Pris på serviceeftersyn Alfa Romeo

Alfa Romeo Serviceeftersyn – få en god pris på bilservice

Det kan være lidt af en prisjungle at komme igennem, når man som bilejer skal have sin bil til serviceeftersyn. Det er sjældent det rigtige bare at køre til det første og bedste værksted. Undersøger man derimod markedet kan der være mange penge at spare.

Vi har hjulpet dig lidt på vej og udregnet gennemsnitsprisen for, hvad et stort serviceeftersyn af din Alfa Romeo vil koste.

Prisen er beregnet, som et gennemsnit af alle de tilbud, som værkstederne har afgivet via Autobutler.

Gennemsnitsprisen for et Alfa Romeo serviceeftersyn er:

Spar i gennemsnit*
1.044 kr. / 24%

Gør som mere end 500.000 andre brugere har gjort før dig. Bestil tilbud på Autobutler. Du får altid skriftlige tilbud og har dermed let ved at sammenligne både pris og indhold.

Er du i tvivl om, hvilket værksted du skal vælge, så start med at læse andre brugeres værkstedsanmeldelser på Autobutler.

Bilservice – vælg mellem lille og stort serviceeftersyn

Alfa Romeo, der er ejet af den italienske Fiat koncern, er kendt for at producere biler med italiensk temperament og eminente køreegenskaber. Topmodellerne fra Alfa Romeo konkurrerer med Audi, BMW og Mercedes om at tiltrække sig forbrugernes opmærksomhed, når det gælder luksusbiler.

Som det gælder for ethvert andet bilmærke, så skal du sørge for at køre din Alfa Romeo til serviceeftersyn indenfor de tidsintervaller, som producenten har oplyst.

Det er vigtigt at overholde serviceeftersynene, da det er med til at forebygge skader og større reparationer på din bil. Hvor ofte din Alfa skal til service afhænger bl.a. af model, alder, antal kørte kilometer samt anbefalinger fra bilproducenten.

Hovedreglen er dog, at bilen skal serviceres mellem 10.000-30.000 km. Kører du mindre end 10.000 km om året, så skal bilen serviceres hvert eller hvert andet år.

Når du skal have din Alfa Romeo til service, vil værkstedet gennemgå de punkter, som fremgår af bilens servicehæfte. Hæftet indeholder en detaljeret liste over alle de punkter, som skal gennemgås.

Nedenfor kan du se, hvad der normalt indgår i et stort serviceeftersyn, men det er ikke altid nødvendigt at få foretaget et så omfattende eftersyn. Snak med dit værksted og hør om det er nok at få foretaget et mindre serviceeftersyn, dvs. olieskift samt kontrol af de mest nødvendige punkter som dæktryk, lys og bremse- og kølervæske.

Hold din Alfa i topform

Selvom det ikke pr. automatik er nødvendigt at få foretaget et stort serviceeftersyn, hver gang bilen skal til service, så er det alligevel meget rart at have en ide om, hvad værkstedet skal tjekke på din bil.
Derfor har vi nedenfor oplistet de punkter, som indgår i et stort eftersyn. Sørg eventuelt for at få en liste over, hvad værkstedet har tjekket på din bil og husk at vælge et værksted, som udelukkende bruger originale reservedele og miljøgodkendte væsker.

 • Opdatering af software - De fleste nyere Alfa Romeo'er har i dag en computer, hvor værkstederne bl.a. kan aflæse fejlkoder. Opdateringen af bilens software giver både forbedret sikkerhed samt en optimal miljøvenlig drift.

 • Kontrol/udskiftning af filtre - Luftfiltret i din Alfa gør, at du får det optimale forhold mellem brændstofforbrug og motoreffekt. Derfor skal filteret udskiftes med jævne mellemrum. Ved et stort serviceeftersyn udskiftes også kabine- eller pollenluftfilteret. Dette filter opsamler støv, skidt og pollen, som ellers ville være trængt ind i kabinen.

 • Bremsevæske udskiftes - Bremsevæsken er med til at gøre, at bilen bremser optimalt. Nyt bremsevæske har et kogepunkt på over 265° C, men da væsken over tid optager vand fra omgivelserne vil kogepunktet blive reduceret. Det betyder, at der opstår risiko for bremsesvigt og derfor bør bremsevæsken skiftes hvert andet år.

 • Udskiftning af motorolie og oliefilter - Motorolien smører motorens vitale dele og får motoren til at arbejde gnidningsfrit. Med tiden trænger der skidt ind i systemet, som opsamles i oliefilteret. Når motorolie og oliefilteret udskiftes er det med til, at du undgår unødigt slitage på motoren.

 • Kontrol af bremser - Ved et stort eftersyn skilles bremserne ad. De renses og smøres og bremseklodser og skiver efterses.

 • Kontrol af viskerblade - Vinduesviskerne slides, når de udsættes for vind og vejr. Især efter en lang vinter med frost og salt kan viskerbladet være slidt og bør udskiftes for at opretholde trafiksikkerheden.

 • Kølervæsken kontrolleres - Bilens kølervæske skal være frostsikker. Viser en måling at frostevnen er reduceret vil værkstedet udskifte væsken.

 • Kontrol af lys og lygter - Alle lygter og al lys på bilen kontrolles. Forlygterne justeres, så du har det optimale udsyn i mørke og samtidig ikke blænder modkørende billister.

 • Kontrol af drivremme - Bilens remme vil langsomt begynde at mørne og blive hårde. Dermed risikerer du, at de springer og forårsager motorstop. Til et serviceeftersyn tjekkes alle remme og udskiftes om nødvendigt.

 • Styretøjet, hjulophæng og hjulindstilling kontrolleres - Når styretøjet slides medfører det ratslør. Til et serviceeftersyn tjekker værkstedet derfor styretøjet, så du altid kører i en bil med stabile køreegenskaber. Hvis hjulindstillingen ikke er korrekt forårsager det vibrationer under kørsel, og dækkene vil blive slidt skævt. Derfor kontrolleres både hjulindstilling og hjulophæng.

 • Testkørsel - Inden du får din bil retur har mekanikeren været ude og køre en tur for at sikre, at alt fungerer som det skal.

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

 • Få tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar op til 70%*
 • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.