Pris på serviceeftersyn Opel

Serviceeftersyn - Få et godt tilbud på Opel bilservice

Når du skal have din Opel til service, så husk på, at alle værksteder, der samarbejder med Autobutler, tilbyder bilserviceeftersyn af høj kvalitet. Det gælder både de autoriserede og de ikke-autoriserede værksteder, og med mindre andet er aftalt vil værkstederne altid følge servicehåndbogens anvisninger.

På Autobutler har vi hjulpet dig lidt og beregnet gennemsnitsprisen på et Opel-serviceeftersyn foretaget af værksteder tilknyttet Autobutler:

Prisen på et serviceeftersyn vil i gennemsnit koste:

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %
DKK 2.726 DKK 771 22 %

Serviceeftersyn af din Opel

Som bilejer er det en god ide at passe og vedligeholde sin bil. Dels så handler det om sikkerhed og dels så vil en velplejet bil holde salgsværdien bedre.

En af de afgørende ting, som man skal huske på er at overholde tidsintervallerne for serviceeftersyn.

Mest almindeligt er det, at et service af din Opel foretages mellem 10.000-30.000 kr. Har du garanti på bilen, er det vigtigt, at du overholder Opels krav omkring tidsintervaller for serviceeftersyn.

De fleste nyere Opel-modeller har indbygget en minicomputer, som løbende kræver en softwareopdatering. Via computeren kan værkstederne bl.a. diagnosticere fejl på bilen. I takt med at bilen kører flere kilometer, vil en fuld softwareopdatering ligeledes være hensigtsmæssigt i forhold til bilens køregenskaber, miljøhensyn og brændstoføkonomi.

Når din Opel skal serviceres, så bør du vælge et værksted, hvor man kan servicere din bil ud fra specifikke serviceeftersynsskemaer, som passer til netop din model og dit kørselsmønster.

Brug Autobutler til at få tilbud på et serviceeftersyn. Så kan du let sammenligne værkstederne både på pris og indhold af servicepakke. Husk også, at du kan se, hvordan andre bilejere har bedømt det pågældende værksted. Autobutler hjælper dig på vej med at finde det bedste værksted til prisen.

Serviceeftersyn – er det nu også nødvendigt?

De fleste biler kan sagtens blive ved med at køre, selvom de ikke bliver serviceres hvert eller hvert andet år. Men gammel olie og manglende smøring af bilens bevægelige dele giver øget slitage og risiko for alvorlige nedbrud.

Som Opel-ejer kan du godt selv tjekke bilen for olie og efterfylde vækster som sprinklervæske og kølervæske. Men er du ikke uddannet mekaniker, og har du ikke adgang til det rigtige udstyr, kan det vise sig at være særdeles vanskeligt selv at rode med sin bil.

Et bilservice er en grundig kontrol af din bil. Når du har fået foretaget et serviceeftersyn af din Opel har du samtidig sikret dig, at bilen kan reagere optimalt i en farlig situation. Dette er grund nok til, at din Opel med jævne mellemrum skal til et serviceeftersyn.

Bilservice – alle værksteder kan løse opgaven

Der findes groft sagt to typer af værksteder, som kan servicere din Opel. De autoriserede og de ikke-autoriserede værksteder.
Førstnævnte kategori hævder, at netop de kender din Opel bedst. Begrundelsen er, at mekanikerne er specialuddannede og i besiddelse af den nødvendige ekspertviden.

Men de autoriserede værksteder er langt fra ene om at kunne garantere ekspertviden og høj kvalitet i det udførte arbejde. For virkeligheden er jo den, at mekanikeren på det ikke-autoriserede værksted sagtens kan være blevet udlært på et autoriseret Opel-værksted og derfor kan udføre et serviceeftersyn præcis lige så godt.

Det er også værd at huske på, at mange af de ikke-autoriserede værksteder har specialiseret sig i bestemte bilmærker, så når du bestiller et tilbud på et serviceeftersyn af din Opel, så kan du med fordel vælge et autoværksted, som har specialiseret sig i Opel.

Hvad skal et service indeholde?

Nedenfor har vi listet de punkter, der som minimum skal indgå i et serviceeftersyn:

Vælges et mere omfattende eftersyn vil styretøj, drivaksler, drivremme, bremserør m.m. også blive efterset og kontrolleret.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type serviceeftersyn din bil trænger til, kan du altid ringe til vores dygtige support på 77 34 32 21.

4 gode råd om bilservice:

  1. Når du kører din bil til serviceeftersyn, så er det en god ide at have sikret dig, at den afsluttende faktura er opgjort, så det tydeligt og detaljeret fremgår, hvilke sliddele, olietyper, væsketyper, filtertyper m.m., som er blevet udskiftet.

  2. Sørg for på forhånd at have aftalt med mekanikeren, at du bliver kontaktet, inden arbejdet går i gang, hvis værkstedet finder noget, som skal udskiftes eller repareres på bilen.

  3. Husk at få udfyldt bilens servicebog. Det viser sig nemlig, at biler uden en korrekt udfyldt og opdateret servicebog, taber mellem 5 og 7 pct. mere i værdi end biler med en fuldstændig opdateret servicehistorik.

  4. Vælg et service, hvor en karrosserikontrol er inkluderet. Så bevarer du nemlig din rustgennemtæringsgaranti hos Opel eller i det mindste sikrer du dig, at eventuelt begyndende rust tages i opløbet.

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.