyn

Er du Peugeot-bilejer, så skal du som alle andre sørge for at overholde kravene til serviceeftersyn på bilen. Er din Peugeot af ældre dato, dvs. ældre end 5 eller 10 år, så tilbyder de fleste Peugeot-værksteder et særligt serviceeftersyn, Service 5+ og 10+, som koster lidt mindre end et normalt serviceeftersyn.

Inden du vælger værksted, så husk på, at det ved EU-lov, og dermed også dansk lov, er vedtaget, at forbrugeren efter køb af ny bil helt frit kan vælge serviceværksted. Det er altså et krav, at bilproducenterne skal gøre alle data, serviceskemaer og service-bulletiner fuldt tilgængelige for det frie marked, og dermed også de frie værksteder.

Derfor kan det godt betale sig at undersøge, om et serviceeftersyn kan udføres lige så godt, men billigere, hos et ikke-autoriseret værksted. Du bevarer garantien så længe der udføres de punkter der er beskrevet i servicehåndbogen, og der bruges reservedele, som overholder de krav der er stillet fra producentens side.

Vi har beregnet gennemsnitsprisen på et Peugeot serviceeftersyn foretaget af værksteder tilknyttet Autobutler:

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %
DKK 3.019 DKK 477 14 %

Vær dog opmærksom på, at prisen på din Peugeot bilservice selvfølgelig afhænger af model og antal kørte kilometer.

Masser af fordele

Når du passer servicen på din Peugeot bil, opretholder du bl.a. din Peugeot motorgaranti, som omfatter motor, gearkasse og tandrem indtil bilen fylder 10 år eller 200.000 km fra bilens første registreringsdato. Som en ekstra bonus vil stemplerne i servicebogen give din bil endnu mere værdi i en salgssituation.

Vælger du et autoriseret Peugeot værksted, så har du samtidig mulighed for at indgå en særlig service- og reparationsaftale, hvor du betaler et fast månedligt beløb, der dækker serviceeftersyn og reparationer i en given periode eller inden for et aftalt kilometertal.

Kan man ikke bare droppe serviceeftersynet?

Det korte svar er nej! For det er ved serviceeftersynet, at du sikrer dig, at din motor stadig fungerer perfekt. Det er samtidig ved et bilserviceeftersyn, at værkstedet sikrer, at sikkerhedsniveauet stadig er i top. Det gøres ved bl.a. at teste dæk, støddæmpere og fjedre samt udskifte olie, oliefilter og kabinefilter. Desuden tjekkes alle bilens vitale dele, herunder gearkasse, undervogn, bære- og styrekugler, batteri, bremser og lys – derudover også luftfilter, brændstoffilter og bremsevæske, hvis servicehåndbogen kræver dette.

Hvordan ved jeg at min Peugeot bil skal til service?

Et serviceeftersyn afhænger af, hvor meget du har kørt i din bil. Jo mere du kører, jo oftere bør du få bilen serviceret. Bilens servicehåndbog giver dig en ide om det, og for de fleste Peugeot bilmodeller gælder det, at de skal til service for hver 15.000 km eller hvert år, afhængig af hvor meget du kører. Når det er sagt, så er det altid en god ide at være opmærksom på bilens lyde og bevægelser. Oplever man lyde, som ikke plejer at være der, så skal man ikke bare ignorere dem, men i stedet kontakte sit lokale værksted. Også selvom det ikke er tid til service.

Men husk også at holde øje med instrumentpanelet: Lige så snart "Service"-lampen begynder at lyse, er det tid til at få lavet en bilservice.

Sammenlign priser på serviceeftersyn

Når du laver en forespørgsel på Autobutler får du tilbud fra værksteder tæt på dig, så du kan sammenlige priserne. Du kan selv vælge om det alene skal være prisen, som er afgørende for dit valg af værkstedet, eller om det også skal være distancen til mekanikeren eller brugeranmeldelser.

Alle værksteder kan udføre service samtidig med at garantien bevares – også selvom det ikke er et autoriseret Peugeot værksted.

Hvordan foregår et Peugeot-serviceeftersyn?

Et Peugeot-serviceeftersyn på værkstedet vil altid som minimum omfatte:

  • Tjek af lys og lygter

  • Skift af motorolie og filter

  • Eftersyn af bremser, dæk, hjul og motor

Hvis der opdages fejl eller mangler, som ikke er inkluderet i dit servicetilbud, så vil værkstedet ringe til dig, for at høre om det skal ordnes med det samme.

Når alt er kontrolleret og tjekket tages bilen ud på en tur, for at være sikker på, at bilens ydelse er som den skal være.

Mere om bilservice og reparation

Bilervice

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.