For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Få udbedret lakskader inden vinteren

11 oktober 2013, 13:24

Lakskader på bilen

Få udbedret lak- og malingskader inden vinteren

Ridser, stenslag, buler. Der er mange måder, bilens lak kan blive angrebet på. Nogle er små og ubetydelige, andre synlige men til at fikse selv. Så er der dem, der er så dybe, at de går helt ned til metallet. Dem skal man have en professionel autolakerer til at udbedre. Dels for at det i det hele taget bliver pænt, men endnu vigtigere for at der ikke skal opstå rust.

Har bilen været i nærkontakt med et hegn eller en lygtepæl. Eller har en udefrakommende ramt din bil – bevidst eller ubevidst – så der er kommet ridser hen ad bilen. Uanset hvad du har oplevet, står du ikke alene. Det er et genkendeligt scenarium for rigtig mange bilejere. Heldigvis kan de fleste lakskader udbedres hurtigt og billigt.

Få 3 tilbud på autolakering

Danske bilister er ømme over deres bils udseende. Bilens lak eller maling skal stå flot, og er der den mindste ridse, eller er autolakken mat, sørger mange for en hurtig udbedring af skaden eller skaderne hos en autolakerer, der kan trylle med sprøjtelakering, autolak, lakforsegling, lakreparationer og lakpleje. En lakpolering er nogle gange nok. Lakering af små områder af karosseriets lakerede flader kan flere og flere lakspecialister efterhånden klare, uden at det kan ses.

Få 3 tilbud og sammenlign priser på autolakering

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Vi sender 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Vores bruger sparer i gennemsnit 26%
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Du kan kontakte os på email, chatten eller ringe på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.7 / 11793 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer