Pris på serviceeftersyn Honda

Få et godt serviceeftersyn til Honda

Når du skal have din Honda til service, så kan du med fordel få tilbud via Autobutler. Alle værksteder, som samarbejder med vores værkstedsportal tilbyder bilserviceeftersyn af høj kvalitet. Det gælder både de autoriserede og de ikke-autoriserede værksteder, og med mindre andet er aftalt vil værkstederne altid følge servicehåndbogen anvisninger.

På Autobutler har vi hjulpet dig lidt og beregnet gennemsnitsprisen på et Honda-serviceeftersyn foretaget af værksteder tilknyttet vores værkstedsportal.

Prisen på et serviceeftersyn af din Honda vil i gennemsnit koste:

Spar i gennemsnit*
875 kr. / 25%

Skal din Honda til serviceeftersyn?

Hvornår var din Honda sidst til serviceeftersyn? Kan du ikke svare på det, så skyldes det måske, at det er længe siden. Regelmæssig service er imidlertid vigtig, og derfor skal du sørge for, at få din bil serviceret mindst én gang om året, eller når den har kørt mellem 10.000 og 30.000 km.

Et bilservice er en grundig kontrol af bilen, hvor mekanikeren bl.a. skifter forbrugsstoffer og kontrollerer, at bilen er driftssikker, så du ikke pludselig oplever, at din Honda bryder sammen under kørsel. De fleste nyere Honda-modeller har tilmed indbygget en minicomputer, som i takt med, at bilens kilometertal stiger kræver en fuld softwareopdatering.

Løbende service vil således sikre, at bilens køregenskaber og brændstoføkonomi er som det skal være.

Hvad omfatter et Honda serviceeftersyn?

Når du kører din Honda til serviceeftersyn, så skal du tjekke om nedenstående punkter, som minimum indgår i værkstedets tilbud.

  • Motorolieskift: Olien er med til at holde motoren ren og smurt, og modvirker unødig slitage. Olien skal skiftes med jævne mellemrum, da den over tid bliver snavset samtidig med, at smøringseffekten aftager.

  • Oliefilterskift: Når olien pumpes rundt i motoren opsamler oliefilteret det værste snavs i olien. For at den proces foregår mest optimalt er det vigtigt at skifte oliefilter, når bilen er til service.

  • Pollenfilterskift: Til at opsamle alle de skadelige partikler, som blæses ind i bilens kabine er bilen udstyret med et pollenfilter. Filtret opsamler partikler fra både udstødningen og til pollen. For at opretholde en effektiv luftrensning skal filtret skiftes, når bilen er til service.

  • Kontrol af dæk og dæktryk: Kører du med et forkert dæktryk slider det både på bil og dæk. Det kan bl.a. medføre et forhøjet brændstofforbrug ligesom det kan nedsætte bilens vejgreb. Er dækkene (mønsterdybden) slidt for langt ned vil også det betyde, at sikkerheden ved kørsel er reduceret.

  • Bremsekontrol: Bremsernes bevægelige dele kontrolleres. Ved kontrollen rengøres og smøres bl.a. bremsekalibrene, så bremseklodserne ikke sætter sig fast.

  • Bremsevæskeskift: Når man træder på bremsepedalen sørger bremsevæsken for, at bremsecylinderne pressen sammen. Med tiden optages der vand i bremsevæsken, hvilket er med til at nedsætte bremsekraften. Det er forklaringen på, at også bremsevæsken skal udskiftes, når din Honda skal til service.

Foruden det som er nævnt ovenfor, så vil værkstedet ofte foreslå, at der også foretages en kontrol af kabinelys, instrumentbræt, horn, fjernlys og katastrofeblink, sikkerhedssele, batteri og endelig at styretøj kontrolleres for slør, utætheder, skader og slitage.

Spar penge på din værkstedsregning

Du kan spare penge ved at indhente tilbud fra vores værkstedsportal. Vi giver dig et hurtigt overblik over prisniveauet, og gør dig i stand til at træffe et kvalificeret valg.

Brug Autobutler til at få tilbud på et serviceeftersyn. Så kan du nemt sammenligne værkstederne både på pris og indhold af servicepakke. Husk også, at du kan se, hvordan andre bilejere har bedømt det pågældende værksted. Autobutler hjælper dig til på en enkel og overskuelig måde at finde et godt værksted til prisen.

Autobutler – vi garanterer dig gennemsigtighed og sammenlignelighed.

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.