Pava og autobutler.dk i stærkt samarbejde - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

Pava og autobutler.dk i stærkt samarbejde

Pava regner med øget omsætning i sine 78 centre efter indgåelse af samarbejdsaftale med autobutler.dk.

Et nyt, stærkt og landsdækkende samarbejde har set dagens lys. Pava Produkter A/S, der er en af landets mest anerkendte og udbredte rustbeskyttelsesfirmaer, har netop indgået samarbejde med værkstedsportalen autobutler.dk ApS.

»Vi glæder os til samarbejdet og håber, det vil generere en masse arbejde til vore 78 certificerede centre«, siger salgschef Tom Nielsen, Pava.

»Selve konceptet er jo genialt. Folk er generelt meget uvidende om rustbeskyttelse af deres bil, og med mindre man kender nogen i bilbranchen, ved man ikke ret meget om området. Fru Jensen, der ikke kender priserne, risikerer at komme til at komme til at betale alt for meget, hvis hun bare tager det første og bedste tilbud. Men når man bruger autobutler.dk, er man sikker på at få en fair pris og en god kvalitet«, tilføjer han.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Certificerede undervognsbehandlingscentre

Christian Legéne, partner og direktør i autobutler.dk, er stolt af den tillid, Pava viser den kun to år gamle værkstedsportal:

»Vi er meget glade for det ny samarbejde med Pava, og vi vil nu gøre alt, hvad vi kan, for at skaffe kædens mange centre en bunke nye kunder. Vi gennemfører for eksempel vor største marketingsatsning nogensinde her i efteråret. Så ingen bilejer vil kunne undgå at opdage, at de får de bedste tilbud på værkstedsarbejde og undervognsbehandling på autobutler.dk«, fortæller han.

»Vi er også glade for samarbejdet, fordi vi udelukkende samarbejder med certificerede undervognsbehandlingscentre eller værksteder, som byder på vegne af godkendte centre, så vi håber naturligvis også, at andre af branchens aktører får øjnene op for autobutler.dk«, siger Christian Legéne.

Løbende stikprøvekontroller

»Som en følge af dette krav til centrene er forbrugerne også sikret en høj kvalitet ved hjælp af løbende stikprøvekontroller, og det vægter vi højt«, slutter han.

For at sikre forbrugerne yderligere, bedømmes alle værksteder og undervognscentre af forbrugerne. For tiden er den gennemsnitlige score på autobutler.dk 4,5 ud af fem mulige stjerner.

Autobutler.dk modtog i maj i år ikke færre end to E-handelspriser og er den førende værkstedsportal i Danmark.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

3 tilbud og sammenlign priser på Undervogns­behandling

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 509 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu