Få Danmarks bedste pris på Basisservice - kun 949 kroner

Kør bilen til Lille serviceeftersyn og bliv køreklar til en lav pris

11 september 2017, 14:10

Selvom din bil måske er lidt oppe i alderen, er det stadig vigtigt, at de helt basale dele bliver tjekket regelmæssigt, så du er sikker på, at alt er i orden. Men måske er det lidt tid siden, at du har prioriteret et stort serviceeftersyn, og det kan det være, at stemplet i bilens servicebog er ved at falme lidt. Derfor kan du hos Autobutler spare i gennemsnit 60%* på Lille serviceeftersyn. Som navnet antyder, får du med Lille serviceeftersyn (lille service) tjekket, at alle de basale og vigtige funktioner i din bil stadig spiller optimalt, men til en meget lavere pris end et reelt serviceeftersyn. En af en største forskelle er faktisk, at du med Lille serviceeftersyn ikke får et stempel i dit servicehæfte.

46 kontrolpunkter, skift af olie og oliefilter samt smurte hængsler

Vores nye Lille serviceeftersyn (lille service) har 46 tjekpunkter af alt fra bremser og batteri til lak og seler, og derudover bliver dørhængslerne smurt, og bilens gamle olie og oliefilter bliver skiftet. Med i prisen er op til 4 liter kvalitetsolie, som er skræddersyet til lige netop din bils motortype – hvis der er brug for mere olie, betaler du listeprisen for det resterende. Du kan læse om alle tjekpunkterne i Lille serviceeftersyn her.

Få tilbud
- Lige nu fra: 695 kr.*

Ingen overraskelser

Du spare i gennemsnit 60%* på Lille serviceeftersyn (lille service), men det kan jo hænde, at mekanikeren konstaterer slid eller defekter i forbindelse med Lille serviceeftersyn-tjekket, som kræver reparation eller udskiftning af dele, som ikke indgår i pakken tilbuddet. I det tilfælde kontakter værkstedet dig med et skriftligt tilbud på reparationen. Herefter kan du vælge at hente bilen og blot betale for Lille serviceeftersyn eller få lavet reparationen – det er helt op til dig. Der bliver aldrig lavet reparationer på din bil uden en accept fra din side.

De samme fordele

Hvis du før har brugt Autobutler, er du vant til, at du får pristilbud på samme reparation fra vores partnerværksteder, når du skal have lavet noget på din bil. Samtidig får du selvfølgelig stadig alle de fordele, du er vant til, ved at finde dit værksted gennem Autobutler; anmeldelser af værkstederne sikrer gennemsigtighed, prisgaranti, samarbejdet med FDM er kvalitetsstempel, og du kan let finde et værksted i nærheden af dig.

Få tilbud
- Lige nu fra: 695 kr.*

Autobutler: Sammenlign tilbud i dag.[/center]

Pas godt på din bil – så den kan passe godt på dig

Vi ved godt, at det måske kan være svært at få sendt din bil til det helt store serviceeftersyn så ofte, som det er anbefalet, og hvis der ikke længere er garanti på din bil, kan det måske være endnu sværere at prioritere. Men derfor er det stadig vigtigt at sikre, at alle de basale ting er i orden på din bil. Herved forlænger du bilens levetid, kommer større problemer i forkøbet og kan trygt køre i din bil velvidende, at den bliver passet godt på – og dermed passer godt på dig.

Find et værksted gennem Autobutler, der kan lave Lille Serviceeftersyn (lille service) på din bil her, og hvis du alligevel synes, at det er ved at være tid til et lidt større eftersyn og stempel i servicebogen, kan du få et tilbud på et serviceeftersyn her.

Værd at bemærke:

  • Du behøver ikke tidligere at have fået din bil serviceret på et autoriseret værksted for at gøre brug af tilbuddet på Lille Serviceeftersyn (lille service).
  • Fabriksgarantien på din bil skal være udløbet (typisk 2-3 år). Hvis bilen er dækket af bilproducentens garanti, skal du i stedet bestille et ordinært service i henhold til producentens krav.
  • Lille Serviceeftersyn (lille service) giver ikke stempel i servicehæftet.
  • Som en del af dit Lille Serviceeftersyn (lille service) tømmer mekanikeren bilens gamle olie, skifter til et nyt oliefilter og påfylder op til 4 liter kvalitetsolie, der er skræddersyet til din motortype. Har motoren behov for ekstra liter, betaler du den gældende listepris for den resterende motorolie (100-250 kr. pr. liter afhængig af olietype). Herudover nulstilles serviceindikator efter behov.

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 211 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.