Få tilbud på service til din Volvo

Pris på Volvo serviceeftersyn

08 september 2015, 12:47

Volvo tilbyder alle sine bilejere et serviceeftersyn med garanti for kvalitet og vejhjælp, så længe du bruger en af Volvos forhandlerne som værksted.

Det er vigtigt, at et service bliver afholdt efter forskrifterne, så garantien ikke mistes, men det kan andre værksteder også klare, så hvis du ikke har noget imod at stå for abonnementet til vejhjælp selv, kan du få en god pris på service, der ofte er billigere end hos forhandleren.

Vi har udregnet en gennemsnitlig pris på et service af Volvo udført af et værksted, der er tilsluttet Autobutler, på tværs er modeller og årgange, og den er:

Spar i gennemsnit*
1.055 kr. / 22%

Når du laver en forespørgsel på Autobutler, får du tilbud fra værksteder tæt på dig, der alle kan udføre service samtidig med, at garantien bevares, og du får stempel i servicehåndbogen. Det kan du få på alle værksteder på Autobutler - også selvom det ikke er et Volvo-værksted.

Når du beskriver din opgave, får du en nøjagtig pris på, hvad det vil koste at få et service på netop din Volvo.

Læs også: Spar tusinder på at få lavet service i Danmark

Hvad er med i prisen?

Et serviceeftersyn kræver normalt ikke så mange timer, så derfor er det materialer som olie, oliefilter, luftfilter osv., der udgør en rimelig del af regningen. Alligevel kan det betale sig at se sig for, da nogle værksteder har særligt gode aftaler med leverandører, eller lavere timepriser end de nærmeste konkurrenter.

Et service inkluderer olieskift, skift af oliefilter, opdatering af bilens software og har en masse kontrolposter, som sikkerhedsudstyr, lygter, dæk og dæktryk.

Hvis der opdages fejl eller mangler, som ikke er inkluderet i service, vil værkstedet ringe til dig for at høre, om det skal ordnes med det samme. De vil aldrig bare udføre reparationen og lægge ekstra på regningen. Hvis du bruger Autobutler til at få tilbud, vil du have tilbuddene på skrift i din indbakke.

Hvordan kan jeg vide, at det er tid til service på min Volvo?

Det afhænger af mængden af din kørsel, hvor tit du bør få lavet service på bilen. Jo mere du kører, jo oftere bør du få bilen serviceret. Det afhænger også af, om du kører mest i byerne, med mange start-stop, eller kører længere ture med høj hastighed.

Bilens servicebog kan give dig en ide om det, og for de fleste modeller gælder det, at de skal til service for hver 15.000 km eller hvert år, afhængig af hvor meget du kører.

Hvis du er i tvivl, kan du spørge en mekaniker hos Autobutler på mail eller telefon 77 34 32 21.

Du kan få tilbud på service til netop din Volvo, så du kan sammenligne og vælge det bedste tilbud. Du bestemmer selv, hvad der vægter mest, når du vælger. Om det skal være prisen alene, eller om du også vil lade dig inspirere af tilbuddenes beskrivelser, og evt. af andre bilejeres anmeldelser af værkstedet.

Hvor vigtigt er et service?

Det er helt op til dig selv, om du jævnligt får foretaget serviceeftersyn på din bil – serviceeftersyn er ikke lovpligtige som fx bilsyn er. Der er dog en række fordele ved serviceeftersyn, som er svære at overse:

  • Hvis du får foretaget service i henhold til punkterne i din servicehåndbog, så beholder du garantien på din Volvo. Dermed øges gensalgsværdien også.
  • Du sikrer, at alle de vitale dele i din bil er i orden, og at du trygt kan køre rundt i den.
  • Ved at få skiftet olie og oliefilter bliver mange vigtige dele i bilen smurt, så de bliver mindre slidt, og så bilen desuden kører længere på literen.
  • Du forebygger, at noget pludselig bryder sammen og skal repareres, da mekanikerne kan spotte slidte ting, der med fordel kan skiftes, inden de går helt i stykker. Dermed kan du faktisk spare en del penge ved at få regelmæssige serviceeftersyn.

På Autobutler kan du få tilbud på serviceeftersyn af din Volvo, og du kan så i ro og mag sammenligne og bestemme, hvilket et der passer dig bedst, ud fra pris, beliggenhed af værkstedet, samt andre bilejeres bedømmelser af hvert værksted.

Mere om bilservice og reparation

Bilervice

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 60%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16582 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 221 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.