For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Undervognsbehandling med kvalitetskontrol

Bilister, der leder efter undervognsbehandling på autobutler.dk, får kun tilbud fra kvalitetsværksteder.

Danske bilister er på Herrens mark, når de overlader deres bil til undervognsbehandling. De aner ikke, om bilen er blevet sprøjtet på den rette måde, om skærmene har været afmonteret, eller om der er sket en forsvarlig rensning og tørring inden påføring af rustbeskyttelsesmidlet. Aktørerne i branchen har heller ikke et fælles regelsæt at holde sig til. Men de spekulationer kan man glemme, hvis man som bilist bruger værkstedsportalen autobutler.dk.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Vi har besluttet, at kun værksteder, der tilhører eller er underlagt kravene fra Dinitrol, Pava, SUVO, Tectyl, Mercasol eller TekTrol kan byde på undervognsbehandling på autobutler.dk, og vi har indført en kvalitetskontrol«, fortæller adm. direktør og partner Christian Legêne.

Godkendte sprøjteskemaer

»Rust- og undervognsbehandlinger er et område, hvor det for en stor del af arbejdets udførsel og kvalitet handler om, at arbejdet sker på korrekt vis, ud fra godkendte sprøjteskemaer og med et af branchens flere godkendte produkter», påpeger han.

»Set med kundens briller er det dog stort set umuligt at finde ud af, om arbejdet er udført korrekt og tilfredsstillende. Derfor har vi også indført stikprøvekontroller på dette område«, tilføjer han.

»Og for at sikre at kvalitet og korrekt udført arbejde er i højsædet, vil det fremadrettet kun være muligt at byde på rustbeskyttelse og undervognsbehandlinger, hvis værkstedet er underlagt eller byder på vegne af de leverandører, som er underlagt de nævnte kæder«, siger Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Forklaringen er enkel:

»Vi er overbeviste om, at vejen til et korrekt og professionelt udført arbejde nødvendigvis også må kræve det rette udstyr, den rette uddannelse, adgang til data og informationer samt de nødvendige godkendelser fra myndigheder og tilsyn, slutter han. De nye krav til værkstederne er netop trådt i kraft.


Få 3 tilbud på rustbehandling

3 tilbud og sammenlign priser på undervogns­behandling

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer