Trækkrog Skoda

Få monteret en trækkrog på din Škoda

17 august 2017, 11:39

Har du besluttet dig for at få eftermonteret et anhængertræk på din bil, så har vi hjulpet dig lidt på vej. Nedenfor har vi regnet os frem til en gennemsnitspris på, hvad et anhængertræk til en Škoda koster, at få monteret.

Prisen er beregnet ud fra alle de tilbud, som værkstederne har afgivet via Autobutler. I beregningen er der ikke taget højde for, at prisen afhænger af, om du vælger et fastmonteret, eller et aftageligt træk. Samtidig vil prisen kunne variere alt afhængig af, hvilken Škoda du kører rundt i.

Spar i gennemsnit*
1.835 kr. / 21%

Brug Autobutler og få tilbud på montering af anhængertræk. På vores hjemmeside kan du læse, hvordan andre brugere har anmeldt værkstederne.

De mange anmeldelser på Autobutler skaber troværdighed, og gør det nemt for dig at træffe et kvalificeret valg, når du skal have bilen på værksted. Autobutler handler om tillid og kvalitet.

Må din Škoda køre med anhængertræk?

Overvejer du, at få monteret anhængertræk på din Škoda, så skal du slå til nu, hvis du kører rundt i en mikrobil. Der er nemlig usikkerhed om, hvorvidt disse regler bliver ændret i nærmeste fremtid.

Problemet er, og har været, at de små, spinkle biler ikke er beregnet til, at skulle køre med anhænger. Forklaringen er, at motoren i disse biler ganske enkelt er for lille til, at kunne trække vægt ud over det, der normalt er i bilen.

Og hvis anhængeren overlæsses, vil det kunne betyde overlast af bilens motor. I sidste ende kan det give problemer med bilens garanti, hvis motoren går i stykker pga. en overlæsset anhænger.

Har du allerede fået monteret anhængertræk på din Škoda, skal du være opmærksom på følgende:

  • Hold styr på, hvor mange kilo bilen må trække
  • Vær opmærksom på, at sidder I eksempelvis fire voksne i en Škoda Citigo, må den trække langt færre kilo end ved kun en person
  • Undgå nogen former for overvægt på anhængeren, uanset hvilken Škoda model du kører i
  • Kontakt dit forsikringsselskab, og få styr på forsikringen
  • Hvis du udelukkende skal køre med cykler, så kan du overveje i stedet, at bruge en cykelholder. Disse fås nemlig også i en udgave, der ikke kræver anhængertræk.

Hvilken trækkrog skal man vælge?

Skal man vælge et fastmonteret eller aftageligt anhængertræk?

Svaret afhænger både af, hvor meget man er villig til, at betale for det nye anhængertræk, og hvor meget man går op i bilens æstetiske udseende.

Synes du ikke, at det ser særlig elegant ud, når der altid sidder en krog omme bag på bilen? Så skal du vælge den dyre, og også flotteste løsning, som er et aftageligt anhængertræk. Så får du en uspoleret flad bagende på din bil, når ikke du kører med anhænger.

Men kører du ofte med anhænger, så kan det måske slet ikke svare sig, at betale ekstra for at få et aftageligt anhængertræk.
Trækkrogen vil formentligt alligevel ende med at side permanent på bilen, og så risikerer du faktisk, at støde ind i et andet problem.

For lader du et aftageligt træk sidde fast på bilen, så kan de bevægelige dele ruste og sætte sig fast, så de ikke længere kan skilles ad. Det er bl.a. en af forklaringerne på, at langt de fleste bilejere vælger, at få en fastmonteret trækkrog på bilen.

Indhent tilbud på montering af anhængertræk

Skal du have monteret et anhængertræk, så vær opmærksom på, at værkstederne monterer langt flere trækkroge i forårsperioden. Så vær ude i god tid, da du kan opleve ventetid på værkstederne.

Der er også den mulighed, at du selv monterer den nye trækkrog. Det er faktisk tilladt, og gør du det selv, kan du spare en hel del på budgettet til værkstedsregninger.

Du skal bare huske på, at kaster du dig selv ud i opgaven, skal bilen efterfølgende til syn. Synsafgiften er dog så relativ beskeden, at den lille ekstra omkostning stadig betyder en stor besparelse, ved selv at udføre arbejdet.

På Autobutler findes der gode råd og tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du overvejer, at få monteret en trækkrog.

Det lyder måske ret nemt bare sådan lige, at montere et anhængertræk. Men det kræver, at du ved, hvad du foretager dig.
Og det kræver naturligvis, at du har det rigtige værktøj.

Er du ikke gør-det-selv typen, så kan det faktisk bedst svare sig, at bestille tilbud på Autobutler, og få et godkendt værksted til, at udføre opgaven.

Alt om anhængertræk og "jydekrog"

Billigt anhængertræk

Få tilbud og sammenlign priser på anhængertræk

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 211 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.