GRATIS tyverisikring af nummerplader

Skrevet af Autobutler.dk d. 23. februar 2015, 14.20

Tyverisikring af nummerplader

Nummerpladen skal sikres

Fra 15. November 2015 bliver det blevet lovpligtigt at have nummerpladen sikret mod tyveri.

Du tænker sikkert, at der er lang tid til, men hvem hugger tyven nummerpladen fra, når din bil er den eneste på vejen der (endnu) ikke har fået sikret de værdifulde plader.

Der stjæles ca. 20.000 nummerplader hvert år. Disse bliver misbrugt ved kriminelle handlinger, f.eks. at tyven stikker af fra benzinregningen på en tankstation, eller grovere kriminalitet.

500.000 Danske biler er endnu ikke sikret

Hvis du sammenligner med dine naboer, betyder det, at hvis det er din og naboens bil der ikke er sikret, er der tre andre biler på vejen der er. Det er ret dårlige odds, men det kan fixes hurtigt og nemt.

Få GRATIS tyverisikring

Lovpligtig tyverisikring

Fremover vil du risikere at få en bøde hvis nummerpladen ikke er sikret når du bliver stoppet i en rutinekontrol. Det kan være lygter eller dæk, spiritus eller hastighed. Du vil heller ikke kunne få godkendt bilen ved syn, eller sælge bilen, så længe nummerpladerne ikke er sikret!

Bødens størrelse er ikke fastsat endnu, men kommer typisk til at ligge på omkring 1000 kr. Det er en dummebøde, når du kan få det fixet gratis.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Gratis nummerpladesikring

Vi har spurgt de værksteder der er tilknyttet portalen, og de plejer at gøre det gratis, som en ekstra service. Skruer, møtrikker og hætter kan du hente gratis på motorkonteret under alle omstændigheder, men du kan komme til at gøre skade på lakken bag nummerpladeholderen hvis du gør det selv, så derfor anbefaler vi at du får en professional til at gøre det. Der er også regler for, hvor hullerne skal bores i nummerpladen, bl.a. at de ikke må laves i bogstaverne. Du kan se hvordan i FDMs video.

Har du spurgt mere end én mekaniker?

FDM har lavet en undersøgelse der viser, at vi er tilbøjelige til, blot at sende bilen på værksted. Vi spørger hvad det koster, men kun hos den sædvanlige mekaniker, som derefter får lov til at udføre opgaven.

FDMs Jørgen Jørgensen udtaler: Som bilejer risikerer man at snyde sig selv, hvis man ikke undersøger priserne først. Man ser også på prisen, før man køber en pakke kaffe. Men så kan det godt være, at man alligevel ender med at handle i Magasin, selv om man godt ved, at det vil være billigere i Netto.

Det er samme tendens vi ser, når vores bilejere får 3 gratis og uforpligtende tilbud. Det kan godt være der er mange penge at spare, men ofte vælger bilejeren ikke det billigste, men det der er tættest på, eller med den bedste jobbeskrivelse. Følelsen af tryghed er vigtig, når der vælges.

Når du skal have sikret dine nummerplader gratis, får du derfor også tre tilbud, så du kan vælge det bedste. Og denne gang helt uden at kigge på prisen. Jobtypen for nummerpladesikring er i øvrigt ”Andet”.

GRATIS tyverisikring


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Toyota iQ – 2010
God stemning, service og priser
Byens Bilsalg - Teknicar
5000 Odense C
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Opret en opgave nu