Alfa Romeo - få tilbud på udskiftning af tandrem

Få skiftet tandremmen på din Alfa Romeo i tide

26 oktober 2017, 11:36

Det er altså vigtigt, at du ikke kører rundt med en slidt tandrem. For er tandremmen så slidt, at den pludselig knækker eller springer af tandhjulene, kan det i værste fald betyde, at både stempler og ventiler inde i motoren bliver ødelagt.

Ved at gennemgå samtlige af de tilbud, som værkstederne har givet til Alfa Romeo-ejere, der har forespurgt på et tandremsskift har vi kunnet beregne en gennemsnitspris. Det betyder samtidig også, at prisen for at få skiftet tandremmen på netop din Alfa Romeo kan variere fra den viste pris. Brug derfor **Autobutler til at finde prisen på tandremsskift på netop din Alfa Romeo.

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %

Skal du have tandremmen skiftet, så kan det være en god ide at undersøge priserne på flere forskellige værksteder. Det er nemlig ikke usandsynligt, at du kan opnå store besparelser ved ikke bare at vælge det første og bedste værksted.

Ved at bestille tilbud her på siden hjælper vi dig med nemt og hurtigt at finde et værksted til den rigtige pris. Du kan samtidig også læne dig op ad andre brugeres erfaringer. Mange, som har brugt vores værkstedportal, har nemlig efterfølgende anmeldt de værksteder, som de har været i kontakt med.

Læs anmeldelserne her på siden – det er din garanti for, at du får valgt det rigtige autoværksted.

Hvad det koster at få udskiftet tandremmen afhænger bl.a. af, hvilken Alfa Romeo-model du har. Husk at alle bilmærker har nogle modeller, som ikke kører med tandrem, men med kæde i stedet, som meget sjældent skiftes.

Skifter man en tandrem, så skifter man typisk et tandremskit + vandpumpe + kølervæske. Nogle biler har en vandpumpe, som ikke er drevet af tandrem. I dette tilfælde, skifter man kun et tandremssæt.

Hvad skal du vide om tandremmen i din Alfa Romeo?

Alfa Romeo bygger ikke biler. De skaber biler. Sådan har det været i over hundrede år.

Alfa Romeo er tæt forbundet med racersporten og er et bilmærke, der derfor bærer på en rå og maskulin historie. Når man er ejer af en Alfa Romeo, så handler det for mange om italiensk hjerteblod, lidenskab, passion, skønhed og sporty design. Alfa Romeo er indbegrebet af køreglæde og byder på en personlig køreoplevelse, som det hedder.

Men køreoplevelsen kan få ridser i lakken, hvis ikke du har styr på, hvad der foregår under motorhjelmen.

Der er selvfølgelig mange ting at holde styr på, men en af de vigtigste ting er tandremmen, som har større betydning for din bil, end de fleste er klar over.

Tandremmen i din Alfa Romeo synkroniserer bevægelserne på ventilerne og motorstemplerne og sørger for, at motoren går i takt. Den kan sammenlignes med en cykelkæde. Dog er tandremmen fremstillet af et kraftigt gummimateriale, hvor der på indersiden af tandremmen sidder en masse tænder. Disse sørger for at holde remmen på plads på tandhjulene.

Når dit værksted kontrollerer, om tandremmen er slidt, så tjekker mekanikeren både tænderne og kigger samtidig også efter, om remmen er begyndt at sprække og er flosset i kanten.

Når remmen er slidt, skal den udskiftes. Tandremmen på en Alfa Romeo skal normalt udskiftes hvert femte år eller efter 120.000 kilometer. Men det i den sammenhæng vigtigt at huske på, at det til enhver tid er det kørte antal kilometer, der afgør, hvornår tandremmen skal skiftes og ikke antal år siden sidste skift.

I bilens servicehæfte vil det fremgå, hvornår tandremmen næste gang skal skiftes. Derfor er det også vigtigt, at du hver gang tandremmen skiftes får værkstedet til at skrive ind i servicehæftet, hvornår næste tandremsskift skal finde sted.

Ved et tandremsskifte er det vigtigt, at du får den rigtige tandrem monteret. Bl.a. skal du være opmærksom på, at bredden er den sammen, og at antallet af tænder er det samme som på den gamle tandrem. Når remmen monteres, er det også vigtigt, at den har en god passage gennem remskiverne.

Hvis du kører bilen på værksted for at få tandremmen skiftet, behøver du ikke tænke mere over det. Så vil mekanikeren sørge for, at det er den rigtige tandrem, som bliver monteret.

5 gode grunde til at bruge Autobutler

  • Alle tilbud får du på skrift
  • Du har let ved at sammenligne pris og indhold af hvert enkelt tilbud
  • Du kan læse andre brugeres anmeldelser af værkstederne
  • Alle værksteder, som samarbejder med Autobutler, er underlagt FDM’s stikprøvekontrol
  • Prismatch på Autobutler sikrer dig et godt tilbud. Du kan læse mere om vores prismatch-ordning ved at klikke her

Få skiftet tandrem og vandpumpe på samme tid

Tandremmen og vandpumpen på din Alfa Romeo arbejder sammen. Det er vandpumpen, der sørger for, at motoren ikke bliver overophedet. I takt med at bilen kører flere og flere kilometer slides både tandrem og bandpumpe.

Du kan på den måde spare dig selv for en masse tid, penge og besvær ved at få skiftet både tandrem og vandpumpe samtidig, fremfor at vente og måske ende op med at skulle have skiftet vandpumpen et halvt år efter, at du fik tandremmen skiftet, fordi vandpumpen nu er blevet utæt.

Alt om tandrem, kilerem og ventilatorring

Få tilbud og sammenlign priser på tandrem

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.