Millionomsætning til autobutler-værksteder - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

Millionomsætning til autobutler-værksteder

20 værksteder har på rekordtid hentet opgaver for 14,4 mio. kr på autobutler.dk

Kunderne vælter ind hos de knap 700 værksteder, der er tilknyttet værkstedsportalen autobutler.dk. På cirka halvandet år har de vidt forskellige værksteder på Top 20 - autoriserede, frie eller kædeværksteder - hentet opgaver for i alt 14,4 mio. kr. Rekorden indehaves af det femstjernede Bosch Car Service autoværksted BH Auto ved Brian Hannecke i Osted på Midtsjælland. Stjernerne er givet af forbrugerne. Han havde i midten af juli 2012 vundet opgaver for 1.658.000 kr. Og det er sket på mindre end trekvart år. De fem mest aktive værksteder på autobutler.dk, der alle er sjællandske, har vundet opgaver for i alt syv mio. kr. Foruden værkstederne i Top 20 har de øvrige værksteder sammenlagt også haft millionomsætning.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Kunder i mailboksen

  • Omsætningstallene taler deres tydelige sprog. Det kan betale sig at tilmelde sig en værkstedsportal som vores. Man får adgang til et enkelt og dynamisk system, der leverer kunderne lige i mailboksen, og så er det bare at smøge ærmerne op, få arbejdet udført og kasseapparatet til at klinge, siger adm. direktør og partner Christian Legêne, autobutler.dk ApS.
  • Og giver man de private autobutler-brugere en ordentlig service, får man tilfredse kunder, der belønner værkstedet med en god bedømmelse og glædeligt vender tilbage, tilføjer han.
  • Det er guld værd, når man sammenholder det med de beskedne 5.000 kr. ex. moms, det koster at være tilknyttet autobutler.dk på årsbasis foruden en kommissionsbetaling på 5 proc af det udførte arbejde. Og man får kunder, som kommer igen og igen, tilføjer han.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Også autoriserede er med

Og det er ikke kun frie værksteder, der har glæde af værkstedsportalen. 17 ud af landets 50 autoriserede Peugeot-værksteder er for eksempel med og får mange kunder ud af det. Kædeværkstederne er også rigt repræsenteret. Bosch Car Service-kæden er for eksempel den kæde, hvis værksteder har suverænt den største samlede omsætning på autobutler.dk. De opgaver, værkstederne får, er i gennemsnit 5.044 kr. værd inklusive moms, så investeringen er hurtigt tjent hjem med 3-4 nye kunder i forretningen.

Få 3 tilbud på nu!

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 515 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu