For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Pris på serviceeftersyn Suzuki

Serviceeftersyn Suzuki – Se prisen og få 3 tilbud på et serviceeftersyn

Suzuki serviceeftersyn – indhent 3 tilbud

Prisen på de forskellige servicemuligheder varierer alt afhængig af model og årgang, men på Autobutler har vi undersøgt gennemsnitsprisen på et serviceeftersyn til en Suzuki.

Prisen er baseret på alle de tilbud, som er afgivet via vores værkstedsportal. Ud fra de tal ligger gennemsnitsprisen på:Gennemsnitspris: 2.487 kr.Sådan sparer du penge på værkstedsregningen

Ved at bruge Autobutler til at indhente 3 tilbud på et serviceeftersyn kan du hurtigt få et overblik og finde frem til dit foretrukne værksted. Vi giver dig muligheden for at sammenligne værkstederne både på pris og indhold af servicepakke.

Inden du beslutter dig for et værksted, så læs hvad andre bilejere har sagt om pågældende værksted. Autobutler hjælper dig på vej med at finde det bedste værksted til prisen.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Serviceeftersyn – hvilket værksted vil du vælge?

Et almindeligt serviceeftersyn på din Suzuki inkluderer bl.a. skift af olie og filter samt visuel kontrol af kileremme og bremsesystem. Desuden udskiftes luftfilter, kølervæske og undervogn og styretøj efterses. Endelig så smøres låse og hængsler og bilen prøvekøres afslutningsvist.

For mange bilmærker gælder det, at skal fabriksgarantien opretholdes, udover de første 2 år, skal bilens serviceplan overholdes. Det gælder også for Suzuki.

De autoriserede værksteder påberåber sig at være eksperter på netop din bil og med adgang til det rigtige udstyr og større grundighed leverer de, efter eget udsagn, den bedste service og det bedste resultat.

Det betyder dog ikke, at man som bilejer skal gå i en stor bue udenom de ikke-autoriserede værksteder. Ser man sig godt for og laver man sit hjemmearbejde ordentligt, så findes der mindst lige så mange topprofessionelle værksteder blandt de ikke-autoriserede værksteder.

For at du kan finde frem til et værksted, som du har tillid til, så anbefaler vi, at du på Autobutler læser hvad andre bilejere har sagt om de forskellige værksteder, som er tilknyttet vores værkstedsportal. Det vil i de fleste tilfælde gøre det lettere for dig at træffe en kvalificeret beslutning, når du skal vælge værksted.

Hvad skal et bilservice indeholde?

Indledningsvist nævnte vi nogle af punkter, som et almindeligt bilserviceeftersyn indeholder.

For at et bilservice skal være en grundig kontrol af bilen, så du bl.a. er sikret, at din Suzuki kan reagere optimalt i en farlig situation, så bør nedenstående punkter indgå i serviceeftersynet:

Vælges et mere omfattende eftersyn vil styretøj, drivaksler, drivremme, bremserør m.m. også blive efterset og kontrolleret.
Ring til vores dygtige support på 77 34 32 21, hvis du er i tvivl om, hvilken type serviceeftersyn din bil trænger til.

4 gode råd om bilservice:

  1. Når du får din bil retur efter et serviceeftersyn, så bed om at få påført på fakturaen alle de sliddele, olietyper, væsketyper, filtertyper m.m., som er blevet udskiftet. Det er en god ide både i forhold til et eventuelt videresalg og i forhold til at opretholde bilens garanti.

  2. Sørg for på forhånd at have aftalt med mekanikeren, at værkstedet skal kontakte dig, inden arbejdet går i gang, hvis værkstedet finder noget, som skal udskiftes eller repareres på bilen.

  3. Biler uden en korrekt udfyldt og opdateret servicebog taber mellem 5 og 7 pct. mere i værdi end biler med en opdateret servicehistorik. Derfor skal du huske at få udfyldt bilens servicebog.

  4. Vælg et service, hvor en karrosserikontrol er en del af pakken. Så sikrer du dig, at eventuelt begyndende rust tages i opløbet.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
  • Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
  • Sammenlign priser hos flere værksteder.
  • Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.
Trustpilot
God 8.7 / 11787 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer