Pris på serviceeftersyn AudiMitsubishi

Pris på serviceeftersyn af Mitsubishi

Myten om at autoriserede værksteder er dyrere end de ikke-autoriserede lever i bedste velgående. Det ved værkstederne også, og derfor tilbyder visse værksteder i dag prismatch, så du altid er sikker på at få en god pris.

Vi har hjulpet dig lidt på vej og undersøgt, hvad et serviceeftersyn i gennemsnit koster, når vores brugere har kørt deres Mitsubishi på værksted for at få den serviceret.

Spar i gennemsnit*
944 kr. / 26%

Når du bestiller tilbud via Autobutler er du altid sikret den rigtige pris. Du får nemlig alle tilbud på skrift og kan nemt sammenligne værkstedernes tilbud på både pris og indhold. Det kan være vanskeligt at sige noget om, hvor du finder det bedste tilbud, men er du villig til at køre et stykke vej for at få bilen serviceret, så kan du med fordel søge efter værksteder i et større område. Det betaler sig ofte.

Hvis du kører din bil til serviceeftersyn med løbende intervaller, vil du faktisk i det lange løb kunne spare en del penge på dine bilreparationer.

Hvornår din Mitsubishi skal til service afhænger både af alder og modeltype, men det mest almindelige vil være mellem 10.000 og 30.000 km.

Værksteder, der er tilknyttet Autobutler udfører altid bilservice af høj kvalitet, og ved et stort service kontrolleres alle de punkter, som står anført i bilens servicemanual. Det er selvfølgelig vigtigt, at værkstederne udelukkende bruger originale reservedele og godkendte, miljørigtige væsker. Spørg om det, når du bestiller tid til service.

Husk at køre din Mitsubishi til serviceeftersyn

Som Mitsubishi-ejer er det en god ide at passe og vedligeholde din bil. Dels handler det om sikkerhed, men samtidig vil en velplejet bil også holde salgsværdien bedre.

Hvad de færreste måske er klar over, så forholder det sig faktisk sådan, at jo nyere bil, desto vigtigere er serviceeftersynene.

Det betyder altså, at også helt nye biler kræver vedligeholdelse. Har du stadig fabriksgaranti på din bil, så er det ekstra vigtigt, at du overholder tidsintervallerne for service og sørger for, at få servicebogen ajourført, hver gang du er på værksted.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad et stort serviceeftersyn normalt bør indeholde, men har du en ældre Mitsubishi, hvor netop fabriksgarantien er udløbet, så tilbyder mange værksteder også et ’Lille serviceeftersyn’, som vil blive foretaget efter behov.

Ved et Lille serviceeftersyn foretages der typisk en mindre omfattende kontrol af bilen. Dog efterses de mest vitale punkter, og værkstedet vil selvfølgelig kontakte dig, hvis der findes fejl eller mangler, som skal udbedres.
Når du skal vælge værksted kan det være en god ide at kigge efter et værksted, som er certificeret af Dansk Teknologisk Institut. Det betyder nemlig, at værkstedets testudstyr, materiel, miljø og forretningsmetoder løbende kontrolleres, når DTI kommer på uanmeldt besøg.

Alle værksteder, som er tilknyttet Autobutler kontrolleres også løbende af FDM, der foretager stikprøver blandt alle værksteder.

Disse punkter bør værkstedet gennemgå

Nedenfor har vi oplistet de punkter, som du skal sikre dig, at værkstedet gennemgå, når du kører din bil til et stort serviceeftersyn.

Lygter og lys
Et af de punker, som indgår i ethvert serviceeftersyn er kontrol af lygter og lys. Det udvendige lys; forlys, baglys, blinklys tjekkes grundigt. Katastrofeblinket kontrolleres også, og det samme gør bremselys, baklys og tågelygter.

Væsker
Når du kører bilen til service vil værkstedet som regel skifte både motorolie og diverse filte; oliefilter og luftfilter. Desuden vil både sprinklervæsken og kølervæsken blive kontrolleret og efterfyldt, hvis det er påkrævet. Sidstnævnte væske vil også blive målt for, hvor godt den tåler frost.

Bremser
Din Mitsubishis bremser efterses. Ofte vil der være tale om en visuel kontrol, hvor mekanikeren kigger ind bag hjulet for at se om bremserne er slidte. Ved et stort bremsetjek vil hjulene blive afmonteret og bremserne blive grundigt eftergået og smurt. Mekanikeren vil samtidig kontrollere om bremseklodserne har en tykkelse, som gør, at du kan køre med dem indtil næste serviceeftersyn.

Dæk
Bilens dæk efterses og kontrolleres for synlige skader. Der må ikke være hverken revner eller brud. Desuden tjekkes det om mønsterdybden lever op til lovkravene og om dæktrykket er i orden.

Hjul
Hjulophæng, affjedring og bærearme efterses, og hjulene kontrolleres for om de er sporet korrekt.

Elektriske installationer
Bilens vigtigste elektriske installationer kontrolleres. Det gælder både batteri, generator og startmotor. Diverse kabler tjekkes desuden for brud eller mærker, som kan få betydning for kørslen.

Instrumenter
Ved ethvert service foretages der også en test af de elektriske instrumenter. Testen omfatter bl.a. omdrejningstæller, speedometer og kilometertæller. Desuden kontrolleres det, at alle målere og advarselslamper virker efter hensigten.

Ruder
Forrude og bagrude gennemgås for eventuelle stenslag og revner. Desuden efterses også vinduesviskere og sprinklersystemet.

Motor
Motorens komponenter testes. Kontrollen omfatter bagaksel, radiatoren, kølervæske slanger, kobling, luft og brændstoffiltre, drivremme, brændstofrør, tændrør og udstødningssystem. Denne del af servicepakken omfatter også en grundig kontrol af drivakslens led og manchetter, affjedringens ophæng, kugleled og støddæmpere.

Bilens kabine
Den indvendige kabine efterses, så det sikres, at alle spejle er intakte. Desuden kontrolleres det, at sæder, døre, låse og kabinelys og håndbremse virker som det skal.

Den afsluttende testkørsel
Når alle punkter i bilens servicemanual er gennemgået afsluttes serviceeftersynet med en testkørsel af din Mitsubishi.

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.