Trækkrog til Citroën

Få en trækkrog på din Citroën

15 august 2017, 16:11

Har du besluttet dig for, at få eftermonteret et anhængertræk på din bil, så har vi hjulpet dig lidt på vej.

Nedenfor har vi regnet os frem til en gennemsnitspris på, hvad et anhængertræk til en Citroën koster at få monteret.

I beregningen er der ikke taget højde for, at prisen afhænger af, om du vælger et fastmonteret eller et aftageligt træk. Samtidig vil prisen kunne variere alt afhængig af, hvilken Citroën, du kører rundt i.

Spar i gennemsnit*
1.597 kr. / 19%

På vores hjemmeside kan du læse, hvad andre brugere har sagt om værkstederne. De mange anmeldelser på Autobutler skaber troværdighed, og gør det nemt for dig at træffe et kvalificeret valg, når du skal have bilen på værksted.

For os handler det om tillid, kvalitet og gennemsigtighed.

Må din Citroën køre med anhængertræk?

Overvejer du, at få monteret anhængertræk på din Citroën, så skal du slå til nu, hvis du kører rundt i en minibil.

I en årrække er der blevet givet dispensation for en serie forskellige mini- og mikrobiler, som har kunnet få eftermonteret et anhængertræk. Dog ændres reglerne løbende, så det er vigtigt, at du sørger for altid at holde dig ajour med eventuelt ændrede regler for minibiler, hvis du kører en mini Citroën-model.

Har du allerede fået monteret anhængertræk på din Citroën minibil, skal du være opmærksom på følgende:

  • Hold styr på, hvor mange kilo bilen må trække
  • Vær opmærksom på, at sidder I eksempelvis fire voksne i en Citroën C1, må den trække langt færre kilo
  • Undgå nogen former for overvægt på anhængeren, uanset hvilken Citroën model du kører
  • Kontakt dit forsikringsselskab, og få styr på forsikringen. Hvis du udelukkende skal køre med cykler, så overvej i stedet at bruge en cykelholder.

Hvilken trækkrog skal man vælge?

Skal man vælge et fastmonteret, eller aftageligt anhængertræk?

Svaret afhænger bl.a. af, hvor meget man er villig til at betale for det nye anhængertræk, og samtidig, hvor meget man går op i bilens æstetiske udseende.

Synes du ikke, at det ser særlig elegant ud, når der altid sidder en synlig krog omme bag på bilen? Ja, så har du allerede svaret.

Så skal du vælge den dyre, men også flotteste løsning, som er et aftageligt anhængertræk. Vælger du denne løsning, får du nemlig en uspoleret flad bagende på din, da du nemt kan tage trækkrogen af, når du ikke bruger den.

Men kører du ofte med anhænger, så kan det måske slet ikke svare sig at betale ekstra for, at få et aftageligt anhængertræk. Trækkrogen vil formentligt alligevel ende med at sidde permanent på bilen, og så risikerer du faktisk at støde ind i et andet problem.

For lader du et aftageligt træk sidde på bilen, når du ikke bruger den, kan de bevægelige dele ruste og sætte sig fast, så de ikke længere kan skilles ad.

Det er en af hovedårsagerne til, at langt de fleste bilejere vælger, at få en fastmonteret trækkrog på bilen.

Indhent tilbud på montering af anhængertræk

Sørg for at indhente tilbud fra Autobutler i god tid, så du kan sammenligne priser fra de forskellige lokale værksteder. Især i foråret kan du risikere ventetid hos værkstederne, da det er her, mange vælger at få monteret en trækkrog på deres Citroën.

Der er selvfølgelig også den mulighed, at du selv monterer den nye trækkrog. Husk dog, at tjekke reglerne i forhold til dette, inden du giver dig i kast med opgaven. Kig altid på politiets hjemmeside, så du er helt sikker.

Du skal desuden huske på, at kaster du dig selv ud i opgaven, skal bilen efterfølgende til syn. Synsafgiften er dog så relativ beskeden, at den lille ekstra omkostning stadig betyder en stor besparelse ved selv at udføre arbejdet.

Det lyder måske ret nemt, bare sådan lige at montere et anhængertræk, men det kræver at du ved, hvad du foretager dig. Og det kræver, at du har det rigtige værktøj.

Er du ikke gør-det-selv typen, så kan det faktisk bedst svare sig, at bestille tilbud på autobutler.dk og få et godkendt værksted til at udføre opgaven.

Så er du sikker på, at det nye anhængertæk til din Citroën bliver korrekt monteret, og er klar til campingturen, kørsel med trailer eller en tur ud i det blå med cyklerne.

Alt om anhængertræk og "jydekrog"

[Billigt anhængertræk

Få tilbud og sammenlign priser på anhængertræk

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.