Blå VW Passat

Brugte firma- og familiebiler stiger i pris

02 april 2013, 12:27

Biler som Volkswagen Passat er steget med 15 % på et halvt åt. Foto: VW.

Familie- og firmabiler stiger i pris

Priserne på store biler stiger. Det samme er priserne på MPV'er som Opel Zafira, Mazda 5, Volkswagen Touran og Renault Grand Scenic, oplyser Bilbasen.dk, der er den førende portal for handel med brugte biler i Danmark, tæt fulgt af Biltorvet.dk.

Ifølge Bilbasen er større brugtbiler steget med 15.000 kr. i snit de seneste 6 måneder. Portalen oplyser desværre ikke, hvordan priserne er i forhold til starten af april 2012.

Få tilbud på reparation

Der er nemlig sæsonudsving i brugtbilpriserne. Det oplyses imidlertid, at der er 30 % færre firma- og familiebiler til salg her i starten af april i forhold til påsken 2012. Så alt andet lige er udbuddet mindsket kraftigt, så det burde give bedre brugtpriser med uændret eller stigende efterspørgsel - som også tallene fra Bilbasen viser.

De små falder i pris

De små biler, som danskerne har købt hundredtusindvis af de seneste år, er til gengæld faldet i pris som brugte.

Udbuddet er stort, og da mange hellere vil have en ny, som ikke koster noget i reparationer de første år, falder priserne på de brugte. På et halvt års tid er de faldet med cirka 20 %.

Hvis man er på udkik efter en stor bil, for eksempel på grund af familieforøgelse, skal man være opmærksom på, at stort set alle udgifter stiger, det være sig ejerafgift, service, brændstof, dæk og så videre.

Dermed bliver det endnu vigtigere at bruge en værkstedsportal, når der skal indhentes tilbud på service og andre værkstedsydelser. Besparelserne på Autobutler er oftest højere på en stor bil end på en lille bil.

Få tilbud på reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.