Pris på anhængertræk til Mercedes-Benz

Få eftermonteret et anhængertræk på Mercedes-Benz

Sommeren er over os, og for mange bilejere betyder det aktiviteter, som omfatter kørsel med anhænger. Hører du til de bilejere, som elsker at campere eller bare skal kunne komme på genbrugspladsen med haveaffald, så har du formentligt allerede et anhængertræk på din bil.

Har din bil ikke allerede et anhængertræk, så kan du nemt få det eftermonteret. Eftermontering af anhængertræk, jydekrog, trækkrog eller tilkoblingsanordning er nemlig en standardopgave på langt de fleste værksteder.

For at give dig en ide om, hvad det koster at få sat et anhængertræk på din Mercedes-Benz, har vi beregnet en gennemsnitspris, som dækker over alle de tilbud, som værkstederne har udsendt til brugerne af Autobutler.

Der er i beregningen udelukkende medtaget tilbud til Mercedes-Benz-ejere, men du skal være opmærksom på, at den viste pris både dækker over alle Mercedes-Benz-modeller og samtidig også dækker over forskellige typer af anhængertræk.

Spar i gennemsnit*
1.946 kr. / 19%

Du kan selv undersøge prisen. Der kan være store forskelle på de tilbud, du modtager. Opret en sag på her på siden og indhent tilbud. På Autobutler modtager du udelukkende skriftlige tilbud og kan ved at sammenholde de enkelte tilbud med de anmeldelser, som værkstederne har fået på Autobutler, let finde frem til dit foretrukne værksted.

Anhængertræk – hav styr på elektronikken

Vil du selv montere det nye anhængertræk, så findes der en lang række online webshops, som sælger anhængertræk.

Sørg for at du får bestilt en trækanordning, som er godkendt til brug i Danmark, og husk også at få købt et matchende elsæt.

Det medfølgende trailerstik bruges til at forbinde anhængeren med bilens elektriske system, så anhængeren fungerer både med blinklys, baglygter samt bremse- og tågelygter.

På det danske marked findes der to forskellige stik. Et 7-polet og et 13-polet stik med henholdsvis 7 eller 13 ben i stikket.

Stikket med de 7 poler opfylder lovens krav, men mange påhængskøretøjer, det gælder ikke mindst campingvogne, har brug for mere strøm, end det 7-polede stik kan levere. Derfor benyttes istedet et 13-polet stik, som altså giver mere strøm.

Hastighedsregler for kørsel med anhænger

Inden du spænder anhængeren på bilen, så skal du have styr på fartreglerne. For du må nemlig ikke køre lige så stærkt med trailer som uden trailer.

Der findes som udgangspunkt tre forskellige hastigheder for kørsel med trailer eller anden form for anhænger.

  • Kører du i byområder må hastigheden maksimalt være 50 km/t.
  • Ved kørsel i byzoner må hastigheden, hvis køretøjet højst vejer 3.500 kg, svarende til en personbil, højst være på 70 km/t, hvis ellers skiltningen tillader det.
  • Endelig må du på motortrafikvej og landevej køre 70 km/t og på motorvej 80 km/t.
  • Ved kørsel i Tyskland gælder der andre regler. Her må der på motorvej køres 100 km/t med et påhængskøretøj spændt på bilen, hvis du vel at mærke har en såkaldt ’Tempo 100-godkendelse’.

Kørsel med cykelholder

Overvejer du at få monteret et anhængertræk på din Mercedes-Benz, fordi du ofte kører med cykleholder, så er der også her en række regler, som du skal være opmærksom på.

  • Reglerne foreskriver, at nummerpladen ved brug af cykelholder altid skal kunne ses tydeligt. Det betyder med andre ord, at cykelholderen, inklusive cykel, ikke må dække for bilens nummerplade.
  • Dækker cyklen eller cykelholderen for nummerpladen, skal der monteres en særlig lygtebom og en ekstra nummerplade.
  • Politiet giver bøder, hvis nummerpladen ikke er 100 pct. synlig, og bøden stiger, hvis enten stoplys eller blinklys heller ikke kan ses.

Skal du udelukkende køre med cykler bag på bilen, så kan du faktisk overveje at købe en cykleholder, som monteres bag på bagsmækken og ikke på anhængertrækket. Men skal trækket også bruges til trailerkørsel eller kørsel med anden anhænger, ja så er der ingen vej udenom. Så skal du have eftermonteret en trækkrog.

Alt om anhængertræk og "jydekrog"

Billigt anhængertræk

Få tilbud og sammenlign priser på anhængertræk

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.