Spar kassen på undervognsbehandling om sommeren

Skrevet af Autobutler.dk d. 23. juli 2012, 10.06

Spar penge på undervognsbehandling

Rabat på op til 24 pct. ved ikke at vente til efteråret – og endnu mere, hvis du bruger en værkstedsportal.

Mange undervognscentre står gabende tomme om sommeren, så det er nu, man kan score kassen på en undervognsbehandling. Det viser tal fra værkstedsportalen autobutler.dk. Der er op til 24 pct. at spare og endnu mere, hvis man bruger en værkstedsportal.

En normalpris på en komplet undervognsbehandling på en Skoda Octavia Combi ligger typisk på 4.500-4.600 kr. Men lige nu giver flere centre klækkelige rabatter for at få gang i sprøjtepistolerne, enten nu eller lige efter ferien. Det viser en rundringning, der gav følgende priser i et geografisk afgrænset område:

  • Tectyl: 3.500 kr.
  • Mercasol: 3.600 kr.
  • Pava: 3.700 kr.
  • SUVO: 3.840 kr.

Meget tæt løb, må man sige. Tectyl-centret fortalte, det var 1.100 kr. under normalprisen, altså en besparelse på 24 pct. Pava var til gengæld villig til at udlåne en lånebil i halvanden dag for sølle 100 kr.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Tid og penge sparet på portal

Undersøgelsen tog halvanden time, så hvis man ikke er typen, der er god til at forhandle per telefon, eller hvis man har travlt og bare gerne vil spare tid, kan man udbyde arbejdet på en værkstedsportal som autobutler.dk. Og så er der endnu mere at spare.

På den nævnte Octavia Combi har gennemsnitsprisen på autobutler.dk de seneste to år været 3.381 kr., altså ca.1.200 kr. under normalprisen og 7,6 pct. lavere end gennemsnittet for de fire telefontilbud. Generelt er gennemsnittet for undervognsbehandlinger på portalen ca. 3.000 kr.

»Og de Octavia-undervognsbehandlinger, vi har trukket ud af vor database, er endda udført på alle tider af året, også i højsæsonen, som er efteråret. Rene sommerpriser havde sikkert været lavere,« siger adm. direktør Christian Legéne.

Han tilføjer, at man som forbruger på værkstedsportalen har sikkerhed for, at centret følger de standarder, som undervognskæden kræver. Autoværksteder på autobutler.dk er enten tilknyttet en brancheforening, er en del af en kædetilslutning, skal følge dens krav eller er genstand for løbende uvildige kontroller. Og der er brugerratings på alle værksteder og undervognscentre.

Det er gratis for private at bruge portalen, der i maj fik to E-handelspriser.


Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Mazda 323F – 2002
Center Auto - AutoMester
6000 Kolding
Opret en opgave nu