Pris på nye bremser til Ford

Skift eller reparation af bremser til Ford – få prisen her

11 oktober 2015, 11:42

Din Fords bremser er en meget vigtig del af sikkerhedsudstyret i din bil, så de skal selvfølgelig serviceres, så de altid virker perfekt, både sommer og vinter.

Hos Autobutler får du tilbud fra værksteder nær dig. Hvis du er nysgerrig, kan du her se hvor meget en reparation af bremser i gennemsnit har kostet på Ford-biler udført af værksteder tilknyttet Autobutler:

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %

Du skal være opmærksom på, at der kan være stor forskel i bremseopgaver, og at gennemsnitsprisen er beregnet på tværs af alle bremseopgaver og alle modeller og årgange af Ford. Hvis du ønsker en mere nøjagtig pris til netop din Ford, kan du her på siden få tilbud, hvor du vælger det bedste ud fra bedømmelser, beliggenhed, beskrivelse eller pris – eller en kombination af det der er vigtigt for dig.

Hvad er med i prisen på en bremseopgave?

Der er forskellige dele, der er inkluderet i en bremseserviceopgave. Afhængig af hvilken type bremsejob du skal have foretaget, er der variationer i reservedelsprisen og arbejdsløn.

Når din Ford skal have serviceret, repareret eller skiftet bremser er der nogle forskellige slags opgaver – en af de mere simple er at skifte bremseklodser og bremseskiver, mens det er noget mere kompliceret at skifte eller reparere bremsebakker og tromlebremse. Derfor er det ikke helt så ligetil at forudsige prisen for bremseopgaven til netop din Ford.

Den ene del af tilbuddet er reservedele, som selvfølgelig er en stor del af udgiften, men arbejdslønnen er også en stor post. Her er der to variable, som er henholdsvis værkstedets timepriser og det antal timer, som opgaven tager. Mange bremseopgaver kan godt tage en del timer, da det nogle gange er nødvendigt at afmontere andre dele i bilen for at kunne komme til bremserne.

Hvis du fx skal have udskiftet bremsebakker til enten bagbremser eller håndbremsen, er dette en af de mere komplicerede opgaver, og den kræver tit en justering af bremserne efterfølgende også. En anden af de mere tidskrævende opgaver er, hvis de langsgående bremserør skal skiftes. De går nemlig tit forbi brændstoftanken, og derfor skan denne sænkes eller helt afmonteres, sådan at de nye bremserør kan blive monteret korrekt.

Til disse opgaver skal der altså ofte bruges en del timer, hvilket også betyder en højere pris – så det er værd at holde øje med timeprisen på værkstedet. Her kan det tit betale sig at få tilbud flere steder fra, så du kan sammenligne prisen.

Hvordan ved jeg, at mine bremser skal skiftes?

Det kan være livsfarligt at køre med defekte bremser, så derfor er det vigtigt, at de skiftes i tide. Når bilen er til service, vil mekanikeren lave en visuel kontrol med bremserne, som sammen med den måde bremserne reagerer, giver en ide om deres tilstand.

Du kan lave en bremsediagnosticering selv, eller få værkstedet til at kontrollere dem.

I dagligdagen er der en række ting, som du kan lægge mærke til, som indikerer, om dine bremseklodser eller bremser er slidte:

 • Dine bremser larmer, når du bremser – godt at få dem tjekket.
 • Bremserne larmer, når du drejer – ofte tegn på, at bremseskiven og bremsekaliberen sidder skævt i forhold til hinanden.
 • Dine bremser afgiver en skinger lyd – hvis du er ude at køre kort tid efter et regnvejr, så kan det være noget fugt på tromlebremserne, der har givet lidt rust og derfor larmer. Hvis det er tilfældet, bør det være slidt af efter en kort periode, men hvis det fortsætter, skal du have tjekket din Fords bremser.
 • Der kommer en skurrende fra bremserne – bremseklodsen er sandsynligvis slidt, sådan at den klips, som holder bremseklodsen, rammer bremseskiven.
 • Bilen trækker til siden, når du bremser – tegn på at bremseklodserne måske er slidt skæve.
 • Din bremsepedal ryger helt i bund, når du træder på den, før den virker – sandsynligvis mangel på bremsevæske. Du bør få tjekket for et utæt bremsesystem.
 • Bremsepedalen er meget hård at træde ned – et tegn på at bremseforstærkeren kan være gået i stykker.

Sådan passer du godt på din Fords bremser

Bremserne bliver slidt, lige gyldig hvad du gør, men derfor kan du jo godt prøve at passe så godt på dem som muligt, så de skal repareres eller udskiftes så sjældent som muligt. Her er et par gode råd til, hvordan du med ændring af et par vaner kan passe godt på bremserne i din Ford.

 • Inden du skal bremse, kan du løbende sætte farten ned. Du kan fx også sætte bilen i frigear, hvis du frem ad vejen kan se, at du skal til at bremse.
 • Pas på med unødvendige accelerationer og bratte opbremsninger – det kan måske være, at det kræver, at du ændrer lidt vaner, men det rigtig godt tilbage i form af forlænget levetid på bremserne.

Når du skal have tjekket, serviceret, skiftet eller repareret bremser, kan der være tusindvis af kroner sparet ved at fåtilbud fra Autobutler.

Læs mere om Ford her

Alt om bilens bremser

Reparation af bremser

Få tilbud og sammenlign priser på bremser

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

 • Få tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar op til 70%*
 • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.