Pris på serviceeftersyn Volkswagen/VW

Pris på serviceeftersyn til din Volkswagen

Uanset om du har en gammel eller en ny Volkswagen, er det en god idé at få lavet serviceeftersyn på den regelmæssigt. Hvor ofte det skal ske, afhænger af en række faktorer, som du kan læse om længere nede.

Det er værd at bemærke, at du kan få lavet serviceeftersyn på din Volkswagen både på et reelt Volkswagen-værksted, men også på et hvilket som helst andet autoriseret kvalitetsværksted på Autobutler. Det kan ofte betale sig at undersøge prisen forskellige steder, og du får altid stempel i servicebogen og beholder garantien, så længe værkstedet følger kravene fra servicebogen.

Hos Autobutler har vi beregnet gennemsnitsprisen på et service til din Volkswagen/VW. Det er beregnet ud fra alle tilbud givet på vores portal til Volkswagen-ejere, og det er altså på tværs af modeller og årgange:

Vi har undersøgt prisen på alle VW-serviceeftersyn, og fundet gennemsnitsprisen for et service:

Sammenlign og spar* Du sparer i gennemsnit*
DKK 885 24%

Hos Autobutler kan du få tilbud på netop din VW, som du kan sammenligne for pris, tilbuddets beskrivelse og værkstedets omdømme.

Hvad er med i prisen?

Der er to typer af service, der anbefales af VW. Et mindre service minimum en gang om året, eller for hver 15.000 km, og et stort service hvert andet år, eller for hver 30.000 km - hvad der nu kommer først.

Volkswagen selv har en fastlagt pristabel på service, der er fastlagt efter, hvor meget tid der normalt bruges, og diverse dele og væsker. Alle dele brugt ved Volkswagens autoriserede værksteder, er originale VW-dele, med 3 års garanti.

Alligevel kan det betale sig at undersøge, om et service kan udføres lige så godt, men billigere, hos et andet, autoriseret kvalitetsværksted. Du bevarer garantien, så længe der udføres de punkter, der er beskrevet i servicebogen, og der bruges reservedele, der overholder de krav, der er stillet fra producentens side. Det der hedder OE-dele. Alle værksteder på Autobutler er kvalificerede til at udføre service efter servicebogen, og du får altid 3 års garanti på arbejdet og reservedelene.

Men hvad der er inkluderet i servicet, afhænger altså af, hvad der står i din servicebog. Men som oftest er i hvert fald skift af olie og oliefilter, tjek af bremser og dæk, samt alle vitale væsker i bilen inkluderet.

Hvordan ved jeg, at det er tid til service?

Generelt er det en god ide at følge intervallerne, som er listet i din Volkswagens servicebog, og som du kan se overordnet ovenfor.

Ud over de sædvanlige serviceintervaller som du kan følge i servicehæftet, kan du opleve, at forskellige servicelamper lyser i instrumentpanelet. Det er vigtigt at reagere på disse lamper, da de indikerer, at der er noget, der skal undersøges.

Det er desuden altid en god ide at være opmærksom på de signaler, bilen giver dig under kørslen, og at du lægger mærke til, hvis bilen opfører sig anderledes end normalt. Det kan være anderledes lyde, eller at bilen reagerer anderledes ved kørsel.

Hvis du tror, der er noget galt med bilen mellem services, kan du med fordel overveje, om det næste service skal fremrykkes, så du slår to fluer med et smæk, og får tjekket det der kan være et problem, samtidig med at du får en god periode bagefter, hvor bilen ikke skal serviceres.

Når du booker tid til service, kan du med fordel få tilbud, hvor du vælger det bedste, ud fra pris, tilbuddets ordlyd eller andre bilejeres bedømmelser af værkstederne. På den måde har du også tilbuddet på skrift i din indbakke.

Hvorfor skal min Volkswagen til serviceeftersyn?

Det er helt frivilligt, om du vil tage din VW til serviceeftersyn, men der er mange grunde til, at det er en rigtig god ide regelmæssigt at få den serviceret:

  • Når du følger intervallerne i servicehæftet, så beholder du garantien på din bil, hvilket samtidig også øger gensalgsværdien
  • Du får jævnligt skiftet olie og oliefilter, og dermed bliver mange vigtige dele smurt og vedligeholdt og holder længere.
  • Du forebygger større og pludselige reparationer
  • Du kan mere trygt køre i din bil, når du ved, at den regelmæssigt bliver tjekket for fejl.

Her på Autobutler kan du let få tilbud på et serviceeftersyn til netop din Volkswagen/VW – og så kan du let sammenligne dem og vælge ud fra pris, beliggenhed og bedømmelser fra andre bilejere.

Mere om bilservice og reparation

Bilservice

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 193 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.