Pris på serviceeftersyn Chevrolet

Chevrolet Serviceeftersyn – find et godt tilbud til din Chevrolet

Inden du går listen igennem, så har vi også hjulpet dig godt på vej ved at udregne gennemsnitsprisen på, hvad et stort serviceeftersyn af din Chevrolet vil koste. Prisen er beregnet, som et gennemsnit af alle de tilbud, som værkstederne har afgivet via vores værkstedsportal.

Gennemsnitsprisen for et Chevrolet serviceeftersyn er:

Spar i gennemsnit*
1.189 kr. / 24%

Serviceeftersyn – det betaler sig

Som Chevrolet-ejer er det vigtigt, at du løbende kører din bil til et serviceeftersyn. Regelmæssigt service er nemlig med til at forebygge skader og større reparationer på din bil. Samtidig er det med til at øge trafiksikkerheden og det giver dig også en bedre brændstoføkonomi. Endelig så får du en bedre brugtvognspris ved et eventuelt videresalg, når bilens servicebog er fuld opdateret.

Når du kører din Chevrolet til service, vil værkstedet gennemgå en lang række punkter. Hvilke punkter der er tale om fremgår af bilens servicehæfte, men selvom der ikke er to bilmærker som er ens, så er det langt hen ad vejen de samme punkter, som gennemgås uanset bilmærke.

Hvor tit din bil skal til service afhænger bl.a. af model, alder, antal kørte kilometer samt anbefalinger fra bilproducenten. En hovedregel siger dog, at bilen skal serviceres mellem 10.000-30.000 km. eller én gang om året, hvis du kører mindre end 10.000 km.

I bilens servicehæfte finder du altså en detaljeret liste over alle de punkter, som værkstedet skal gennemgås. Nogle gange kan det være nok med det, som værkstederne kalder for et lille serviceeftersyn, dvs. olieskift samt kontrol af de mest nødvendige punkter som dæktryk, lys og bremse- og kølervæske.

Nedenfor har vi listet op, hvad der normalt vil indgå i et stort serviceeftersyn.

Serviceeftersyn af Chevrolet

Selvom det ikke nødvendigvis er påkrævet, at der foretages et stort serviceeftersyn, hver gang du kører din bil til service, så har vi alligevel her oplistet de punkter, som indgår i et stort eftersyn.

Sørg eventuelt for at få en liste over, hvad som værkstedet har tjekket på din bil og husk også at sikre dig, at værkstedet udelukkende bruger originale reservedele og miljøgodkendte væsker.

 • Opdatering af software - De fleste nyere biler indeholder i dag en computer, hvor værkstederne kan aflæse fejlkoder og opdatere systemet. Opdateringen af bilens software giver både forbedret sikkerhed samt en mere miljøvenlig drift.

 • Kontrol/udskiftning af filtre - Luftfilteret udskiftes for at opnå det rigtige forhold mellem luft og brændstof. Det gør, at du som bilejer får det optimale forhold mellem brændstofforbrug og motoreffekt.
  Kabine- eller pollenluftfilteret udskiftes også. Filtret opsamler støv, skidt og pollen, som ellers ville være trængt ind i kabinen.

 • Bremsevæske udskiftes - Bremsevæsken er med til at gøre, at bilen bremser optimalt. Ved at udskifte væsken sikres det, at du ikke oplever bremsesvigt.

 • Udskiftning af motorolie og oliefilter - Bilens motorolie er med til at smøre motorens vitale dele og får motoren til at arbejde gnidningsfrit. Oliefilteret renser olien og opsamler skidt. Dermed er oliefilteret med til at holde motoren ren. Ofte vil værkstedet også udskifte gearkasseolie og bagtøjsolie.

 • Kontrol af bremser - Ved et stort eftersyn skilles bremserne ad og renses og smøres. Bremsekoldser og skiver efterses og skiftes om nødvendigt. Alt dette er med til at optimere bilens bremseevne.

 • Kontrol af viskerblade - Vinduesviskerne slides, når de udsættes for sol, salt og frost. Et slidt viskerblad vil reducere trafiksikkerheden og derfor er det vigtigt, at din bil altid har viskerblade, der fungerer perfekt.

 • Kølervæsken kontrolleres - Kølervæsken skal være frostsikker. Med tiden forringes den evne, og derfor skal kølervæsken måles og udskiftes om nødvendigt.

 • Kontrol af lys og lygter - Al lys og alle lygter på bilen kontrolles. Forlygter justeres, så du som billist har det optimale udsyn i mørke og samtidig ikke blænder modkørende billister.

 • Kontrol af drivremme - Bilens remme vil over tid begynde at mørne og blive hårde. Dermed risikerer de at springe og forårsage motorstop. Til et serviceeftersyn tjekkes alle remme og udskiftes om nødvendigt.

 • Styretøjet, hjulophæng og hjulindstilling efterses - Når styretøjet slides vil det medføre ratslør. Derfor tjekkes styretøjet, så du kan være sikker på, at bilen har stabile køreegenskaber. Hvis hjulindstillingen ikke er korrekt vil det give vibrationer under kørsel og dækkene vil blive slidt skævt. Derfor kontrolleres hjulindstilling og hjulophæng.

 • Kontrol af udstødning - Udstødningen må ikke være gennemtæret eller utæt.

 • Testkørsel - Når bilen er serviceret kører mekanikeren en tur for at teste, at alt er som det skal være.

Gør som mere end 350.000 andre bilejere. Indhent tilbud på Autobutler. Du får alle tilbud på skrift, og vi har dermed gjort det nemt for dig at sammenligne priser og indhold af tilbud fra de forskellige værksteder.

Er du i tvivl om, hvilket værksted du skal vælge, så læs andre brugeres værkstedsanmeldelser på autobutler.dk.

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

 • Få tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar op til 70%*
 • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.