For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Brugte firma- og familiebiler stiger i pris

Autoreparation
Biler som Volkswagen Passat er steget med 15 % på et halvt åt. Foto: VW.

Familie- og firmabiler stiger i pris

Priserne på store biler stiger. Det samme er priserne på MPV'er som Opel Zafira, Mazda 5, Volkswagen Touran og Renault Grand Scenic, oplyser Bilbasen.dk, der er den førende portal for handel med brugte biler i Danmark, tæt fulgt af Biltorvet.dk.

Ifølge Bilbasen er større brugtbiler steget med 15.000 kr. i snit de seneste 6 måneder. Portalen oplyser desværre ikke, hvordan priserne er i forhold til starten af april 2012.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Der er nemlig sæsonudsving i brugtbilpriserne. Det oplyses imidlertid, at der er 30 % færre firma- og familiebiler til salg her i starten af april i forhold til påsken 2012. Så alt andet lige er udbuddet mindsket kraftigt, så det burde give bedre brugtpriser med uændret eller stigende efterspørgsel - som også tallene fra Bilbasen viser.

De små falder i pris

De små biler, som danskerne har købt hundredtusindvis af de seneste år, er til gengæld faldet i pris som brugte.

Udbuddet er stort, og da mange hellere vil have en ny, som ikke koster noget i reparationer de første år, falder priserne på de brugte. På et halvt års tid er de faldet med cirka 20 %.

Udbuddet af små brugtbiler er tilsvarende en femtedel højere end i april 2012.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Hvis man er på udkik efter en stor bil, for eksempel på grund af familieforøgelse, skal man være opmærksom på, at stort set alle udgifter stiger, det være sig ejerafgift, service, brændstof, dæk og så videre.

Dermed bliver det endnu vigtigere at bruge en værkstedsportal, når der skal indhentes tilbud på service og andre værkstedsydelser. Besparelserne på autobutler.dk er oftest højere på en stor bil end på en lille bil.

Få 3 tilbud på autoreparation

3 tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 303 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi hjælper dig med alle typer af reparationer