Pris på serviceeftersyn Suzuki

Serviceeftersyn Suzuki – Se prisen og få tilbud på et serviceeftersyn

Prisen på de forskellige servicemuligheder varierer alt afhængig af model og årgang, men på Autobutler har vi undersøgt gennemsnitsprisen på et serviceeftersyn til en Suzuki.

Prisen er baseret på alle de tilbud, som er afgivet via vores værkstedsportal. Ud fra de tal ligger gennemsnitsprisen på:

Spar i gennemsnit*
840 kr. / 25%

Ved at bruge Autobutler til at indhente tilbud på et serviceeftersyn kan du hurtigt få et overblik og finde frem til dit foretrukne værksted. Vi giver dig muligheden for at sammenligne værkstederne både på pris og indhold af servicepakke.

Inden du beslutter dig for et værksted, så læs hvad andre bilejere har sagt om pågældende værksted. Autobutler hjælper dig på vej med at finde det bedste værksted til prisen.

Serviceeftersyn – hvilket værksted vil du vælge?

Et almindeligt serviceeftersyn på din Suzuki inkluderer bl.a. skift af olie og filter samt visuel kontrol af kileremme og bremsesystem. Desuden udskiftes luftfilter, kølervæske og undervogn og styretøj efterses. Endelig så smøres låse og hængsler og bilen prøvekøres afslutningsvist.

For mange bilmærker gælder det, at skal fabriksgarantien opretholdes, udover de første 2 år, skal bilens serviceplan overholdes. Det gælder også for Suzuki.

De autoriserede værksteder påberåber sig at være eksperter på netop din bil og med adgang til det rigtige udstyr og større grundighed leverer de, efter eget udsagn, den bedste service og det bedste resultat.

Det betyder dog ikke, at man som bilejer skal gå i en stor bue udenom de ikke-autoriserede værksteder. Ser man sig godt for og laver man sit hjemmearbejde ordentligt, så findes der mindst lige så mange topprofessionelle værksteder blandt de ikke-autoriserede værksteder.

For at du kan finde frem til et værksted, som du har tillid til, så anbefaler vi, at du på Autobutler læser hvad andre bilejere har sagt om de forskellige værksteder, som er tilknyttet vores værkstedsportal. Det vil i de fleste tilfælde gøre det lettere for dig at træffe en kvalificeret beslutning, når du skal vælge værksted.

Hvad skal et bilservice indeholde?

Indledningsvist nævnte vi nogle af punkter, som et almindeligt bilserviceeftersyn indeholder.

For at et bilservice skal være en grundig kontrol af bilen, så du bl.a. er sikret, at din Suzuki kan reagere optimalt i en farlig situation, så bør nedenstående punkter indgå i serviceeftersynet:

Vælges et mere omfattende eftersyn vil styretøj, drivaksler, drivremme, bremserør m.m. også blive efterset og kontrolleret.

Ring til vores dygtige support på 77 34 32 21, hvis du er i tvivl om, hvilken type serviceeftersyn din bil trænger til.

4 gode råd om bilservice:

  1. Når du får din bil retur efter et serviceeftersyn, så bed om at få påført på fakturaen alle de sliddele, olietyper, væsketyper, filtertyper m.m., som er blevet udskiftet. Det er en god ide både i forhold til et eventuelt videresalg og i forhold til at opretholde bilens garanti.

  2. Sørg for på forhånd at have aftalt med mekanikeren, at værkstedet skal kontakte dig, inden arbejdet går i gang, hvis værkstedet finder noget, som skal udskiftes eller repareres på bilen.

  3. Biler uden en korrekt udfyldt og opdateret servicebog taber mellem 5 og 7 pct. mere i værdi end biler med en opdateret servicehistorik. Derfor skal du huske at få udfyldt bilens servicebog.

  4. Vælg et service, hvor en karrosserikontrol er en del af pakken. Så sikrer du dig, at eventuelt begyndende rust tages i opløbet.

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.