Mekaniker udfører diagnosticering af Hyundai's elektronik

Gode priser på fejlsøgning af Hyundai

19 november 2019, 11:44

Hvis der opstår en motorfejl bliver det i dag på nyere biler registreret i bilens computersystem.

En lang række sensorer registrerer om der er fejl på eksempelvis bilens tændingssystem, turbolader eller om dieselpartikelfilteret er tilstoppet.

Når bilen kommer på værksted, kan mekanikeren foretage en diagnosticering og udlæse fejlkoder på det elektroniske system.

Hvad koster en diagnosticering eller en fejlsøgning/udlæsning af fejlkoder på en Hyundai? Det er selvfølgelig et godt og relevant spørgsmål for de fleste bilejere.

For at hjælpe dig på vej har vi beregnet gennemsnitsprisen på en fejlsøgning/udlæsning af fejlkoder. Den viste pris nedenfor er baseret på alle de tilbud, som Autobutlers samarbejdspartnere har afgivet til Hyundai-ejere, uanset model og årgang.

Spar i gennemsnit*
983 kr. / 76%

Flere end 100.000 brugere har foreløbig bedømt autoværkstederne som samarbejder med Autobutler. Er du, som Hyundai-ejer, i tvivl om, hvilket autoværksted du skal benytte, så kan du med fordel læse andre bilejeres bedømmelser af værkstederne. På den måde bliver det forhåbentligt lettere for dig at vælge autoværksted, uanset om du fokuserer på pris, kvalitet eller geografisk nærhed.

Hvordan foregår en fejlsøgning?

Værkstederne benytter moderne fejlsøgningsværktøjer, og eventuelle fejlkoder på elektromekaniske- og elektroniske dele udlæses, så mekanikeren kan få et overblik over, hvilke fejl der skal rettes.

En udlæsning af fejlkoder gør det muligt at nulstille fejlen, så bilen igen kører optimalt.

Har værkstedet ikke adgang til de nyeste og mest avancerede diagnosticeringsværktøjer risikerer man, at der sker en fejldiagnose.

Derfor har Autobutler indgået en omfattende reparationsaftale med alle de værksteder, som samarbejder med værkstedsportalen. Aftalen er med til at sikre, at værkstedernes ansatte løbende deltager i efteruddannelsesprogrammer, der gør mekanikerne i stand til at bruge de nyeste og mest avancerede diagnosticeringsværktøjer til fejlsøgning.

Når du opretter en sag på Autobutler, ved hjælp af tilbudsfunktionen, modtager du efterfølgende tilbud fra værksteder, som byder ind på at løse opgaven.

I tilbuddet fremgår både pris og en oversigt over brug af materialer m.m. Dukker der yderligere fejl op ved udlæsningen af fejlkoder på din Hyundai, vil værkstedet kontakte dig, førend mekanikeren går i gang med at reparere fejlene. Dermed er du som kunde sikret, at det arbejde som udføres på din Hyundai altid ligger indenfor de aftalte rammer.

Kør bilen på værksted, når advarselslamperne lyser

Opstår der en softwarefejl på din Hyundai vil en eller flere advarselslamper lyse i instrumentbrættet. Det kan være, at airbag-systemet melder om fejl på en eller flere at bilens airbags eller at bremsesystemet ikke fungerer som det skal.

De elektroniske komponenter er typisk forbundet, og hvis der opstår fejl på en komponent, så kan man risikere at hele det elektroniske system melder om fejl.

Lyser en advarselslampe gult er det tegn på, at der er en fejl på bilen, som man bør få kontrolleret på sit lokale autoværksted.

Registreres der en rød advarselslampe, så er det straks en mere alvorlig fejl. Lyser der en rød advarselslampe, så bør man slet ikke starte bilen og begynde at køre i bilen. Og opstår fejlen ved kørsel skal man straks køre ind til siden og slukke motoren.

Se efter i bilens instruktionsbog for at finde fejlen, og få så bilen fragtet hen til det nærmeste autoværksted. Med det rigtige diagnosticeringsværktøj vil mekanikeren kunne udlæse fejlkoder, diagnosticere problemet og eventuelt nulstille fejlkoderne eller bestille de reservedele hjem, som skal bruges til at få repareret bilen.

Få tilbud og sammenlign priser på fejlsøgning

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.