Pris på serviceeftersyn Seat

Seat serviceeftersyn – find en god pris

Når din SEAT skal til serviceeftersyn, kan du enten vælge at køre til et autoriseret SEAT værksted eller i stedet vælge et ikke-autoriseret værksted. Brug Autobutler til at finde et værksted, hvor du mener, at pris og kvalitet hænger sammen.

For at give dig en fornemmelse af, hvad et serviceeftersyn til en SEAT koster har vi beregnet gennemsnitsprisen på alle de tilbud, som er afgivet af værksteder tilknyttet Autobutler:

Spar i gennemsnit*
859 kr. / 24%

Den pris placerer SEAT på en 4. plads ud af i alt 15 bilmærker, hvor Toyota i gennemsnit er det billigste bilmærke at få serviceret.

Alle værksteder, der er tilknyttet Autobutler er forpligtet til at udføre bilservice af høj kvalitet, og værkstederne vil altid, med mindre andet er blevet aftalt, følge servicehåndbogens anvisninger.

Samtidig udstikker EU-lovgivningen nogle retningslinjer der betyder, at bilproducenterne skal gøre alt data, serviceskemaer og service-bulletiner fuldt tilgængelige for det frie marked, og dermed også de frie værksteder.

Dermed kan det faktisk godt betale sig at indhente tilbud på et serviceeftersyn og sammenligne værkstederne ud fra pris og indhold af servicepakke.

Et SEAT-bilservice holder dig kørende

SEAT er kombinationen af spansk temperament og tysk præcision. Den spanske bilproducent er nemlig en del af tyske Volkswagen Group, hvilket naturligvis borger for en vis kvalitet.

For nogle år siden foretog Danmarks Automobilhandler Forening en analyse af kundernes tilfredshed med en lang række bilmærker, og her sneg SEAT sig ind i Top-5.

En af måderne at sikre sig den optimale køreglæde, og dermed 100 pct. tilfredshed med sin SEAT, er at overholde producentens retningslinjer for serviceeftersyn.

Et bilservice er nemlig med til at forebygge problemer og imødekomme fejl førend de opstår. Mange værksteder kalder ligefrem det at overholde bilens serviceeftersyn for en fornuftig investering af den simple årsag, at en bil med servicebogen i orden holder brugtvognsværdien væsentligt bedre.

Valg af værksted til bilservice

Autobutler kan ikke råde dig til om du skal vælge et autoriseret eller ikke autoriseret SEAT værksted. Det er langt hen ad vejen et temperamentsspørgsmål.

Der kan være en række fordele knyttet til at benytte et autoriseret værksted. Men mange ikke autoriserede værksteder vil kunne tilbyde lignende fordele. Og selv de ikke-autoriserede værksteder kan uden problemer løse opgaven med at servicere din SEAT, fordi de ligesom de autoriserede værksteder har et indgående kendskab til fabrikkens guidelines.

Og husk så på, at alle værksteder kan udføre bilservice samtidig med at garantien bevares – også selvom det ikke er et autoriseret SEAT-værksted.

Uanset valg af værksted skal du sikre dig, at der udelukkende bruges originale reservedele. Talrige tests, udført af bl.a. FDM, viser nemlig, at mange kopi-reservedele er af en dårligere kvalitet end originale reservedele. Det betyder hurtigere nedslidning og ringere sikkerhed. Samtidig er brugen af originale reservedele med til at sikre, at din bils gensalgsværdi forbliver høj.

Nedenfor har vi listet de punkter, der som minimum skal indgå i et serviceeftersyn:

 • Horn, lys, lygter (Udvendig)
 • Visker-/vasker-funktion kontrolleres
 • Lys inkl. kontakter indvendigt, kontrolleres
 • Batteri og batteripoler kontrolleres
 • Dæk kontrolleres (dæktryk og mønsterdybde)
 • Motorolie samt oliefilter udskiftes
 • Luftfilter kontrolleres
 • Koblingskabel kontrolleres og justeres
 • For- og bagbremser, visuel kontrol
 • Prøvekørsel

Vælger du et mere omfattende serviceeftersyn til din SEAT vil styretøj, drivaksler, drivremme, bremserør m.m. også blive kontrolleret og eventuelt udskiftet.

Spørg på dit lokale værksted, hvilken type serviceeftersyn din bil trænger til.

Brug Autobutler til at indhente tilbud

Når du laver en forespørgsel på Autobutler får du tilbud fra værksteder tilknyttet vores værkstedsportal. Det er nu op til dig at vælge om det alene skal være prisen, der er afgørende for dit valg af værksted eller om også afstand til værksted og andre brugeres anmeldelser skal influere på dit valg.

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

 • Få tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar op til 70%*
 • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.