Millionomsætning til Autobutler-værksteder

20 værksteder har på rekordtid hentet opgaver for 14,4 mio. kr på Autobutler

Kunderne vælter ind hos de knap 700 værksteder, der er tilknyttet værkstedsportalen autobutler.dk. På cirka halvandet år har de vidt forskellige værksteder på Top 20 - autoriserede, frie eller kædeværksteder - hentet opgaver for i alt 14,4 mio. kr. Rekorden indehaves af det femstjernede Bosch Car Service autoværksted BH Auto ved Brian Hannecke i Osted på Midtsjælland. Stjernerne er givet af forbrugerne. Han havde i midten af juli 2012 vundet opgaver for 1.658.000 kr. Og det er sket på mindre end trekvart år. De fem mest aktive værksteder på Autobutler, der alle er sjællandske, har vundet opgaver for i alt syv mio. kr. Foruden værkstederne i Top 20 har de øvrige værksteder sammenlagt også haft millionomsætning.

Kunder i mailboksen

  • Omsætningstallene taler deres tydelige sprog. Det kan betale sig at tilmelde sig en værkstedsportal som vores. Man får adgang til et enkelt og dynamisk system, der leverer kunderne lige i mailboksen, og så er det bare at smøge ærmerne op, få arbejdet udført og kasseapparatet til at klinge, siger adm. direktør og partner Christian Legêne, Autobutler ApS.
  • Og giver man de private Autobutler-brugere en ordentlig service, får man tilfredse kunder, der belønner værkstedet med en god bedømmelse og glædeligt vender tilbage, tilføjer han.
  • Det er guld værd, når man sammenholder det med de beskedne 5.000 kr. ex. moms, det koster at være tilknyttet Autobutler på årsbasis foruden en kommissionsbetaling på 5 pct. af det udførte arbejde. Og man får kunder, som kommer igen og igen, tilføjer han.

Også autoriserede er med

Og det er ikke kun frie værksteder, der har glæde af værkstedsportalen. 17 ud af landets 50 autoriserede Peugeot-værksteder er for eksempel med og får mange kunder ud af det. Kædeværkstederne er også rigt repræsenteret. Bosch Car Service-kæden er for eksempel den kæde, hvis værksteder har suverænt den største samlede omsætning på Autobutler. De opgaver, værkstederne får, er i gennemsnit 5.044 kr. værd inklusive moms, så investeringen er hurtigt tjent hjem med 3-4 nye kunder i forretningen.

Få tilbud nu!

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.