Pris på serviceeftersyn Mercedes

Pris på Mercedes-Benz serviceeftersyn

08 september 2015, 13:00

Mercedes-Benz har et tilbud om "Service Care", der er et attraktivt tilbud om at dele betalingen af service over flere måneder og med faste aftaler, der garanterer prisen på servicedele og arbejdsløn i op til 4 år.

Selvom Service Care er en attraktiv service, hvor det også er muligt at dele betalingerne over flere måneder for dit service, kan der alligevel være penge at spare på at få tilbud fra Autobutler.

Vi har beregnet gennemsnitsprisen på Mercedes-Benz serviceeftersyn foretaget af værksteder tilknyttet Autobutler. Prisen er beregnet ud fra alle modeller og årgange af Mercedes-Benz.

Spar i gennemsnit*
1.160 kr. / 23%

Hvis du ønsker at kende den nøjagtige pris for et service til netop din Mercedes, kan du få tilbud, og vælge det bedste ud fra andre bilejeres bedømmelser, værkstedets beskrivelse, prisen, eller bare af tilbuddet som helhed.

Det kan betyde, du mister ekstra services som vejhjælp, men det du sparer ved at få et bedre tilbud på Autobutler, betaler snildt den udgift, samtidig med du sparer penge.

Hvad er inkluderet i prisen?

Mercedes har grundlæggende to typer service: A og B. Hvilket service, din Mercedes-Benz skal have, afhænger af antal kørte kilometer, bilens alder og hvornår den sidst har været til service.

Til begge services bliver olie og oliefilter skiftet, vitale deler som dæk og bremser bliver tjekket, og alle væsker, såsom kølervæske, bliver også kontrolleret.

Til begge services skal der bruges nogle forbrugsstoffer som olie, oliefilter osv. Herudover er der arbejdsløn, der ofte er den udgift, der varierer mest – et service tager dog ofte ikke så lang tid, så du kan opleve rimelig ens priser på service, da selve bildelene ikke varierer så meget i pris som timeprisen.

Generelt bliver alle vitale dele efterset, og med et service kan du derfor efterfølgende trygt køre videre og vide, at du har gjort alt du kan for at forebygge dyre reparationer. Samtidig forlænger du levetiden på din bil, sikrer en højere gensalgsværdi og sparer penge, da din Mercedes generelt bliver mindre slidt, hvis de vigtige dele bliver vedligeholdt ved et service.

Hvordan ved jeg, at min Mercedes skal til service?

I servicehåndbogen er der beskrevet, hvor tit din Mercedes-Benz skal til service, og ud over dette kan det ske, at lamper tændes i instrumentpanelet, der indikerer, at der er noget, der bør efterses.

Ud over dette er det altid en god ide at være opmærksom på bilens egne signaler, lyde og bevægelser, hvis de ikke er, som de plejer at være. Hvis du ignorerer dem, kan det gå galt, mens du kan slippe billigere ved at følge op på ændringer med det samme.

Skal jeg helst bruge et Mercedes-værksted?

Et af de mest hyppige spørgsmål er, om man kan få foretaget et serviceeftersyn på et hvilket som helst autoriseret værksted, eller det nødvendigvis skal være et Mercedes-værksted.

Alle autoriserede værksted kan foretage et service efter alle forskrifterne i din Mercedes-Benz’ håndbog, og du kan dermed beholde garantien og få stempel i din servicebog. På et Mercedes-værksted bruger de originale Mercedes-reservedele, der som oftest er dyrere end andre godkendte kvalitetsreservedele, som bruges på andre autoriserede værksteder.

Så du behøver på ingen måde at bruge et Mercedes-værksted – det er helt op til dig, hvad du vægter højest. På Autobutler kan du få tilbud og sammenligne dem ud fra pris, beliggenhed og bedømmelser fra andre bilejere og selv bestemme, hvad der er vigtigst for dig.

Mere om bilservice og reparation

Bilervice

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.