Nissan – Få tilbud på skift af motorolie

29 maj 2019, 11:16

Når motorolien skiftes, er det med til at holde motoren ren og velsmurt. Motorolien har den funktion, at den både smører og afkøler motorens enkelte dele, og samtidig er olien med til at sikre, at alle de bevægelige dele kan arbejde gnidningsfrit.

Nedenfor kan du se, hvad gennemsnitsprisen er for at få skiftet motorolie på en Nissan.

Spar i gennemsnit*
841 kr. / 52%

Sådan fandt vi frem til prisen på et olieskift: Prisen er beregnet ud fra alle de tilbud på et olieskift, som Nissan-ejere har modtaget fra værksteder tilknyttet Autobutler.

Inden du får skiftet motorolien på din bil, så læs eventuelt mere om, hvordan andre brugere har bedømt de værksteder, som du har i kikkerten.

Læs med inden dit næste olieskift til din Nissan

Har motoren for lav oliestand, slider det på de enkelte dele. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med motorens oliestand. Kører du meget i din bil skal du mindst tjekke oliestanden en gang om måneden og gerne oftere.

Under normale omstændigheder vil motorolien blive skiftet, når bilen er til service. Regn dog med, at motorolien på din Nissan, lidt afhængig af model og årgang, skal skiftes for hver 15.000-20.000 kørte kilometer. Er du i tvivl, så tjek bilens servicehæfte eller kontakt dit lokale autoværksted.

Sådan kontrolleres oliestanden

Selvom moderne motorer i dag har et begrænset olieforbrug, så forbrænder motoren alligevel små mængder olie. Som allerede nævnt er det derfor en god ide, at du regelmæssigt kontrollerer oliestanden. Vi giver dig her en kort vejledning til, hvordan det gøres:

  1. Parker bilen på et jævnt og fladt underlag.
  2. Tjek motorens oliestand efter kørsel, hvor olien er varm. Sørg dog for at motoren har været slukket i mindst 5 minutter, så olien er ’faldet til bunds’.
  3. Åbn op ned til motorrummet og træk oliepinden op. Sørg for at tørre oliepinden grundigt af med en klud eller et stykke papir. Sæt den herefter igen ned på plads
  4. Nu kan du én gang til trække oliepinden op og kontrollere oliestanden. På oliepinden ses en minimum- og en maksimumstreg. Dækker olien kun lige op over minimumstregen, skal du efterfylde motorolie.
  5. Brug altid den samme olie, som er på motoren. Sammenblandes flere forskellige motorolier risikerer du, at ødelægge motoroliens egenskaber.

Nissan har i samarbejde med Total designet en række motorolier, som er tilpasset Nissans motorer. Kendetegnende for motorolierne er, at de har en balanceret viskositet, som er med til at reducere opstartsfriktion og slid ved lave temperaturer.
Husk også at skifte oliefilteret, når du får skiftet motorolien på din Nissan.

Når det er tid til at få skiftet motorolie på din bil, så bestil tilbud på Autobutler og få skiftet motorolien på dit foretrukne autoværksted.

Få tilbud og sammenlign priser på olieskifte

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 222 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.