Gennemsnitspris på ny tandrem til Peugeot

Tandremsskifte – få et godt tilbud til Peugeot

Tandremmen i din Peugeot, styrer samspillet mellem stempler og ventiler. Derfor er tandremmen en af motorens vigtigste funktioner. Selve remmen er lavet af et stærkt gummimateriale, som med tiden bliver slidt. Det betyder, at den risikerer at mørne, flosse og slå revner i overfladen.

En slidt tandrem, skal skiftes i tide. Sker det ikke, så risikerer du, at den springer under kørsel, og forårsager alvorlige skader på motorens ventiler og stempler. I værste fald kan skaderne have et omfang, så motoren helt må udskiftes. Derfor er det en god ide, at du får efterset og eventuelt udskiftet tandremmen på din Peugeot, førend det går galt.

Spar i gennemsnit*
1.544 kr. / 22%

Hvad koster det at få skiftet en tandrem?

En tandrem koster ikke alverden, men alligevel kan det godt være en halvdyr fornøjelse, at få udskiftet tandremmen. Når det er tilfældet, så skyldes det, at det i visse tilfælde kan være en vanskelig, og tidskrævende opgave, at få remmen af og den nye tandrem monteret. Arbejdslønnen er altså den største udgift, og derfor er det vigtigt at tjekke værkstedernes timepris, da der sagtens kan være store forskelle.

Vi har undersøgt gennemsnitsprisen på, hvad det koster, at få skiftet tandremmen på en Peugeot. Prisen dækker over alle Peugeot-modeller, der har fået tilsendt tilbud gennem Autobutler.dk og ligger på 4.450 kr.

Hos Autobutler får du alle tilbud på skrift. Derfor kan du nemt sammenligne værkstederne både på pris, beskrivelse af opgavens omfang og samtidig læse, hvad andre brugere har sagt om de forskellige værksteder. På den måde hjælper vi dig til på en enkel og overskuelig måde at finde det bedste værksted til prisen.

Ved at bruge Autobutler får du adgang til at læse andres brugers bedømmelser. Samtidig gives der to års garanti på dine reparationer, ligesom samarbejdet med FDM sikrer dig, at der løbende foretages stikprøvekontrol af værkstederne. Det er din garanti for at kvaliteten er i top på alle værksteder, som samarbejder med Autobutler.

Tid til et tandremsskifte – det skal du være opmærksom på

Hvordan ved man egentligt, at det er tid til at få udskiftet tandremmen? Som regel står der i bilens servicebog, hvor mange kilometer bilen må have kørt, førend remmen skal skiftes. Men har man nu købt en brugt bil, og den tidligere ejer ikke har overholdt anvisningerne, så er man jo lidt på herrens mark. Derfor er det en god ide, at snakke med sit værksted, og få mekanikeren til at efterse remmen.

Holder din Peugeot meget stille, kan tandremmen faktisk gå hen og blive stiv. Den skal helst være blød og smidig, så for bilejere med lavt kilometertal, er det ekstra vigtigt, at skifte tandremmen med bestemte intervaller.
Hovedreglen siger, at remmen typisk skal skiftes ved ca. 120.000 km eller hvert 4-5 år alt, afhængigt af antal kørte kilometer.

Endelig, så bør al kørsel foregå uden mislyde. Hvis du hører en hyle- eller pibelyd fra motorrummet, ofte i forbindelse med, at bilen begynder at køre, så er det formentlig tegn på, at tandremmen er slidt og skal udskiftes.

4 gode råd om tandremsskifte

  • Hold altid øje med din Peugeots tandrem, og få værkstedet til at tjekke den, når bilen er til service
  • Vær sikker på, at servicebogen er ajourført – ellers kan du ikke stole på den
  • Køber du en brugt bil, så spørg sælger, hvornår tandremmen sidst blev udskiftet
  • Er du i tvivl, så få tandremmen skiftet, inden det går galt.

Alt om tandrem, kilerem og ventilatorring

Få tilbud og sammenlign priser på tandrem

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.