Pris på tandrem til Renault

Få en god pris på tandremsskift til Renault

21 december 2016, 08:49

Tandremsskift - hvad koster det?

At få skiftet tandrem på din Renault er en lidt større opgave. Selve remmen koster ikke alverden, men det tager tid at få den gamle rem af og den nye rem monteret. Er vandpumpen drevet af tandremmen, kræver det også en udskiftning af vandpumpen. Men det er stadig forbruget af arbejdstimer, der bliver den største post på værkstedsregningen. Derfor kan det være en god ide, at undersøge og sammenholde timeprisen på flere værksteder.

Autobutler har undersøgt prisen på et tandremsskift på en Renault, og her ligger gennemsnitsprisen på:

Spar i gennemsnit*
1.991 kr. / 22%

Brug Autobutler til at få tilbud på skift af tandrem. Så kan du nemt sammenligne værkstederne både på pris, men også på andre bilejeres bedømmelser. Du kan altid søge efter dit sædvanlige værksted, og lade det være et af de valgte til opgaven. Autobutler hjælper dig på en enkel og overskuelig måde med at finde et godt værksted til prisen.

Skift tandremmen før det er for sent

Tandremmen er én af motorens vigtigste funktioner. Det er nemlig tandremmen, der styrer samspillet mellem stempler og ventiler.

Tandremmen er fremstillet af et stærkt, syntetisk gummimateriale. Det betyder, at remmen over tid mørnes og kan slå revner i overfladen. Almindeligt slid og ælde kan forårsage, at tandremmen springer under kørsel. Det kan få alvorlige konsekvenser, da ventiler og stempler kan blive beskadiget.

I værste fald vil det betyde, at motoren skal udskiftes. Derfor er det en god ide, at få efterset og eventuelt udskiftet tandremmen på din Renault, før det går galt.

Tandremsskift – det står i servicebogen

En god hovedregel siger, at hvis din Renault er ældre end 5 år og/eller har kørt mellem 120.000-160.000 kilometer, så er det på tide at få remmen efterset og højst sandsynligt udskiftet.

Som regel vil det fremgå af bilens servicebog, hvornår tandremmen skal skiftes. Men har du købt din Renault brugt og ved derfor ikke, hvornår remmen sidst er blevet udskiftet, så er det ekstra vigtigt, at få bilen på værksted, så en mekaniker kan gå den efter. 

Tandremmen - hold øje med mislyde og andre faresignaler

Hører du til de bilister, som ikke kører så ofte i din bil, så risikerer du, at tandremmen bliver stiv eller mørner i gummiet. For Renault-ejere med lavt kilometertal er det derfor ekstra vigtigt, at få tandremmen efterset med jævne mellemrum.

Når du kører i din Renault skal kørslen foregå uden mislyde. Hvis du hører en hyle- eller pibelyd fra motorrummet, ofte i forbindelse med at bilen begynder at køre, så er det sandsynligvis et tegn på, at tandremmen er slidt og skal udskiftes.

For at undgå at uheldet er ude, får du nedenfor nogle gode råd til, hvad du skal huske på, og hvad du skal være opmærksom på, når det gælder tandremmen på din Renault. 

  • Ha’ styr på tandremmen – ved du hvornår den sidst bliv udskiftet?
  • Sørg altid for, at servicebogen er ajourført, så kan autoværkstedet tjekke det der.
  • Er bilen købt brugt? Spørg ved overtagelse, hvornår tandremmen sidst blev skiftet.
  • Skal du på bilferie, så bør du kontrollere servicebogen, og evt. få skiftet tandremmen før ferien begynder.
  • Er du i tvivl, så få dit lokale autoværksted til at tjekke tandrammen for en sikkerheds skyld.

Nu ved du en masse om at få skiftet tandrem på din Renault. Er det tid til at få efterset og måske udskiftet tandremmen på din Renault så benyt dig af tilbudsfunktionen her på side.

Når du bruger Autobutler, får du automatisk adgang til at læse andres brugers bedømmelser. Der gives to års garanti på alle reparationer, og en løbende stikprøvekontrol, foretaget i tæt samarbejde med FDM, sikrer dig som bruger, at værkstederne lever op til vores krav. Alt dette er din garanti for en god oplevelse, når du bruger Autobutler.

Når du laver en forespørgsel på Autobutler får du tilbud fra værksteder tæt på dig, så du kan sammenlige priserne. Du kan selv vælge om det alene skal være prisen, som er afgørende for dit valg af værkstedet, eller om det også skal være distancen til mekanikeren eller brugeranmeldelser.

Alle værksteder kan udføre service samtidig med at garantien bevares – også selvom det ikke er et autoriseret Renault værksted.

Alt om tandrem, kilerem og ventilatorring

Få tilbud og sammenlign priser på tandrem

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.