Ny kobling til Hyundai

Få skiftet kobling på din Hyundai

17 august 2017, 09:55

Som bilist tager man det for givet, at hver køretur bag rettet er en behaglig oplevelse, uden problemer. Men for at det er tilfældet, så skal bilens mekanik fungere optimalt. Det sikrer man bl.a. ved, at køre sin bil til et serviceeftersyn med jævne mellemrum.

Spar i gennemsnit*
1.337 kr. / 24%

Noget af det, som er helt afgørende for, at den daglige køretur bliver en god oplevelse, er din Hyundais kobling. Gear og kobling bruges nemlig konstant, og er der problemer med koblingen, så kan du godt glemme alt om køreglæde.

Spar penge, når koblingen skal skiftes

Koblingsproblemer – lad værkstedet løse opgaven

Det er sådan, at koblingen på langt de fleste nyere biler, fungerer upåklageligt i rigtig mange år. Det gælder også for Hyundai.

Men har bilen kørt mange kilometer, og har den en del år på bagen, så er det meget sandsynligt, at koblingen er blevet slidt, og på et tidspunkt skal skiftes.

Præcist, hvor mange kilometer din Hyundai skal have kørt, kan være svært at sige noget om, da det bl.a. afhænger af måden, du kører bilen på.

Men der er en række signaler, du skal være opmærksom på:

  1. Ved gearskifte må du ikke have svært ved, at træde koblingen i bund. Oplever du, at koblingen går stramt, kan det være tegn på, at koblingen er slidt og skal udskiftes.

  2. Registrerer du lyde (som, når man gasser op) fra motoren uden, at du rører ved koblingen, så er det et klart tegn på, at noget er galt.

  3. Et gearskifte må ikke være besværligt eller larme. ’Skærer gearkassen tænder’, så bør du straks køre din Hyundaiværksted.

  4. ’Fedter’ koblingen, når du kører, er det tegn på, at den formentlig er slidt.

Oplever du et eller flere af nedenstående tilfælde, så er det med stor sandsynlighed et tegn på, at en udskiftning af koblingen er nært forestående.

Koblingsskift er en standardopgave

Det er som regel en relativ tidskrævende opgave, at skifte en kobling, da værkstedet er nødt til at skille dele af motoren ad. På Autobutlerhar vi tidligere fortalt om, hvordan du selv kan skifte koblingen på din bil.

autoværkstederne er man vant til, at udskifte koblingen, og selvom det tager tid, så er det en opgave, som løses fra dag til dag. Der er dog forskel på, hvor mange timer værkstederne bruger, så derfor er det en god ide, at kigge godt på de tilbud, som du indhenter.

Som regel figurerer reservedelene, som en mere eller mindre fast pris, mens forskel på pris relaterer sig til timeforbruget.

Hvilket værksted, der er det billigste og bedste, findes der ikke noget enkelt svar på. Men der er hjælp at hente.

På Autobutler kan du nemlig sammenligne de modtagne tilbud, og vælge det bedste tilbud ud fra eksempelvis pris eller, hvad der er inkluderet i opgaven.

Sidst, men ikke mindst, har mere end 400.000 tilfredse brugere bedømt værkstederne, som samarbejder med Autobutler. Klik ind på vores værkstedsportal, og læs de mange værkstedsanmeldelser.

Mere om bilens kobling

Udskiftning af kobling

Få tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.