For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Priser på bilreparation

Montering af anhængertræk til Audi

Få monteret anhængertræk på din Audi

31 juli 2017, 09:32

Vælg det rigtige anhængertræk

Et anhængertræk bag på din Audi giver frihed, og hvad kan man mere ønske sig som bilejer?

Frihed til at kunne transportere ting på din trailer, tage i skoven med din mountainbike, eller frihed til at spænde campingvognen efter bilen, og tage ud på nye eventyr. En anhængertræk giver altså din bil flere anvendelsesmuligheder.Gennemsnitspris: 6.000 kr.Anhængertræk designet til Audi

Selvom et anhængertræk er en praktisk foranstaltning, må det samtidig gerne se lidt godt ud. Derfor har Audi udviklet et originalt anhængertræk, som passer både design- og funktionsmæssigt til din bil. Der er taget hensyn til pasformen, så det passer perfekt til de smukke linjer og det stilrene design, som Audi er kendt for.

Vælger du, at købe et originalt anhængertræk fra Audi, så fås det i to udgaver. Et svingbart anhængertræk, der efter brug let kan skjules bag stødfangeren og et aftageligt anhængertræk, som sættes på efter behov.

Vil du selv montere anhængertrækket på din Audi, så findes der på nettet en lang række webshops, som bl.a. har specialiseret sig i at sælge anhængertræk fra mærker som Bosal, Westfalia, Oris og Thule.

Er du ikke gør-det-selv typen, så find et værksted, som kan løse opgaven. Så slipper du samtidig også for, at skulle have bilen til syn.

Hvad koster det at få monteret et anhængertræk?

For at du kan få en fornemmelse for, hvad det koster at få sat et anhængertræk på din Audi, har vi beregnet en gennemsnitspris, som dækker over alle de tilbud, som værkstederne har udsendt til brugerne af Autobutler.

Der er i beregningen kun medtaget tilbud til Audi-ejere, men du skal være opmærksom på, at prisen både dækker over alle Audi-modeller, og forskellige typer af anhængertræk.

Beregningen viser, at det i gennemsnit koster 6000 kr. at få eftermonteret et anhængertræk på en Audi.

Man skal ikke lade sig snyde af prisen, for der kan være store forskelle på de enkelte tilbud. Derfor opfordres du til, at oprette en opgave her på siden, og indhente 3 uforpligtende tilbud.

Du modtager udelukkende skriftlige tilbud, og kan ved at sammenholde de enkelte tilbud med de anmeldelser, som værkstederne har fået på Autobutler let finde frem til det værksted, som du ønsker at benytte.

Anhængertræk – hav styr på elektronikken

Vil du selv montere det nye anhængertræk, så findes der som sagt masser af webshops på nettet, der sælger den slags.

Når du bestiller trækanordningen, så husk også at få købt det el-sæt, som skal bruges. Trailerstikket bruges til, at forbinde anhængeren med bilens elektriske system, så anhængeren fungerer både med blinklys, baglygter samt bremse- og tågelygter.

I Danmark benyttes to forskellige modeller, et 7-polet og et 13-polet stik, med henholdsvis 7 eller 13 ben i stikket. Stikket med de 7 poler lever i dag op til lovens krav, men mange påhængskøretøjer, det gælder ikke mindst campingvogne, har brug for mere strøm til en række funktioner, som køleskab og indendørs lys. Derfor benyttes et 13-polet stik, som altså giver mere strøm.

Hastighedsregler for kørsel med anhænger

Der findes tre forskellige hastigheder for kørsel med trailer eller anden form for anhænger. I byområder må der maksimalt køres med en hastighed på 50 km/t.

Hvis køretøjet højst vejer 3.500 kg, svarende til en personbil, må der lokalt i byzoner køres op til 70 km/t, hvis eller skiltningen tillader det.

På motortrafikvej og landevej er hastighedsgrænsen 70 km/t og på motorvej 80 km/t.

Kører man på motorvej i Tyskland, må der køres 100 km/t med et påhængskøretøj spændt på bilen, hvis man har en såkaldt ’Tempo 100-godkendelse’.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

3 tilbud og sammenlign priser på anhængertræk

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer