Sammenlign priser på undervognsbehandling og rustbeskyttelse

4.5 (4.649)
  • Få tilbud fra 200 uafhængige værksteder
  • Du sparer i gennemsnit 30%* eller 1.614 kr*. på undervognsbehandling og rustbeskyttelse
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
  • Du kan vælge præcis den behandlingstype, der passer din bil. Vælg blandt førende mærker såsom: PAVA, Dinitrol, SUVO, Tectyl og Mercasol.
Få tilbud
Du sparer i gennemsnit
30%*
Derfor skal du vælge Undervognsbehandling via Autobutler
  • Du sparer i gennemsnit 30%,* svarende til 1.614 kr*.
  • Autobutler.dk hjælper dig med at sammenligne online tilbud når din bil skal rustbeskyttes
  • Værksteder på autobutler.dk bruger kun kvalitetsgodkendte rustbeskyttelsesmærker som PAVA, Dinitrol, SUVO, Tectyl, og Mercasol
  • Du kan vælge præcis den behandlingstype som passer til din bils alder og behov
  • Ekstra tryghed med 3 års FDM-godkendt garanti
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online
Få tilbud

Sammenlign tilbud på: Undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Bedømmelser af Undervognsbehandling / Rustbeskyttelse via Autobutler

Trekantens PavaCenter
cirka en måned
Alt i alt en dejlig oplevelse og et høfligt personale. En skam at I ikke har en afd. i Kolding. D...
Gitte K.
Skoda Citigo (2014)
HH Autoservice
2 måneder
Fantastisk service, og god personal imødekommelse.
Simon R.
Volkswagen Polo (2011)
Køge Undervognscenter ApS - SUVO
2 måneder
Jeg giver 5 stjerner .mv
Frank
Toyota Auris (2015)

Hvordan foregår undervognsbehandlingen og rustbeskyttelsen?

Undervognsbehandling udføres altid med anerkendte rustbeskyttelsesmærker via værkstedets samarbejdspartnere. Det er din garanti for, at din bil behandles efter faste sammenlignelige retningslinjer der er tilpasset din bil.

  • Mekanikerne fjerner skærme, beklædning, lyddæmpende plader m.m.
  • Der bores huller udvalgte steder på bilen, så den kan blive grund renset og beskyttet.
  • Undervognen vaskes grundigt ved højtryksrensning.
  • Bilen gennemgås minutiøst for rustskader, skader på belægningen og løse dele, der kan fjernes.
  • Selve rustbeskyttelsen består af en slags kemisk maling, der påføres i flere lag alle de steder på bilen, hvor der er risiko for rust.
  • Efter behandlingen skal bilen tørre i 1-2 dage inden delene samles igen og spøjtehullerne forsegles.
  • Du får en bil, som oftest er mere støjsvag, og som samtidig er godt beskyttet mod rust.

Hos Autobutler får du tre års garanti på Service og Reparationer

Vi har sammen med FDM skrevet retningslinjerne for en garanti-ordning, der sikrer dig tre års garanti på service- og reparationsarbejde formidlet og udført gennem autobutler.dk

Derudover får du også garanti på selve undervognsbehandlingen, når du booker gennem autobutler.dk.

De fleste bilmærker har en fabriksgaranti på 5, 7 eller 10 år på gennemtæring af undervogn og vanger. Men vi oplever desværre, at bilproducenternes garanti ikke altid dækker. Det er derfor vigtigt, at du løbende får værkstedet til at gennemgå din bil, så du er bedst sikret mod rust.

Med løbende undervognsbehandling sørger du for, at gennemtæringsgarantien på din bil bevares, og beskytter samtidig dit budget mod unødvendige værkstedsregninger på efterbehandling med pladearbejde eller andet, når bilen ruster.

Ud over at beskytte bilen mod rust kan undervognsbehandlingen også dæmpe for støjen

Når du undervognsbehandler din bil, er der en ekstra gevinst som kommer som en glædelig overraskelse. Rustbeskyttelse giver dig nemlig en mere stille bil. Det skyldes at den vejstøj og larm der følger din bils kørsel, ofte bliver dæmpet, fordi rustbeskyttelsen fungerer som en slags støjisolering inde bag bilens skærme.

Få tilbud

Sammenlign tilbud på: Undervognsbehandling og rustbeskyttelse

En undervognsbehandling beskytter din bil mod fugt og rust

Beskyt bilen med rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Det danske vejr med fugt og skiftende temperaturer giver desværre rigtig gode levebetingelser for rust. Selv nye biler risikerer at få forkortet deres levetid med flere år, hvis ikke de beskyttes ordentligt mod rust.

Det er især undervognen og hulrum der er hårdest ramt, for her udsættes bilen for en farlig cocktail af stenslag, vand og salt.

Hos Autobutler får du altid en komplet og præcis undervognsbehandling, som sikrer din bil mod rust. Vi anbefaler, at du sørger for, at få bilen ordentligt beskyttet mod vintervejret, og samtidig er på vagt, hvis du har en af de populære små biler. De er nemlig fra fabrikkens side ikke er lige så godt beskyttet, som familiebiler eller dyrere biler.

  • Der er ikke en officiel standard for, hvad en undervognsbehandling / rustbehandling indeholder. Det er derfor vigtigt, at du får dine tilbud på skrift - og at der anvendes anerkendte rustbeskyttelses-mærker.
  • Med en komplet undervognsbehandling gennemføres opgaven efter et såkaldt sprøjteskema, og ofte får du også en udspecificeret skriftlig beskrivelse af, hvad værkstedet eller rustbeskyttelses-centeret har lavet.
  • Det anbefales, at biler bør rustbeskyttes fra de er helt nye, da de ofte ikke er produceret til det danske klima.
  • Du bør få en mekaniker til at undersøge undervognen mindst hvert andet år.

Hvornår skal din bil have undervognsbehandling?

Først og fremmest spiller bilens alder, model, brug og stand altid ind, når man snakker om, hvor ofte den skal have undervognsbehandling. Men som hovedregel skal alle biler have en undervognsbehandling cirka hvert andet år.

Dels fordi det danske klima er fordelagtigt for dannelse af rust, men også fordi mange af bilerne simpelthen ikke er produceret til det danske klima, og derfor ikke ordentligt rustet til klimaet.

Selv hvis du har en helt ny bil, bør den faktisk få rustbeskyttelse lige fra starten. Det skyldes bl.a. at producenterne i dag sparer på olie- og voksbehandling, som er med til at beskytte mod rust. Som tommelfingerregel, kan man også regne med, at jo billigere bilen er, jo mindre rustbeskyttelse vil den som udgangspunkt have fået fra fabrikkens side.

En løbende beskyttelse mod rust, vil formentlig også være med til at forlænge din bils levetid betragteligt. Samtidig er løbende rustbeskyttelse også en fordel, hvis du på et senere tidspunkt gerne vil sælge bilen videre.

Gør det selv Undervognsbehandling?

Du har måske set, at du kan købe en sprayflaske med "rustbeskyttelse". Men vi fraråder den slags hjemmelavede løsninger. I bedste fald kan du give din bil en overfladisk beskyttelse med en sprayflaske - men en komplet undervognsbehandling kræver at alle skærme og løse dele afmonteres, og der skal laves særlige huller til den tyktflydende væske, som giver bilen en ordentlig beskyttelse.

Ruster din bil?

Hvis du ikke har fået undervognsbehandlet bilen eller har haft en mindre skade, bør du gøre værkstedet opmærksom på dette. Hvis der er store skader på bilen, skal de skadede dele muligvis slibes og lakeres separat, eller udskiftes med nye dele.

Husk at du på autobutler.dk kan få tilbud på alle reparationer. Vi har prismatch, og giver 3 års garanti på service- og reparationsarbejde, som er formidlet og udført gennem autobutler.dk.


Vil du undgå rust på din Peugeot, Volkswagen eller Renault? Så bør du få udført rustbeskyttelse på et professionelt værksted. Med en rustbeskyttelse sikrer du din BMW, Ford eller Citroën de bedste chancer for at undgå rustskader. Og det er vigtigt i et fugtigt klima som det danske, der i høj grad plager biler med rustangreb. Du kan få rustbeskyttet din bil, uanset om du ejer en Toyota, Opel eller en bil fra et helt tredje mærke.

Vil du beskytte din Peugeot, Volkswagen eller Renault mod rust? Så bør du få udført en undervognsbehandling på et professionelt værksted. En undervognsbehandling sikrer nemlig din BMW, Ford eller Citroën de bedste betingelser for at undgå rustskader i undervognen. Og det er vigtigt i et fugtigt klima som det danske, der i høj grad plager biler med rustangreb. Du kan få udført en undervognsbehandling, uanset om du ejer en Toyota, Opel eller en bil fra et helt tredje mærke.

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 197 kr.*
4.7 (19.479)
Spar i gennemsnit 72%*

Bestil hjulskifte online. Du får skiftet hjul, tjekket dæktryk og visuel kontrol af bl.a. bremserne. Husk at medbringe de hjul, som skal monteres.

Lige nu priser fra 395 kr.*
4.7 (701)
Spar i gennemsnit 61%*

Bestil dækskifte online. Du får skiftet dæk på dine fælge, hjulskifte og tjek af dækmønster og bremser. Husk at medbringe dæk, som skal monteres.

Spar i gennemsnit 953 kr.*
4.5 (33.951)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Lige nu priser fra 495 kr.*
4.6 (3.868)
Spar i gennemsnit 51%*

Bestil dit olieskift online. Du får tømt bilens gamle olie og fyldt op til 4 liter kvalitetsolie på bilen. Værkstedet skifter også dit oliefilter og sørger for at bortskaffe den gamle olie.

Få tilbud nær dig

Vi har 200 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.