For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Priser på bilreparation

Pris på undervognsbehandling & rustbeskyttelse til Škoda

Hvis du skal have undervognsbehandlet din Škoda, inden vinteren tager fat, så er der penge at spare ved at sende opgaven i udbud! Vinteren er hård ved bilen og med en rustbeskyttende undervognsbehandling forlænger du levetiden og gensalgsværdien af din bil.

Når det kommer til rust, er det langt billigere at forebygge end at skulle stoppe begyndende rustdannelser. Autobutler har undersøgt gennemsnitsprisen for en undervognsbehandling af en Škoda. Prisen dækker over alle modeller og alle udførte opgaver, som er foretaget af værksteder tilknyttet autobutler.dk, på tværs af modeller og årgange - derfor kan prisen på undervognsbehandling til netop din Škoda også godt afvige fra nedenstående.Gennemsnitspris: 3.700 kr.Du skal være opmærksom på, at prisen for at få rustbeskyttet din Škoda kan variere afhængig af årstiden, da rustbeskyttelsescentrene har travlest med denne behandling i efteråret. Derfor kan det være en god idé at finde tid til det i foråret.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Rustbeskyttelse - Pas godt på din bil

Din Škoda er bygget i en særdeles god kvalitet og kombinationen af galvanisering og rustbeskyttelse fra fabrikkens side er så effektiv, at bilen sandsynligvis kan klare sig i flere år uden supplerende rustbehandling.

Alligevel anbefales det, på grund af det korrosive danske klima med salt på vejene og fugt i vejret, at du giver din Škoda en supplerende undervognsbehandling i de første leveår.

Undervognsbehandlingen skal udføres korrekt og med stor grundighed. Derfor tilrådes det, at du finder et værksted eller et undervognscenter, som du har læst gode anmeldelser af.

Autobutler kan du læse, hvad andre bilejere har sagt om de mange værksteder, som tilbyder undervognsbehandlinger.

Brug Autobutler til at få 3 tilbud. Via vores værkstedsportal er du sikret fair priser og gennemsigtighed i dine aftaler.

Undervognsbehandling og tillid er to sider af samme sag

På nyere Škoda modeller findes der i undervognen diverse dækplader, som har til formål at mindske vindmodstanden og sænke energiforbruget.

Som Škoda-ejer er der bare det lille problem, at der oppe under disse plader let samler sig fugt og saltholdigt skidt, som giver optimale betingelser for rustdannelser.

Når din Škoda bliver angrebet af rust, nedbrydes karrosseriet, og levetiden på mekaniske dele, som bremserør og bærearme, reduceres.

Det er derfor vigtigt, at værkstedet afmonterer bundplader og sørger for at rengøre bilens undervogn, inden selve rustbeskyttelsen påføres.

Vil du have garanti for, at rustbeskyttelsen foretages korrekt, så vælg et af de anerkendte værksteder, som er underlagt stikprøvekontrol fra eksempelvis Autobutler.

Sådan foregår behandlingen:

 • Som en del af rustbeskyttelsesbehandlingen afmonteres hjul, inderskærme samt alle bundskjold og dækplader
 • Din Škoda vaskes og tørres grundigt inden behandling af vognbund og hjulkasser.
 • Bilen afleveres klargjort og rengjort- lige klar til brug.
 • Er din Škoda begyndt at ruste, så kan undervognsbehandlingen være med til at stoppe eller sænke en igangværende rustproces.
 • Undervognscentrene tilbyder specialbehandlinger til biler, hvor der er fremskredne rustangreb.

Når værkstedet går bilen efter, så vil de også opdage, hvis der findes gennemtæringer på din bil. Er det tilfældet, så skal rustskaden udbedres på et pladeværksted, før end bilen rustbeskyttes.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Fakta og gode råd om rustbeskyttelse af din Škoda

 • En undervognsbehandling betaler sig i længden og giver færre reparationsomkostninger.
 • Du sikres en bedre gensalgspris.
 • Vælg et undervognscenter, som med billeder og udfyldt sprøjteskema dokumenterer samtlige led i behandlingen.
 • Ekstra lyddæmpning - det er videnskabeligt bevist, at der er mindre støj i en kabine, hvor bilens undervogn er blevet rustbeskyttet.
 • Bestil 3 tilbud gennem Autobutler, så er du sikret, at opgaven udføres på et værksted, hvor der foretages stikprøvekontrol.
 • En undervognsbehandling tager typisk 1-2 dage. Arbejdstiden og en korrekt udført undervognsbehandling afspejles i prisen. Derfor skal du heller ikke falde for fristelsen til at benytte dig af et alt for billigt spottilbud. Pris og kvalitet hænger sammen.
 • Hvis du vil sikre dig, at du kommer helt ud i alle afkroge og hjørner, når bilen skal vaskes, så skal du vaske din bil i hånden. En vaskerobot er aldrig lige så grundig, som du kan være det. Vasker du selv bilen, så får du fjernet mest muligt salt og skidt.
 • Vær påpasselig med undervognens rustbeskyttelse – undlad at bruge undervognsvasken, hvis du kører din Škoda i en vaskehal. Gentagne ganges brug af undervognsvasken medfører nemlig unødvendigt slid på rustbeskyttelsen.

 

Få 3 tilbud på undervognsbehandling og rustbeskyttelse

 

Priser på reparationer af Škoda

 

Mere om undervognsbehandling og rustbeskyttelse

3 tilbud og sammenlign priser på undervogns­behandling

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer